web analytics

Aantrekkingskracht: een Zakelijke Transactie

De interactie tussen een man en een vrouw op het gebied van aantrekkingskracht is in feite niet meer dan een zakelijke transactie. Zij heeft een aantal kwaliteiten waarin jij bent geïnteresseerd en zo zal jij een aantal eigenschappen naar voren moeten brengen alvorens ze besluit met je in zee (/bed) te gaan.

Stel je ziet haar in een club, ze heeft een super knap gezichtje, ze heeft het perfecte figuur, ze is zelfvoorzienend en heeft lol met haar vele vriendinnen, wat heb jij haar te bieden waardoor ze haar aandacht naar jou zal verleggen? Als je geen een van dezelfde eigenschappen bezit zal de moed je waarschijnlijk snel in de schoenen zakken… Maar geen nood! Er is namelijk een oplossing.

Je staat er in je eentje, je hebt niet veel geld bij je, je bent niet moeders mooiste en je bent nog nooit naar de sportschool geweest…

Het spreekt voor zich dat je voordeliger uit bent als je zo min mogelijk van deze gebieden hoeft te compenseren, maar je hoeft lang niet altijd dezelfde kwaliteiten te bezitten om in aanmerking voor haar interesse te komen!

Wees bewust dat er altijd 1 factor is die altijd voor alles kan compenseren: zelfverzekerdheid.

Al de bovengenoemde kwaliteiten vormen namelijk de basis voor zelfverzekerdheid. Als je het hebt zonder al deze eigenschappen te bezitten maakt het je des te specialer.

Voor sommige eigenschappen zou het ook helemaal niet logisch zijn als je ze ook zou bezitten. Zo kunnen veel vrouwen goed dansen, ook al zijn er mannen die dit goed kunnen, voel je niet gedwongen om ook je beste poging te wagen. Blijf je mannetje staan en juist door niet de druk te voelen om jezelf te bewijzen laat zien dat je niet onzeker bent en evengoed goed genoeg bent voor haar.

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Het vragenvuur

Als ze aan je begint te snuffelen en erachter probeert te komen wie je bent zal ze waarschijnlijk vragen stellen om erachter te komen dat je weinig vrienden hebt, een rotbaantje hebt, niet sport en je op het internet versiertips opzoekt. Dit lijkt misschien negatief en je denkt dat je kansen hier verkeken raken, maar als je ondanks alles toch zelfverzekerd blijft zal ze je ten aller tijden aantrekkelijk en interessant blijven vinden. Ze zal niet snappen waarom je zo zelfverzekerd bent, je bent nu een object dat ze wilt begrijpen en bemachtigen.

Begrijp me niet verkeerd, er zullen zeker een aantal dames minachtend weglopen aangezien ze zich te goed voor je voelen en niet naar zichzelf kunnen verantwoorden dat ze zich aangetrokken voelen tot iemand die bij McDondalds werkt. Deze arrogante vrouwen moet je boven staan (en vooral niet onzeker door laten maken).

Je kan nooit aan iedereen zijn (oppervlakkige) eisenlijst voldoen.

Sommige vrouwen zullen zelfs proberen je te beledigen en onderuit te halen omdat ze het niet kunnen hebben dat je zelfverzekerder bent dan zij, terwijl zij zoveel aandacht besteden aan hun uiterlijk, inkomen, status etc.

Goed genoeg = goed genoeg

Als je de volgende keer in de kroeg staat en je twijfelt of je goed genoeg bent om op dat mooie meisje af te stappen, bedenk dan dat het enige verschil tussen wel en niet goed genoeg zijn tussen je eigen oren zit.

Als jij denkt dat het goed genoeg is, is het goed genoeg. Als ze aan je vraagt wat je doet en je bent bang dat schilder niet goed genoeg is, zal je het zeggen op een manier dat zij kan afleiden dat je het zelf niet goed genoeg vindt, oftewel dat je jezelf niet goed genoeg vindt. Ze maakt de balans op en verlaat het gesprek. Snap dat wat je ook doet goed genoeg is en zeg het zelfverzekerd.

Kijk niet naar haar ogen voor haar reactie (haar reactie belangrijk vinden = bevestiging zoeken = onzekerheid) en verdedig en onderbouw je eigen antwoorden niet (“het is maar iets tijdelijks”, “ik zoek iets beters”, “ik ga binnenkort een andere auto kopen” etc.). Antwoord kort en krachtig met de realiteit.

Als ze eraan twijfelt of je jezelf echt wel goed genoeg vindt zal ze zelf haar vraagtekens zetten: Waarom woon je nog thuis? “omdat ik nog geen genoeg geld heb om op mezelf te wonen” of “omdat ik er nog niet aan toe ben”. Waarom heb je geen goede baan? “omdat ik dat niet belangrijk vind” of “omdat ik er nog naar toe aan het werken ben” etc. Antwoord kort en krachtig met de waarheid en draai er niet om heen of probeer het te verbloemen, hoe triest het antwoord eigenlijk ook is ;).

We zijn allemaal mensen en hebben onze terkortkomingen. Door je hier niet voor te schamen onderscheid je je juist van de rest. Als je geen killer-looks, merkkleding of status nodig hebt om zelfverzekerd te zijn, laat je alleen maar zien dat je nog specialer bent dan al die anderen.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

5 Reacties op "Aantrekkingskracht: een Zakelijke Transactie"

 1. thugger

  says:

  hey maarten , ik heb een vraag? ik zeg het feitelijk ik heb prachtig uiterlijk , en ook nog superontwiikkeld charachter ik ben zelf oorlogskind geweest en strijd contienue om uit de ghetto te komen , ik maak muziek ben kungfu qiqong meester en nog vele dingen , ...
  het lukt me niet 1 night stand te krijgen want velen zijn verliefd om mij en proberen sex ook als lokmiddel te gebruiken , en begin aanmezelf te twijfelen ik ben op een kantoor als vrijwillger werkende met allemaal vrouwen ook het zelfde verhaal dezer weken vallen ze mij contieuneu aan ik ben er onzeker van geworden van alle gedoe ik ben ook weleens ontvoert door ganstavrouw moeilijk ontsnapt met allemaal lokkerijen en eis van liefde van mij ontsnapte stalkers heb je oplossing want ik verder bouwen met me leven one stand is genoeg ik heb doelen te bereiken kan je mij hierbij helpen ik heb vele e books van jullie
  alvast bedankt

  • ton

   says:

   Maarten,
   ik herken wel wat zaken niet die je beschrijft. Ik en iedereen doorlopen t de zelfde procedure en En dat geeft niets als je doorstapt bereik je altijd je doel, duurt ff maar je komt er wel.
   Ik heb voor mezelf de volgende truuk bedacht. Alles wat we in elkaar zien zit in ons beiden. Jouw onzekerheid reflecteert op de ander, die ook onzekerheid in zich hebben maar op jou projecteren. Het gaat erom hoe je erop reageert en ermee omgaat.
   Die aanvallen van de dames is een test hoe goed jij in je schoenen staat. Niet te veel van aantrekken. Dat kan je veel oefenen en elke etap is er een. Evalueren zonder oordelen. Maar dat heb je vast ergens in een van de ebooks al gelezen.

   Succes en je doet het voor jezelf.

 2. Stavros

  says:

  Beste,
  Allereerst heeft uiterlijk
  Er niks mee te maken , het feit dat je geen one night stand kunt krijgen.,(niet iets wat ik zou ambiëren want de sexs is de eerste keer nooit het best omdat men elkaar nog niet genoeg kent) is dat je je waarschijnlijk niet mannelijk genoeg opstelt , je bent waarschijnlijk een lieve man , en uiteindelijk is dat iets wat geen vrouw wil , ook al zeggen ze dat , op het moment dat je jezelf dominant en mannelijk opstelt kan je doen met vrouwen wat je wilt . De Truk
  Is om met vrouwen omtegaan alsof het je zusje is .
  Ik hoop dat je er iets aan hebt
  Succes
  Stavros

  • Herma

   says:

   Wat een walgelijk mannetje ben jij geworden zeg. Ik zou zeggen ga eerst eens terug naar school om fatsoenlijk Nederlands te leren schrijven. En jij denkt als jij je dominant en mannelijk opstelt je kan doen met vrouwen wat jij wilt. Forget it!! Deze opstelling heb je zeker niet van je ouders geleerd die zich rot hebben gewerkt om jou een goede toekomst te geven. Zij hebben zelfs toiletten schoon gemaakt om jullie een goed leven te bezorgen maar zeker niet om van jou een walgelijke "playboy" te maken. Jij komt je zelf zeker nog een keer tegen!!!

 3. thugger

  says:

  ik heb gedaan boys gewoonnnn G sTyle shinen mannelijk luid gewoon zeggen wat ik denk soms beetje dissen en soms sneaky baby zusje noemen en was op een man toen ik met een vrouw in de auto was van kantoor dammm ik was zwaar gangster als gedrag bedoel ik mannelijk en niet meer lief of andere ik schrijf weleens muziek texten en laat ze horen aan de vrouwen doe thee erbij zodat ze hun mond houden doe ik nie meer mijn waardevol zeg ik ..
  en zoo heb ik het verder uitgebouwt ..
  en nu???
  ze proberen nu meer van die irritante uitingen over me uiterlijk of ik ben kok over me legendarisch gerechten ? vies kijken na me eten , luider dan mij praten enz , en ik heb 1 vrouw op kantoor laten klappen toen ik de alfa vrouw had gedist ik zei naam van ga nu klappen ze ging klappen met alle dames in de ruimte en ja jongenss is het zo goed ong ??

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *