free hit counter
Vandaag vrouwen versieren

Vrouwen Versieren

Leer vrouwen versieren en aan te trekken met de beste tips, trucs en technieken via onze gratis dating advies, zelfs als je niet knap, lang of rijk bent.

Hoe Je Uit de Friendzone Blijft en de Vrouw Versiert

Eén van de grootste angsten die mannen hebben  met vrouwen versieren is dat ze in de ‘friendzone’ terecht komen.

Het feit dat je uiteindelijk bevriend raakt met de vrouw die je zo leuk vind kan verschillende redenen hebben.

In dit artikel benoem ik één van de grootste valkuilen waar mannen in trappen wanneer ze een vrouw proberen te verleiden.

Daarnaast geef ik jullie wat effectieve tips die ervoor zorgen dat je er nooit meer in komt! Enjoy.

Klik hier om verder te lezen »

De Moderne Strijd Tegen Mannen

In een van die zeldzame momenten dat ik TV kijk, zapte ik langs een Amerikaanse televisieserie. Het ging over een aantal vriendinnen woonachtig in Manhattan. Ze hadden het over mannen en eén van de vrouwelijke hoofdpersonages zei het volgende:

He was like the flesh and blood equivalent of a DKNY dress; you know it’s not your style but it’s right there, so you try it on anyway.

Dit is een quote uit Sex and the City. Een populaire serie die door miljoenen vrouwen wereldwijd bekeken is.

Lees in dit artikel waarom persoonlijk plezier een centraal begrip in het leven van veel vrouwen is geworden en waarom mannen zich als een komiek moeten gedragen.

Klik hier om verder te lezen »

Is Enthousiasme een Sluipmoordenaar bij het Vrouwen Versieren?

Alles ziet er rooskleurig uit wanneer je enthousiast bent, overal heb je zin in, je hebt grote plannen voor de toekomst en je ziet geen obstakels. Mensen die hier niet inzitten zullen je enthousiasme misschien dempen maar wanneer je hier samen met iemand inzit lijkt het of jullie de hele wereld aan kunnen. Helaas zullen jullie later bedrogen uitkomen…

Enthousiasme is net als verdriet en woede een emotie. Al heeft deze op het eerste gezicht een stuk minder slechte reputatie dan de andere twee, acties die je onderneemt in deze emotionele staat kunnen net zulke negatieve gevolgen hebben.

Klik hier om verder te lezen »

Waarom Je Meerdere Vrouwen Tegelijkertijd Wilt Daten/Versieren

Ben jij bekend met het gezegde ‘op meerdere paarden wedden’?

Nu wil ik vrouwen niet met paarden vergelijken.. (ik zou niet durven;) maar waar ik naartoe wil is dat het onoverkomelijk is dat er een paar vrouwen afhaken gedurende je zoektocht naar liefde, een open relatie of meerdere ‘fuckbuddies’.

In de tijd dat ik net begon met Vrouwen Versieren was ik altijd volledig gefocust op één vrouw. Ik wachtte de hele week tot ik haar weer kon ontmoeten, om haar vervolgens mee te nemen naar de bioscoop of een duur restaurant.

En áltijd werd ik in mijn ogen teleurgesteld.

Ik wist toen niet beter. 

Klik hier om verder te lezen »

Zo Versier je Vrouwen op het Strand

Daar liggen jullie dan, heerlijk van de eerste zonnestralen genietend op het strand of in het dichtstbijzijnde natuurgebied. Je ligt er met je vrienden, jullie hebben bier, muziek een voetbal… het enige wat jullie niet hebben zijn… precies, vrouwen!

Laat het nu toevallig heel druk zijn en overal om jullie heen liggen mooie vrouwen in bikini. Al hun welgevormde lichaamsdelen liggen daar open en bloot voor jouw bewondering. Met name die 3 meiden waar jullie “toevallig” naast zijn gaan zitten. 1 van de 3 onderscheidt zich met haar mooie borsten, zwarte bikini en diep gebruinde huidskleur. Wanneer ze op haar buik ligt heb je het perfecte uizicht op haar kont waar je ongestoord uren lang naar kan staren omdat je zogenaamd half slapend ligt te luieren met je zonnebril op.

Kijken en fantaseren is natuurlijk heel leuk, maar wanneer ze opstaat en haar kleren begint aan te trekken om naar huis te gaan laat ze toch een koude leegte achter op dat warme strand. Zou het daarom niet veel fijner zijn met haar in contact te komen en te kijken of er meer voor jullie in zit? Klik hier om verder te lezen »

Doe Niets & Versier de Vrouw van Je Dromen

Als ik mensen vertel dat ik mannen leer om (meer) vrouwen te ontmoeten en te daten, krijg ik geregeld één van de volgende reacties:

  • En wat is de beste openingszin?
  • Je vertelt ze dus om zichzelf te zijn?
  • Dan moeten ze gewoon zelfvertrouwen hebben, toch?
  • Maar dat heb je of dat heb je niet, toch?
  • Maar zoiets kan je toch niet forceren?

In dit artikel geef ik de antwoorden op deze reacties.

Klik hier om verder te lezen »

Vrouwen Overdag Versieren, De Bondige Gids Deel 1

Als al de informatie zo verspreid is dan is het best makkelijk om in de war te raken. Wat je precies moet doen, wanneer en waar, moet je dan zelf in elkaar zien te puzzelen, wat ook best leuk kan zijn en zeker een goede uitdaging. Maar af en toe wil je toch alles even netjes en concreet op een rijtje hebben?

Van A tot Z, begin tot eind, wil ik jou niet zomaar even mee laten kijken in een gids met een aantal handige tips. Ik wil jou graag meenemen op een schriftelijke reis die jouw perceptie over vrouwen versieren (hopelijk voorgoed) zal veranderen op een positieve en magische wijze zoals het dat bij mij heeft gedaan.

Klinkt dat al een beetje te zweverig? Mooi zo, want om succesvol te worden zal je hoogstwaarschijnlijk door een aantal dingen heen moeten bijten. Je ego aan de kant zetten, uit je comfortzone stappen, nieuwe dingen proberen en dingen durven waarvan je zeker weet dat je mams je er een pak slaag voor zou willen verkopen.

Als jij wilt beginnen of al begonnen bent, maar nog wat leuke extra tips zocht of nog even wat reminders wilt, dan zit je hier goed.

Welkom, bij dé bondige gids voor als je overdag de datingwereld op z’n kop wilt zetten.

Veel leesplezier…

Klik hier om verder te lezen »

Ben Je te Verlegen om Vrouwen te Versieren?

Waarschijnlijk kijk je nu op VVV om beter te worden in het versieren van vrouwen. Gelijk heb je. Goed dat je aan jezelf aan het werken bent. Maar misschien kun je alle kennis niet gelijk toepassen. Misschien vind je jezelf niet zo sociaal, ondanks dat veel mensen dat over je zeggen.

Misschien heb je nog geen positief zelfbeeld van jezelf. Zou je op feestjes het liefst in de muur verdwijnen? Of je voelt je in een discotheek verlegen en verschuilt je achter het drinken van liters alcohol.

Je bent niet alleen: bijna de helft van de mensen is verlegen. Helaas veroorzaakt de rest een dermate grote hoeveelheid herrie dat het amper opvalt. Mocht je te verlegen zijn om vrouwen te versieren, dan heb ik hier een aantal tips voor je.

Klik hier om verder te lezen »

Oudere Artikelen12345...
Like Ons Op Facebook!
Volg Ons Op Google+
Gratis Versiertips + eBoek

Download ons GRATIS eBoek "De Geheimen Van Het Versieren".

Reviews
"Dit boek is echt waar voor je geld. Het heeft me enorm geholpen en ben enorm gegroeit daardoor."
B.N., Utrecht

"Op de 2e avond dat ik de stappen die dit boek beschrijft heb toegepast, zag ik meteen het resultaat. Het is een absolute MUST als je beter wilt worden met vrouwen."
P.F., Amsterdam

"...jullie e-book en nieuwsbrieven zijn tot nog toe voor mij een schat aan informatie geweest."
A.P., Antwerpen

Lees hier meer reviews...
Gratis Versiertips + eBoek
Vrouwen Versieren
Ontvang exclusieve aanbiedingen en de beste dating geheimen in onze gratis versiertips nieuwsbrief
Voornaam:
Email:

Je gegevens zijn veilig bij ons.