Aantrekking Vanuit De Evolutie

Blij dat je op deze website terecht bent gekomen!

Ik heb me vaak afgevraagd waarom sommige mannen bij die mooie vrouwen terecht kwamen!

Zelf waren deze mannen helemaal niet zo aantrekkelijk en ik begreep vroeger niet waarom. Tegenwoordig wel en vandaag wil ik jullie daar een stuk uitleg over geven.

De (biologische) evolutionaire programmering van mannen en vrouwen verschillen behoorlijk van elkaar.

Zo zijn wij vandaag de dag ”geprogrammeerd” om puur naar uiterlijke vruchtbaarheid te kijken en op basis daar van ons oordeel te vellen. Helaas, maar dit is wel zo.

Wij mannen kunnen in milliseconden merken of wij (fysiek) aangetrokken zijn tot een vrouw of niet.

Bij vrouwen werkt dit compleet anders. Zij hadden geen seksueel voordeel om alleen maar naar deze factoren te kijken, terug in de prehistorie.

Gezien vanuit de vrouw

Vrouwen konden beter overleven als zij aangetrokken werden tot emotioneel gezonde mannen. Dominante mannen die zelfverzekerd waren en charisma uitstraalden. Zij keken naar het karakter. Was een man trouw en kon hij haar verzorgen of niet. Geld, en dus status en macht horen hier ook bij maar zijn geen vereisten. Geen enkele factor is op zich een vereiste. Elke vrouw verschilt hierin.

Dat waren en zijn een aantal zaken waar vrouwen zich tot aangetrokken voelen.

Een vrouw kan alleen niet binnen een seconde opmerken of een man deze eigenschappen bezit, dus dat duurt wat langer.

Laten we zeggen dat de meeste mannen die vrouw X ontmoeten gewoon op een soort ”nulpunt” beginnen. Uiteraard kan de ene man een voordeel hebben door zijn uiterlijk, maar onthoud dat dit voor de meeste vrouwen niet een doorslaggevende factor is. Karakter wel.

Als vrouw X dus deze mannen beter leert kennen kan zij langzaam en geleidelijk steeds meer aangetrokken worden, afhankelijk van wat voor persoonlijkheden deze mannen bezitten.

Eigenlijk, wat wij mannen helaas in enkele millisecondes al weten (of wij seks zouden kunnen hebben met een vrouw of niet), dat duurt bij vrouwen gewoon een stuk langer. Ook hier zijn uitzonderingen in en ook vrouwen kunnen puur op het uiterlijk afgaan. Of puur op geld en status.

Concluderend

Maar de belangrijkste les die hier uit te leren valt is dat als je er altijd netjes en verzorgd uitziet en de vrouw de tijd geeft jou te leren kennen, zij altijd wel aantrekkelijke eigenschappen van jou leert kennen. Want iedere man bezit deze. Daar ben ik van overtuigd.

Geef haar dus de tijd en jezelf en combineer dit met een opbouwende escalatie en je geeft ook jezélf de kans op leuke (en intieme) relaties met vrouwen. Je geeft jezelf dan een keuze.

Deze post was vooral een stukje ”geschiedenis” om je een breder plaatje te laten zien en te laten zien hoe het ook écht fysiologisch in elkaar zit.

 

Succes!