free hit counter
Vandaag vrouwen versieren

Dating Tips

Leer de beste dating tips voor mannen om de vrouwen te daten waar je altijd al van droomde, zelfs als je niet knap, lang of rijk bent.

Playing hard-to-get: Beide Zijden Belicht

Je hebt een geweldige eerste date gehad en je kan niet wachten om haar dat te laten weten en haar weer te zien. Vervolgens zegt een vriend: “Je moet haar nog niet bellen, dan lijk je zo desperaat. Laat haar maar lekker bungelen.” Terwijl ik denk: bellen. Nu! Laat de liefde zegevieren. Vrouwen vinden het heerlijk als ze merken, dat je aan ze denkt. De ‘hard-to-get’-strategie wordt echter vaak aangeprezen. Bel nooit direct na een afspraakje, maar wacht een paar dagen. Zorg dat jij als eerste de verbinding verbreekt bij een telefoongesprek. Doe alsof je agenda knettervol zit en dat je nauwelijks tijd vrij kan maken voor een tweede date.

Denk je serieus dat je aantrekkelijker wordt door geen of weinig interesse te tonen?

Klik hier om verder te lezen »

Waarom Samen Koken Op een Tweede Date Geweldig Is

Sommige vrouwen hebben er moeite mee om op de eerste date bij jou thuis te komen.

Ze vertrouwen het niet, kennen je nog niet goed genoeg of ze wordt door haar vriendinnen ingefluisterd dat ze eerst in de stad met je moet afspreken.

We gaan er in deze situatie vanuit dat jullie eerste date prima is verlopen. Jullie hebben je samen vermaakt en als het goed is heb je haar ook gezoend.

Ze stuurt je smsjes of belt je en verlangt naar een tweede ontmoeting.

Hoe regel je nu een kookdate? 

Klik hier om verder te lezen »

Waarom Liegen Tegen Vrouwen Soms Noodzakelijk Is bij het Versierproces

Wij mensen leven met een moraal. Dit moraal zorgt ervoor dat we dingen in ‘goed’ en ‘slecht’ kunnen waarnemen.

Zo zien veel mensen het als een goed iets om je eigen doelen na te streven en gelukkig te zijn.

Aan de andere kant worden liegen en de waarheid verdoezelen als iets slechts gezien.

De normen en waarden waarmee je bent opgegroeid vertellen je instinct dat liegen en manipuleren ‘not done’ is. Dat het vaak wat genuanceerder ligt, is niet voor iedereen te begrijpen.

In dit artikel lees je dat een leugentje voor eigen bestwil helemaal niet verkeerd is om iemand te versieren én waarom vrouwen precies hetzelfde doen!

Klik hier om verder te lezen »

Waarom Je Meerdere Vrouwen Tegelijkertijd Wilt Daten/Versieren

Ben jij bekend met het gezegde ‘op meerdere paarden wedden’?

Nu wil ik vrouwen niet met paarden vergelijken.. (ik zou niet durven;) maar waar ik naartoe wil is dat het onoverkomelijk is dat er een paar vrouwen afhaken gedurende je zoektocht naar liefde, een open relatie of meerdere ‘fuckbuddies’.

In de tijd dat ik net begon met Vrouwen Versieren was ik altijd volledig gefocust op één vrouw. Ik wachtte de hele week tot ik haar weer kon ontmoeten, om haar vervolgens mee te nemen naar de bioscoop of een duur restaurant.

En áltijd werd ik in mijn ogen teleurgesteld.

Ik wist toen niet beter. 

Klik hier om verder te lezen »

Leer Vrouwen Versieren via Textgame (Whatsapp, SMS, etc.) Deel 1

We leven in een digitaal tijdperk waarin het normaal is geworden om met iemand op ieder moment van de dag te chatten. Programma’s zoals whatsapp, telegram en viber hebben er voor gezorgd dat we constant in verbinding staan met elkaar. Zelfs het ‘ouderwetse’ SMSen is nog steeds erg populair.

Textgame is iets wat je vrij snel kan leren zolang je je aan de gouden regels houdt.

Je zult uiteindelijk zien dat je meer resultaten gaat behalen uit je verkregen telefoonnummers wanneer jij je gaat houden aan de onderstaande regels.

In deze tweedelige reeks vertel ik jullie de ins en outs wat betreft vrouwen versieren via textgame. De tips zijn van toepassing voor zowel Whatsapp als het ouderwetse SMSen. Have fun! :)

Klik hier om verder te lezen »

Zo Krijg Jij een Geslaagde Eerste Date!

Behalve het hebben van  seks met een aantrekkelijke dame vind ik het eerste afspraakje met iemand van het vrouwelijke geslacht een van de leukste elementen van het vrouwen versieren.

Het is die fase waarin je de ander leuk vindt en elkaar amper nog kent. Het versieren is in volle gang en je voelt de seksuele spanning in de lucht hangen.

In dit artikel vertel ik je het doel van een date en  geef ik je wat tips mee hoe je die  eerste date met een vrouw succesvol kan laten verlopen.

Klik hier om verder te lezen »

Hoe Wordt Daten In De Toekomst? (grappige video)

Zoals je misschien al weet, is Google bezig met een project genaamd Google Glasses.

Een bril die je op kunt doen en waarbij je kunt vragen/commanderen wat je te zien wilt krijgen op je netvlies (ook wel projected reality genoemd), bijvoorbeeld een routekaart, de tijd, het weer, het maken van een foto, etc.

Voor als je nog niet weet hoe dat werkt, bekijk de volgende video…

Klik hier om verder te lezen »

Waarom Dating Tips Voor Mannen Veelal FATAAL Hopeloos Zijn

Er is veel informatie beschikbaar met datingtips voor mannen. Heel wat boeken en websites zijn gewijd aan dit onderwerp.

Wat is nu de algemene informatie hierover?

Voor het grootste gedeelte gaat het over het complimenteren van vrouwen. Daarnaast zou je haar uit eten moeten nemen, vriendelijk moeten zijn en op de één of andere manier indruk op haar dienen te maken.

Een derde punt is dat veel mensen tegen elkaar dingen zeggen als: “Wanneer een man een goede baan heeft, een mooie auto, etc., dan zullen er vrouwen in de rij staan om hem te ontmoeten en met hem te daten.”

Het probleem daarbij is dat het over externe dingen gaat. Het zegt weinig over de persoonlijkheid van de man. Er zijn duizenden mannen die een goede baan en een mooie auto hebben, er is niks speciaals aan.

Klik hier om verder te lezen »

Waar Neem Ik Haar Naartoe?

Vrouwen houden van een beetje spanning en avontuur, dus onthul nooit wat je precies gaat doen. Ook al ben je maar van plan om een drankje te doen in een kroeg, simpel, maar er zijn alsnog manieren om dit spannend te houden.

Alhoewel, alleen een drankje doen is niet al te boeiend. Het kan wel, maar hou het niet al te lang op alleen een kopje koffie in de Starbucks, bij wijze van.

Maak spontane suggesties, verras haar door iets avontuurlijks te gaan doen.

Nodig haar uit in jouw wereld, neem haar mee op een fantasie zodat ze al haar dagelijkse bezigheden en irritaties vergeet.

Met jou is het onvergetelijk, ze weet dat ze samen met jou het echt leuk gaat hebben. Ze is al met je op een date, dus het is aan jou om het niet te verknallen!

Klik hier om verder te lezen »

Oudere Artikelen12345...
Welkom Terug Als Lid!
Je bent al lid, dus bekijk hier de video programma's waar je reeds lid van bent.
Like Ons Op Facebook!
Volg Ons Op Google+
Gratis Versiertips + eBoek

Download ons GRATIS eBoek "De Geheimen Van Het Versieren".

Reviews
"Dit boek is echt waar voor je geld. Het heeft me enorm geholpen en ben enorm gegroeit daardoor."
B.N., Utrecht

"Op de 2e avond dat ik de stappen die dit boek beschrijft heb toegepast, zag ik meteen het resultaat. Het is een absolute MUST als je beter wilt worden met vrouwen."
P.F., Amsterdam

"...jullie e-book en nieuwsbrieven zijn tot nog toe voor mij een schat aan informatie geweest."
A.P., Antwerpen

Lees hier meer reviews...
Gratis Versiertips + eBoek
Vrouwen Versieren
Ontvang exclusieve aanbiedingen en de beste dating geheimen in onze gratis versiertips nieuwsbrief
Voornaam:
Email:

Je gegevens zijn veilig bij ons.