Bang Om Afgewezen Te Worden?

Hoogstwaarschijnlijk heb jij meer vrouwen afgewezen dan je denkt.

En dan denk je misschien bij jezelf: ‘’Ik zou nooit een vrouw afwijzen als ze mij benadert.’’ Maar vrouwen afwijzen is anders en veel mannen wijzen onbewust vrouwen af.

Vrouwen uiteraard bewust, soms krijgen ze er een kick van en soms is het om een engerd weg te jagen.

Mannen doen dit anders, en het gebeurt dagelijks. Het heeft ook veel te maken met de subtiele hints die vrouwen geven aan een man, maar dat de man ze niet ontvangt.

Letterlijk kan een vrouw met haar lichaamstaal vertellen dat: ‘’Jij nu hier moet komen!’’ Maar dat je het dan even over het hoofd ziet omdat jij je al druk aan het maken bent om afgewezen te worden, dus je stapt er maar niet op af.

Niet angstig worden wanneer je een mooie dame wilt aanspreken, ze bijt niet. Niet twijfelen, ze zal je niet in de fik steken…

Hoe Mannen, Vrouwen Afwijzen

[Uit eigen ervaring] Net nog, liep ik van de ene plek in het café naar een andere omdat ik dan dichterbij een stopcontact zit om vervolgens mijn laptop op te laden. Er zit een dame, alleen een papiertje te lezen, op het bankje ook waar ik wilde gaan zitten.

Ze zat een klein beetje ingezakt, maar zodra ik eraan kwam lopen begon ze een beetje rechtop te zitten en keek ze met een subtiele blik van verwachting heel even naar me. Ik negeerde haar acties en liep gewoon naar m’n plek, maar nu dat ik eraan terugdenk… Verwachtte ze eigenlijk dat ik haar misschien ging aanspreken.

Ze hoefde mij niet perse aantrekkelijk te vinden, misschien dat al helemaal niet, of misschien vond ze dat wel. Ik had er alleen achter kunnen komen als ik haar aansprak of iets vroeg.

Het punt is, ik heb haar acties [nu wel bewust] afgewezen. Wie weet durfde ze mij niet aan te spreken, het is een café en als zij wordt afgewezen schaamt ze zich rot! Maar haar lichaamstaal en subtiele hints indiceerden dat ze zich een beetje aan het voorbereiden was om aangesproken te worden. Wellicht denkt ze: ‘’Helaas, weer een man die mij niet aanspreekt, wie heeft lef om dat nou gewoon wel te doen?’’

En dit is iets wat VEEL vrouwen denken, bijna altijd.

Afwijzing en Spijt

Wanneer jij wordt afgewezen, ligt het meestal niet volledig aan jou. Stel dat je een dame overdag op straat of in de supermarkt aanspreekt, het is heel buitengewoon om uit het niets iemand te gaan versieren en al helemaal wanneer ze er niet op voorbereid zijn, man of vrouw.

Vrouwen kunnen zich laten afschrikken door de sociale druk, zodra jij haar in de spotlight zet en je haar wilt gaan versieren is er de mogelijkheid dat ze schrikt. ‘’Oh shit! Dat wat ik in die romantische film had gezien gebeurd nu echt! Een knappe vreemde geeft mij zomaar een compliment en wil met met uit. Wat moet ik doen!?’’

Dus het komt wel eens voor dat een vrouw nerveus wordt, dit natuurlijk niet drastich laat zien, het subtiel inhoudt en jou een prettige dag wenst. En dan heeft ze er later maar lekker spijt van.

Sociale Druk

Laat je niet afschrikken hierdoor, het zou je verbazen om te weten te komen dat de vreemde mensen om je heen er niet veel om geven wat jij aan het doen bent. Vele zijn zo bang om een vrouw te gaan versieren waar iedereen bij is, maar mensen in het algemeen hebben hun eigen zorgen en dagelijkse bezigheden.

Het komt niet in de krant te staan en zeker niet op het Zes Uur Journaal dat jij een vrouw in een winkel hebt versierd en nummers hebt uitgewisseld. Waarom zou je je laten tegen houden door wat anderen erover denken, überhaupt !?

Daar loopt ze, je kan het niet geloven dat jouw ideale vrouw nu aan de overkant loopt in de drukke winkelstraat. Wat ga je doen? Ga je deze kans voorbij laten gaan?

Of ga je als een echte MAN erop af !!!