Benaderings Angst, Wat De F*#K Is Dat ?!

Tegenwoordig, wanneer je met vrouwen versieren begint op een serieus vlak, en daarmee bedoel ik dat je bereid bent om uit je comfort zone te stappen en je er echt mee aan de slag gaat, krijg je opeens een gevoel van angst wanneer je weet dat je een vrouw moet gaan benaderen.

Maar is dat wel echt angst of twijfel je maar een beetje? Ongerustheid of dat je een beetje bezorgd bent is harstikke normaal als je voor het eerst een wildvreemde vrouw wilt gaan benaderen met de intentie om haar te versieren. Maar of het echt angst is? Daar heb ik mijn twijfels over.

Ik zal je even iets vertellen dat je je hele leven al wist, namelijk dat vrouwen ook mensen zijn, en je hebt toch geen angst voor mensen? Als dat wel het geval is dan is dit de verkeerde plek voor jou (zeg ik eerlijk) en moet je eerst sterk en mentaal in orde zijn voordat je begint met vrouwen versieren.

In het volgende artikel zal ik je een aantal tips meegeven over dat nare twijfelgevoel dat je krijgt voordat je een vrouw aanspreekt. Er zijn een aantal schokkende feiten hierover, en uiteraard hoe je er het beste mee om kan gaan.

Veel leesplezier…

De Brute Waarheid

Dit is de absolute waarheid over Benaderingsangst, en als je veel bezig bent met vrouwen versieren dan kan je de term ”AA” wel eens tegenkomen, oftewel ”Approach Anxiety” in het Engels. En hier komt de brute waarheid: het is namelijk één van de beste marketingtechnieken ooit bedacht voor de industrie van vrouwen versieren.

Jij hebt een angst, jij hebt een afwijking en wij hebben daar de oplossing voor, dus kom naar ons!

Dat zou de boodschap dan zijn. En als je dit nu leest en jij iemand bent (of was) die benaderingsangst had/heeft, denk je dan nog steeds dat het iets is dat echt is? Toen ik dit zelf voor het eerst hoorde dacht ik: ”Nouja zeg! En ik maar al die vrouwen laten gaan voor iets dat eigenlijk niet bestaat.”

Eigenlijk best een opluchting, want nu kan je het ook niet meer als excuus gebruiken, haha. Ik kan je garanderen dat je niet bang hoeft te zijn voor vrouwen, ze bijten niet…hard. Tenzij dat jou opwindt, ieder z’n ding, toch?

Wat kan er gebeuren ?

Wat is eigenlijk het ergste dat kan gebeuren? Wanneer is de laatste keer dat jij in de krant hebt gelezen dat een vrouw een man in de fik had gestoken omdat hij haar een compliment gaf over haar tas? Nooit gebeurd, en dat zal ook nooit gebeuren want vrouwen staan er wel open voor.

Hoe zou jij je voelen als je net nieuwe schoenen hebt gekocht en een vrouw komt spontaan naar je toe om aan je te vertellen dat je er hartstikke cool mee uitziet. Dan sta je toch versteld? Hetzelfde met vrouwen, een aantal is het misschien gewend maar mijn punt is meer dat iedereen, mannen zowel als vrouwen, het altijd wel leuk vindt om zomaar een compliment te ontvangen. Vooral als het gemeend is!

Ik kan best goed begrijpen dat je nerveus bent om een vrouw aan te spreken met de intentie om haar te gaan versieren, maar hoe langer je gaat twijfelen, hoe meer nerveus je wordt en hoe verder zij wegloopt, hoe meer je je kansen verpest om een leuke vrouw te ontmoeten.

Scenario’s en verhaaltjes verzinnen van wat er zou kunnen gebeuren is ook best een groot issue voor mannen die niet zo vaak vrouwen versieren. Waarom zou je het erger voor jezelf maken? Er is nog helemaal niks gebeurd en jij bent je al aan het bedenken hoe het mis kan gaan. Het is niet mijn bedoeling om jou als lezer te kwetsen, maar je gaat er al vanuit dat je faalt? Geen wonder dat je succes zo langzaam gaat. Als jij je aangesproken voelt is het de bedoeling dat ik je hiermee even goed wakker schud!!

Oplossingen

Je bent vast wel aan het denken; hèhè, eindelijk komt het gedeelte waar ik naar op zoek was.

  1. In plaats van redenen te verzinnen waarom je haar niet zou aanspreken, verzin eerder redenen waarom haar wél aan te spreken.
  2. Wanneer je een dame ziet lopen, toon een beetje meer nieuwsgierigheid in plaats van de hele tijd te denken dat ze mooi is. (Waarom loopt ze hier, wat spookt ze uit, waar heeft ze die mooie sjaal vandaan, ze heeft haar sportkleding nog aan)
  3. Onthoud dat elke vrouw het wel leuk vindt om een compliment te ontvangen, ze zal het wel waarderen en wellicht ben je het hoogtepunt van haar dag/week/maand of wie weet? Zelfs jaar.
  4. Je weet maar nooit wat voor avontuur er achter een simpele benadering zit, je weet maar nooit waar het je heenbrengt en je weet maar nooit wat je ervan zult gaan leren, jouw benadering is misschien hetzelfde maar elke vrouw is anders.
  5. Het is het altijd waard! Al duurt het gesprek vijf minuten, vijf uur of vijf dagen, het is in het begin een leerproces, een spier die je aan het trainen bent. Zorg ervoor dat elke keer telt en dat je het waard maakt.

Groetjes, Arellius