free hit counter
header

Vrouwen Versieren

Leer vrouwen versieren en aan te trekken met de beste tips, trucs en technieken via onze gratis dating advies, zelfs als je niet knap, lang of rijk bent.

Doe Niets & Versier de Vrouw van Je Dromen

Als ik mensen vertel dat ik mannen leer om (meer) vrouwen te ontmoeten en te daten, krijg ik geregeld één van de volgende reacties:

  • En wat is de beste openingszin?
  • Je vertelt ze dus om zichzelf te zijn?
  • Dan moeten ze gewoon zelfvertrouwen hebben, toch?
  • Maar dat heb je of dat heb je niet, toch?
  • Maar zoiets kan je toch niet forceren?

In dit artikel geef ik de antwoorden op deze reacties.

Klik hier om verder te lezen »

Vrouwen Overdag Versieren, De Bondige Gids Deel 1

Als al de informatie zo verspreid is dan is het best makkelijk om in de war te raken. Wat je precies moet doen, wanneer en waar, moet je dan zelf in elkaar zien te puzzelen, wat ook best leuk kan zijn en zeker een goede uitdaging. Maar af en toe wil je toch alles even netjes en concreet op een rijtje hebben?

Van A tot Z, begin tot eind, wil ik jou niet zomaar even mee laten kijken in een gids met een aantal handige tips. Ik wil jou graag meenemen op een schriftelijke reis die jouw perceptie over vrouwen versieren (hopelijk voorgoed) zal veranderen op een positieve en magische wijze zoals het dat bij mij heeft gedaan.

Klinkt dat al een beetje te zweverig? Mooi zo, want om succesvol te worden zal je hoogstwaarschijnlijk door een aantal dingen heen moeten bijten. Je ego aan de kant zetten, uit je comfortzone stappen, nieuwe dingen proberen en dingen durven waarvan je zeker weet dat je mams je er een pak slaag voor zou willen verkopen.

Als jij wilt beginnen of al begonnen bent, maar nog wat leuke extra tips zocht of nog even wat reminders wilt, dan zit je hier goed.

Welkom, bij dé bondige gids voor als je overdag de datingwereld op z’n kop wilt zetten.

Veel leesplezier…

Klik hier om verder te lezen »

Ben Je te Verlegen om Vrouwen te Versieren?

Waarschijnlijk kijk je nu op VVV om beter te worden in het versieren van vrouwen. Gelijk heb je. Goed dat je aan jezelf aan het werken bent. Maar misschien kun je alle kennis niet gelijk toepassen. Misschien vind je jezelf niet zo sociaal, ondanks dat veel mensen dat over je zeggen.

Misschien heb je nog geen positief zelfbeeld van jezelf. Zou je op feestjes het liefst in de muur verdwijnen? Of je voelt je in een discotheek verlegen en verschuilt je achter het drinken van liters alcohol.

Je bent niet alleen: bijna de helft van de mensen is verlegen. Helaas veroorzaakt de rest een dermate grote hoeveelheid herrie dat het amper opvalt. Mocht je te verlegen zijn om vrouwen te versieren, dan heb ik hier een aantal tips voor je.

Klik hier om verder te lezen »

Jonathan & Oscar, Werken Jullie Technieken Ook Voor … Vrouwen?

LET OP: Het is zomer en dat betekent dat vrouwen nóg meer zin hebben om een leuke man als jou te ontmoeten… Maak daar dus gebruik van, want de zomer duurt niet eeuwig!

Maak gebruik van al onze kennis om vrouwen te ontmoeten en daarmee te doen wat jij wilt!

Bekijk Hier De Gehele Product Catalogus van Jonathan & Oscar

Wij krijgen vaak de vraag: Werken jullie technieken ook voor jonge, oudere, intelligente, mooie, etc. vrouwen???

In dit artikel zal ik antwoord geven op deze vraag.

Daarom gaan we het eerst hebben over de menselijke psyche en wat dat te maken heeft met deze vraag.

Daarna zal ik enkele verschillen uitleggen tussen vrouwen qua leeftijd, kwaliteit, intelligentie, etc.

Klik hier om verder te lezen »

4 Stappen Voor Meiden Versieren Op Festivals

Jawel hoor… Het is weer heerlijk weer buiten. Het zonnetje schijnt, de wit-biertjes worden weer heerlijk getapt, de terrasjes zitten vol, de zonnebrillen en zonnebrandcrèmes worden royaal uit de kasten gepakt.

Het wordt weer zomer! En wat is er naast dit alles nou ook natuurlijk weer in volle opkomst? Juist. Die geweldige zomerfestivals. En je weet wellicht ook dat het daar altijd druk is. Duizenden mensen.

En je raad het al: hier komen ook ontzettend veel dames. Leuke meiden! Meiden die van avontuur en feesten houden! Meiden die het ‘vakantiegevoel’ willen ervaren.

Kortom… Een paradijs van mooie dames waarin je heerlijk los kunt gaan. Hoe? Dat ga ik je in dit artikel uitleggen. Ik ga je in een aantal stappen uitleggen hoe jij aantrekkelijke meiden kunt gaan versieren op festivals als Lowlands, Pinkpop en noem het allemaal maar op. Let’s go.

Klik hier om verder te lezen »

Wat Is Jouw Geheime Excuus Voor Geen Succes Met Vrouwen?

Laatst zag ik een reactie op een artikel. Meestal is dat een opmerking of vraag… soms is het ook een reactie van een man op een reactie van een vrouw.

Als een vrouw namelijk reageert op één van onze artikelen over seks (en dat gebeurt nogal eens), zijn er continu reacties van mannen die met haar willen afspreken en de “sekshandeling” waar het artikel over gaat graag op haar voor willen voordoen… haha!

Ze willen haar “helpen”, uiteraard volledig belangeloos.

Soms zijn deze reacties echt té hilarisch, maar gelukkig zijn deze mannen wel direct op de juiste site om te leren hoe vrouwen te benaderen op een manier waarmee je ook daadwerkelijk kans maakt :P.

Maar goed, de reactie waar ik het over ga hebben was er niet zo één. Het was er één met een verkeerd beeld van dating en vrouwen.

Laten we de reactie bekijken en daarna vertel ik mijn ongezouten mening over het verhaal.

Klik hier om verder te lezen »

Versieren Met Social Media

cell stressWe kunnen haast niet tot nooit meer zonder: Whatsapp, Ping, Facebook, Hyves, Twitter… en je zou er zeker nog een paar aan de lijst kunnen toevoegen. Ze zijn ook allemaal super handig als je even snel een berichtje wilt sturen of even op je profiel wilt kijken of er nog berichtjes of updates zijn over het feestje waar je heen gaat.

Maar om hiermee vrouwen te gaan versieren? Wat zijn de tijden veranderd zeg.

Zelf heb ik wel eens whatsapp-gesprekken gelezen, met de intentie om een vrouw te versieren, die wel 45 minuten tot een uur duurden, en er werden allemaal dingen verteld die je eigenlijk persoonlijk aan de vrouw moet vertellen.

De woorden die je leest op een mobiel, tablet of computerscherm zijn niet te vergelijken met de kracht van hij die het in eigen persoon durft te vertellen. In dit artikel deel ik mijn gedachten en wat tips over het gebruik van social media wanneer het op vrouwen versieren aankomt, veel leesplezier…

Klik hier om verder te lezen »

Vrouwen Versieren – De Basis Van Jezelf

‘Waarom lukt het niet? Wat doe ik fout ?’, vragen de meeste mannen zich af.

Nou, ik zal je eens vertellen dat je niks fout aan het doen bent, je bent alleen ontwetend van een aantal manieren die je kunt toepassen om je vaardigheden met vrouwen versieren te verbeteren.

Tegenwoordig is er ook best veel informatie erover, veel en veel meer dan tien jaar geleden.
Dus het kan af en toe verwarrend zijn hoe je het nou precies moet aanpakken. Maar hoe kan je het nou goed aanpakken zonder eerst te weten hoe je zelf in elkaar zit? Net alsof je millionair wilt zijn zonder al het harde werk ervoor te willen doen.

Hierbij dus een aantal goede basistips om niet alleen jezelf, maar ook je vaardigheden met vrouwen versieren te verbeteren.
Klik hier om verder te lezen »

Oudere Artikelen12345...
Like Ons Op Facebook!
Volg Ons Op Google+
Gratis Versiertips + eBoek

Download ons GRATIS eBoek "De Geheimen Van Het Versieren".

Reviews
"Dit boek is echt waar voor je geld. Het heeft me enorm geholpen en ben enorm gegroeit daardoor."
B.N., Utrecht

"Op de 2e avond dat ik de stappen die dit boek beschrijft heb toegepast, zag ik meteen het resultaat. Het is een absolute MUST als je beter wilt worden met vrouwen."
P.F., Amsterdam

"...jullie e-book en nieuwsbrieven zijn tot nog toe voor mij een schat aan informatie geweest."
A.P., Antwerpen

Lees hier meer reviews...
Gratis Versiertips + eBoek
Vrouwen Versieren
Ontvang exclusieve aanbiedingen en de beste dating geheimen in onze gratis versiertips nieuwsbrief
Voornaam:
Email:

Je gegevens zijn veilig bij ons.