Hoe weet je of iemand je leuk vindt

De meeste mannen en vrouwen die de vraag: “Hoe weet je of iemand je leuk vindt?” behandelen hebben het vaak over lichaamstaalsignalen.

Het enige probleem daarbij is dat je je deze vraag alleen afvraagt als je niet zeker weet wat welke signalen betekenen. Of de persoon waarmee je afgesproken hebt geeft gemixte signalen.

Signalen die aangeven dat iemand je leuk vindt zijn voornamelijk:

  • Vaak sms’en en bellen,
  • Een geïnteresseerde houding (zoals inleunen),
  • Veel oogcontact maken en langer oogcontact vasthouden,
  • Intenties laten zien tot fysiek willen worden,
  • Etc., etc.

Toch wil ik het niet alleen hebben over deze signalen, want het kan dan nog steeds onduidelijk zijn. Er zijn drie punten die nog veel belangrijker zijn om te achterhalen of een vrouw of man je wel of niet leuk vindt (dit artikel is ook geschreven voor vrouwen).

Als je deze drie punten vanuit je eigen perspectief bekijkt en begrijpt, weet je dus ook zelf of jij iemand wel echt leuk vindt.

Deze drie punten kunnen verraden dat iemand je eigenlijk niet leuk vindt maar dat deze persoon andere redenen heeft om met je om te gaan.

Dit zijn 1) ego, 2) liefde en 3) lust. Ik zal ze kort bespreken.

Ego

Gaat iemand met je om omdat deze persoon dan kan opscheppen bij vrienden? Om goedkeuring te krijgen? Om zijn ego te strelen? Om zichzelf of anderen iets te bewijzen?

Als dat het geval is, weet je dat deze persoon geen oprechte interesse in je heeft. Hij/zij is dan meer bezig met het proberen weg te werken van zijn onzekerheden, en daar word jij voor gebruikt.

Als je zelf dus iemand leuk vindt om dit te bewerkstelligen, ben je naar mijn idee fout bezig. Dit kan namelijk geen gelukkig gevoel opleveren.

Liefde

Iedereen heeft liefde en aandacht nodig. Toch zie je vaak dat mensen zich volledig op iemand storten voordat ze deze persoon ook maar goed kennen.

Reden hiervoor kan zijn dat ze een diepgaand verlangen hebben om liefde en aandacht te ontvangen omdat ze hier een tekort aan hebben of om dit vluchtig op te vangen door het verliezen van een geliefde. Dat laatste zie je vaak net na een verbroken relatie.

Als iemand je dus heel snel leuk vindt, kan dat dus wel eens voortkomen vanuit het verlangen naar liefde zonder dat deze persoon echt geïnteresseerd in je is.

De mensen die vanuit dit verlangen in een relatie of in bed stappen met iemand, hebben meestal in hun jeugd weinig liefde gekregen van hun ouders. Dit gemis willen ze dan opvullen/opvangen.

Vaak uit zich dit ook in het feit dat deze mensen op latere leeftijd meer seksuele en wisselende partners hebben. Ze hebben alleen niet door dat het tijdelijk opvangen van de liefde door middel van seks niet werkt op de lange termijn, het is slechts een tijdelijke oplossing voor een dieper probleem.

Lust

Dit laatste punt lijkt me duidelijk. Als iemand lust voor je voelt, betekent dat niet dat diegene je ook echt leuk vindt.

Deze persoon is dan meer bezig met het bevredigen van zijn seksuele behoeftes of frustraties. De intentie richt zich dus op de seks in plaats van de persoon.

Ook kun je dit punt weer terugvoeren op je zelf. Als je lust voor iemand voelt, wil dat nog niet betekenen dat je diegene leuk vindt.

Af en toe je lust uiten is volledig menselijk, maar ga het niet overdrijven en ga het zeker niet als vervangmiddel gebruiken voor seks.

Kortom, als je zeker wilt weten of iemand je leuk vindt, moet deze persoon niet met je omgaan om zijn ego te strelen, een liefdestekort op te vangen of je gebruiken om seksuele behoeftes te bevredigen.

Hij of zij moet je leuk vinden om JOU, niets meer, niets minder en niets anders!

Wil je weten of je zelf iemand echt leuk vindt? Nou, dan moet je er dus voor zorgen dat de bovenstaande punten niet van toepassing zijn, maar dat je deze PERSOON echt leuk vindt.

Alleen dat laatste kan leiden tot geluk in relaties met andere mensen.

Wil je ook weten hoe je vrouwen kan versieren zonder sluwe trucjes en met onweerstaanbaar zelfvertrouwen?

Dan is ons eBoek Vandaag Vrouwen Versieren uiterst geschikt. Het leert je alle stappen om de man te worden waar vrouwen van dromen, zelfs als je niet knap, rijk of lang bent.

Ontdek het hier: Vandaag Vrouwen Versieren Risicovrij Uitproberen

Voor VROUWEN: 3 Stappen Om Een Man’s Hart Te Veroveren & Hem Voorgoed Alleen Van Jou Te Laten Houden

Hier is hoe je hem in een korte tijd zo erg aan je bindt, dat het niet eens meer in zijn hoofd op kan komen om aan andere vrouwen te denken.

Met deze methode maak je een man verslaafd aan jou en alleen aan jou. Het werkt ook als je niet knap bent en geen sexy gevormd lichaam hebt.

Als je wilt dat hij je diep in je ogen aankijkt en vertelt dat hij je nooit zal laten gaan, klik dan direct op de link hieronder:

Krachtige Methode om een man’s hart te veroveren en eeuwig te behouden