orgasme

De Gräfenberg Spot, afgekort g-spot (in het Nederlands Gräfenbergplek, afgekort g-plek) is één van de meest gevoelige plekken van het vrouwelijke lichaam.

Als je haar g-plek goed weet te stimuleren, zal ze een krachtiger en explosiever hoogtepunt krijgen dan ze ooit heeft gehad!

In dit artikel deel ik drie stappen met jou waarmee je haar tot het ultieme hoogtepunt kunt brengen door middel van g-spot stimulatie.

Waar Zit De G-Spot Eigenlijk?

Ik kan je een lange uitleg geven over waar de g-spot zit maar dit kan je ook laten weten door middel van een twee simpele plaatjes.

Bekijk dit plaatje maar eens goed:

http://www.dreamstime.com/-image7083880

Zoals je ziet kun je hier bijkomen door simpelweg je middelvinger naar binnen te glijden en richting de bovenkant van haar te drukken.

Voordat je begint haar g-spot te stimuleren, vraag je haar of ze kan gaan plassen.

Het is namelijk zo dat de g-spot in de buurt van haar blaas zit en door er op te drukken kan het zo zijn dat ze tussendoor de seks moet onderbreken omdat ze moet plassen.

Ze kan later alsnog het gevoel krijgen dat ze moet plassen. Dat is niet erg, want in dat geval betekent het dat ze in de buurt is van een spuitend g-spot hoogtepunt.

Ja, vrouwen kunnen echt spuitend klaarkomen en ik zal er zo meer over vertellen…

G-spot Hoogtepunt Stap #1: Warm Haar Op

Voordat je seks met haar hebt zorg je dat ze opgewarmd is:

  • Als je haar een clitoraal hoogtepunt wilt geven, warm je haar eerst op
  • Wil je haar een deepspot hoogtepunt geven? Warm je haar eerst op.
  • Wil je haar een g-spot / g-plek hoogtepunt geven? Warm je haar eerst op.
  • Wil je haar geen hoogtepunt geven? Warm je haar eerst op.

Des te opgewondener een vrouw is des te eerder ze klaarkomt! Zorg dus dat je veel voorspel hebt. Heb dubbel zo lang voorspel als je nu hebt.

Vrouwen kunnen niet genoeg voorspel krijgen. Een paar manieren om voorspel toe te passen zijn:

  • Veel zoenen,
  • Haar overal zoenen (nek, schouder, rug, borsten, etc.),
  • Strelingen,
  • Dirty talk.

Des te meer voorspel des te eerder ze een g-spot hoogtepunt heeft. Meer technieken en tips over voorspel kun je in ons eBoek De Revolutionaire Seks Methode vinden.

G-spot Hoogtepunt Stap #2: Penetratie Standjes

Er zijn bepaalde standjes waarmee je meer de g-spot raakt. Als je deze standjes doet voordat je haar g-spot begint te vingeren, zal ze van het vingeren veel sneller klaarkomen.

Het kan ook zijn dat ze direct van de standjes klaarkomt. Ze zal het in ieder geval erg lekker vinden en haar g-plek zal meer gestimuleerd worden en klaar zijn voor het hoogtepunt zodra je haar begint te vingeren.

Zijwaartse doggystyle

Dit is doggystyle maar dan dat zij ligt. Doggystyle vinden vrouwen sowieso lekker omdat je ver in haar komt.

Op deze manier geeft het een extra dimensie, namelijk dat je op haar g-plek mikt.

Dit standje is ook dominant en dat vinden vrouwen ook lekker.

Des te meer je richting haar hoofd ligt des te meer je haar g-spot raakt. Dit is een goed standje om de g-spot te raken.

Missionaris met haar benen op jouw schouders

Wederom is het zo dat je haar g-plek beter kan raken door de juiste positie aan te nemen zodat je penis de goede richting opgaat.

Verder zijn er nog meerdere standjes die haar g-spot goed raken maar hiervoor verwijs ik je door naar ons eBoek De Revolutionaire Seks Methode.

Over dit eBoek zal ik zo meer vertellen.

G-plek Hoogtepunt Stap #3: Vinger Technieken

Nu is ze erg opgewonden en zal haar g-spot erg opgezwollen zijn en klaar voor een hoogtepunt.

Als ze nog niet klaargekomen is van de penetratie dan zal je er nu voor zorgen dat ze klaarkomt door middel van haar g-spot te vingeren.

De techniek is eigenlijk vrij simpel. Bekijk eerst het  plaatje waarin ik laat zien waar de g-spot zit en laat je vinger op  in haar glijden om de gspot te ontdekken:

Als je dit met glijmiddel doet, vind ze het een stuk lekkerder en zal ze een stuk sneller klaarkomen.

Glijmiddel kun je kopen in de Etos, de Kruidvat en natuurlijk in alle sekswinkels/sexshops.

Laat je vingers in en uit haar bewegen terwijl je druk uitoefent op haar g-spot. Begin langzaam en speel er eerst mee.

Draai bijvoorbeeld cirkeltjes met je vingers er omheen. Langzamerhand ga je harder met je vingers in en uit haar vagina en zet je meer druk op de g-spot.

Als je haar g-plek voelt opzwellen, is dat een goed teken en ga je door zoals je bezig bent.

Het kan zijn dat ze op dit moment begint over dat ze moet plassen maar als ze al geplast heeft betekent dit eerder dat ze in de buurt is van een ejaculerend hoogtepunt.

Ga door, stel haar gerust en vertel haar dat ze zichzelf moet laten gaan. Als je zo doorgaat zoals je bezig bent zal ze een g-spot hoogtepunt krijgen.

Vrouwen De Meest Intense Hoogtepunten Geven en Seksueel Verslaafd Maken?

Nu kan het zo zijn dat ze zich zo oncomfortabel of onzeker voelt, dat ze zich niet kan laten gaan en geen g-plek hoogtepunt krijgt. Hoe je hiermee omgaat leggen we uit in ons eBoek De Revolutionaire Seks Methode.

Ook zal ik je vertellen wat de beste standjes zijn en welke daarvan de g-spot raken. Wij hebben op vele vrouwen sekstechnieken en -trucs getest om tot de perfecte methode te komen waarmee je iedere vrouw klaar laat komen.

Laat haar jouw naam in extase schreeuwen en maak haar seksueel verslaafd:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Succes met de g-spot tips!