Elke man geeft elke vrouw wel een compliment, sommige mannen te veel, sommige te weinig en er zijn mannen die vinden dat ze geen complimenten hoeven te geven.

Een compliment is simpelweg een prettige opmerking over een bepaald aspect van het individu zelf. Een lichaamsdeel of voorwerp meer positieve erkenning geven dan het al heeft.

Er zijn ook de welbekende b*llshit complimenten zoals: “Je hebt mooie ogen”, of: “Jij zier er lekker uit.” Tuurlijk kan het wel gezegd worden, hoewel deze twee zinnen al zo vaak zijn gebruikt dat vrouwen het gewoon niet meer geloven, ook al meent de man het echt.

In dit artikel lees je hoeveel complimenten je kan geven, hoe je complimenten anders zou kunnen verwoorden en ik hamer er nog eens op dat je complimenten kan geven wanneer je ze ook echt meent !

Veel leesplezier…

Het overmatige gebruik

Er is helemaal niks mis met complimenten geven, wie geniet er nou niet van een gemeend compliment op z’n tijd. Wanneer je bijvoorbeeld een nieuw paar schoenen hebt gekocht, ook al heb je het wel eens vaker gehoord, het is nog steeds prettig om te horen: ‘’Goh, wat heb je coole schoenen.’’

Maar door het geven van te veel complimenten kun je vrouwen daar wel mee afschrikken, drie complimenten achter elkaar komt ook bij de meeste dames een beetje wanhopig over. Mannen proberen dan net iets te veel hun best te doen om haar hart te veroveren.

Eén gemeend compliment is beter dan wel vier algemene opmerkingen.

Detail

Wanneer jou echt iets opvalt dat jij ook persoonlijk mooi vindt, kan je dat wel tijdens de interactie aan haar vertellen. “Het is me opgevallen wat een leuke oorbellen je in hebt, die kleine subtiele roosjes stralen wel wat moois uit.”

In dit voorbeeld geef je niet alleen een compliment maar je bent ook echt in het moment en op haar aan het letten wat ze zal appreciëren.  Eindelijk een man die niet alleen naar haar lichaam kijkt, maar ook eens naar een detail wat velen eigenlijk niet opvalt.

Wat ze zal waarderen

Complimenten over haar:
Schoenen, haar of een detail zoals hiervoor omschreven komen wel vaak het beste over.

Waarom haar schoenen?
Ik hoef je waarschijnlijk niet uit te leggen hoeveel uren vrouwen spenderen aan winkelen om mooie schoenen uit te zoeken, het is een leuke bevestiging wanneer zij hoort dat ze het juiste paar heeft gekocht.

‘’Wow, ik vind die paarse NIKE’s van jou echt cool, alsof je ze speciaal voor mij hebt aangetrokken 😉 ‘’

Waarom haar haar?
{Grappig hè, zo’n dubbele betekenis?}
Vrouwen spenderen ook uren om hun haar goed te krijgen en een groot deel van de dag zorgen ze ervoor dat hun haar goed zit. En al helemaal voor het uitgaan, oh my God! Dat ze zo lang voor de spiegel d’r haar zit te kammen, met een stijltang duizend keer er doorheen is gegaan, een nieuw kleurtje erin heeft gezet en géén één man een compliment erover geeft!?

‘’Ik vind jou haar heel mooi bij je staan, je hebt er zeker uren over gedaan.’’
[Erkenning dat ze ervoor heeft gewerkt]

Anders verwoorden

Ik had het er al in’t begin over: ‘’Wat heb je mooie ogen.’’
Echt waar? Er zijn zo’n half miljoen woorden in’t Nederlandse vocabulaire. Zijn dat de enige vijf woorden die er zijn om een positieve erkenning te geven aan een vrouw haar ogen?
Naaaaaaah!

‘’Ik vind jou irissen een mooie kleur hebben.’’
‘’Jouw blik vind ik best bijzonder, je hebt vast een goed uitzicht.’’
‘’De zon [maak een gebaar naar haar gezicht]…Sterretjes…[Maak een gebaar naar haar ogen]’’
{misschien beetje cheasy, maar’t werkt wel}

Opdracht:
Verzin voor elk standaardcompliment minstens drie dezelfde, maar anders verwoorde zinnen, zoals hierboven.

Vanuit je gevoel

Wanneer jij voelt dat ze erkenning verdient over iets wat jou écht opvalt mag je dat haar zeker vertellen.

Vrouwen kunnen heel goed aanvoelen of iets echt of nep is, en ze zal uiteraard voelen of jij jouw complimenten alleen vertelt omdat het moet of omdat je ze echt meent.

Onderschat de intuïtie van een vrouw nooit!

Hier Is Hoe Je De Vrouwen Ontmoet en Date Die Je Altijd Al Had Willen Hebben

Ontdek de exacte stappen en specifieke instructies om jou te helpen succesvoller te worden met vrouwen en dating, zelfs als je niet knap, rijk of lang bent.

Klik hieronder voor alle geheimen voor het krijgen van one-night-stands of de vrouw van je dromen:

Onze Beste Dating Geheimen + GRATIS Ebook Download