Wil je meer informatie over deze bootcamp? Laat je telefoonnummer dan achter bij het contactformulier en dan bellen wij jou gratis op op een tijdstip dat jou goed uitkomt voor meer vrijblijvende informatie.

Geef Ons Eén Dag En Wij Leren Jou Hoe Je Aantrekkelijke Vrouwen Aanspreekt, Versiert En Naar Huis Neemt... Wanneer En Waar Je Maar Wilt!

Ben jij er klaar voor om alle onzekerheid en angsten die je hebt om vrouwen aan te spreken en te versieren voorgoed te overwinnen, zodat jij eindelijk de vrouwen krijgt die je VERDIENT?

Wij zijn hier om je te helpen, maar eerst wil ik je een paar vragen stellen:

 • Heb jij wel eens een fijn gesprek gehad met een aantrekkelijke vrouw die je leuk vond – maar je wist niet wat je moest zeggen of doen om haar te versieren, en voordat je het wist was het gesprek voorbij… en zag je haar nooit meer?
 • Ben je wel eens op stap en zie je daar een man staan die alle vrouwen om zich heen heeft - die hem leuk vinden, om hem lachen en met hem flirten - en je hebt geen flauw idee hoe hij dat nou voor elkaar krijgt, maar voor hem lijkt het zo MAKKELIJK?
 • Of kom  je ooit een mooie vrouw tegen op straat of in de kroeg die je graag beter zou leren kennen – maar je weet niet hoe je dat moet doen, en merkt dat je te bang bent om ook maar IETS tegen haar te zeggen?
 • Vraag jij je af hoe het komt dat wat je ook probeert, vrouwen niet geïnteresseerd zijn in jou, maar wel in andere mannen – en of er misschien iets mis met je is, en of je ooit nog vrouwen gaat versieren?
 • Lig je ’s nachts wel eens wakker met het diepe verlangen dat je graag een leuke vrouw naast je zou hebben liggen – om vast te houden, mee te zoenen of seks mee te hebben – en vraag je je dan af of dat OOIT nog gaat gebeuren?

Als je “Ja” hebt geantwoord op één of meer van die vragen dan heb ik goed nieuws voor je… Je bent niet alleen.

Ik Ken Het Gevoel Maar Al Te Goed

Er was een tijd in mijn leven waarin ik zo onzeker was met vrouwen, dat als ik een leuke vrouw tegen kwam, ik geen flauw idee had wat ik tegen haar moest zeggen. Ik werd zenuwachtig, nerveus, en voelde mijn hart sneller kloppen. 

De gedachte dat ik een mooie vrouw moest aanspreken alleen al gaf me het angstzweet en trillende handen… 

Ik schaamde me voor mezelf elke keer als ik bij een vrouw in de buurt was. Ik wilde zo graag gewoon een leuke vrouw in mijn leven, maar ik had geen enkel idee hoe ik dat voor elkaar moest krijgen

Af en toe vroeg ik me af of er iets mis was met me... of ik ooit nog vrouwen in mijn leven ging krijgen – om mee te lachen, te zoenen, seks te hebben -  of gewoon mee te praten. 

Op een dag had ik er genoeg van, en besloot ik om er iets aan te doen. Ik ging werken als propper in Spanje, en begon vrouwen aan te spreken op straat. In het begin was dit ontzettend eng, en wist ik helemaal niet wat ik moest zeggen… ik stond vaak met mijn mond vol tanden, en ging bedroefd weer alleen naar huis. 

Maar ik zette door en ik bleef het proberen, opnieuw, en opnieuw en opnieuw. Ik bleef maar doorgaan.

En Na Een Tijdje Had Ik Het Helemaal Door

Ik werd steeds beter in het praten met leuke vrouwen en vond het steeds minder eng om op ze af te stappen – sterker nog, ik begon het zelfs leuk te vinden

Ik flirtte met allerlei BLOEDMOOIE VROUWEN met verschillende persoonlijkheden, en karakters. Hoe meer vrouwen ik versierde en mee naar bed ging, hoe meer ik ontdekte wat vrouwen nu ECHT willen in een man. Ik merkte wanneer ik het meeste succes had met vrouwen, en welk gedrag van  ze aantrekkelijk vonden. 

Ik leerde wat je tegen een vrouw moet zeggen, hoe je ze moet behandelen, en hoe ze zich bijzonder bij jou voelen… en ik leerde hoe ik met ze moest zoenen EN ze mee naar huis moest nemen

Ik had eindelijk ontdekt wat nu precies werkt bij vrouwen, en wat niet. 

En ik voelde me geweldig

Na een tijdje vroegen mijn vrienden mij om hulp om beter te worden met vrouwen, en leerde ik hen wat ik zelf geleerd had – en tot mijn verbazing kwam ik erachter dat dit hen enorm hielp! Toen besloot ik om versier coach te worden, zodat ik andere mannen kon leren hoe makkelijk en leuk het kan zijn om vrouwen te versieren!

Nu word ik elke dag wakker en kan ik niet wachten om op vrouwen af te stappen en met ze te flirten, omdat ik weet hoe makkelijk het is. 

Geloof me…

Het is niet jouw schuld als je niet weet hoe je vrouwen aan moet trekken. De meeste mannen hebben gewoon nooit geleerd HOE ze dat moeten doen omdat niemand ze ooit heeft verteld wat ze FOUT doen! 

Maar je kunt het leren. En ik ben hier om jou te helpen

De 4 Fouten Die Mannen Maken Met Vrouwen  – En Waarom Zij Geen Vrouwen Versieren, Maar Alleen Naar Huis Gaan

Fout #1. Niet Genoeg Vrouwen Ontmoeten

Als je geen vrouwen ontmoet, kun je ook geen vrouwen versieren. 

Hoe minder vrouwen je ontmoet en aanspreekt, hoe afhankelijker je wordt van de paar vrouwen die je in je leven hebt. Je straalt uit dat je onzeker bent bij elke vrouw die je leuk vind, omdat je telkens bang bent dat dit de laatste kans is. Je gaat je wanhopig en aanhankelijk gedragen, en geeft al jouw macht uit handen. Zij weet dat ze jou kan krijgen, omdat je uitstraalt dat je wanhopig bent, en ze vind je gelijk minder leuk.

Als je veel vrouwen ontmoet en met ze praat, dan weet je diep van binnen dat er genoeg vrouwen op de wereld zijn. Die kennis maakt je kalm en zelfverzekerd. Wat er met één specifieke vrouw gebeurt, maakt je niet meer uit – je weet dat er vrouwen genoeg zijn. 

Als je een leuke vrouw tegenkomt straal je uit dat je haar niet nodig hebt en niet wanhopig bent, omdat je genoeg vrouwen in je leven hebt, en altijd wel weer een nieuwe meid tegen kan komen.

Plotseling wordt JIJ de prijs in haar ogen – en kan ze haar handen niet van je afhouden.

Fout #2. De Vrouw De Baas Laten Zijn

Vrouwen houden van mannen die de baas zijn. Ze ontkennen het, en geven het zelf niet toe… maar diep van binnen wil elke vrouw een man die haar domineert… op een respectvolle manier. Ze kunnen niet anders. 

Vrouwen zijn biologisch geprogrammeerd om zich aangetrokken te voelen tot een DOMINANTE man. 

Een vrouw wil zich over kunnen geven aan een sterke man - die laat zijn dat hij zelfverzekerd is, en goed met vrouwen om kan gaan. Als jij haar aantrekkelijk vind, maar geen actie onderneemt om haar te versieren, laat je haar zien dat je niet de ballen hebt om dat te doen. 

Op dat moment is alle aantrekkingskracht die ze voor je had weg – en heb jij je kans verpest

Door de man te zijn die telkens de volgende stap zet – door op haar af te stappen, een afspraak te plannen, met haar te zoenen of met haar beginnen te vrijen – laat je zien dat je een zelfverzekerde man bent. En niks is zo aantrekkelijk voor een vrouw als een man met zelfvertrouwen.

Fout #3. Geen Plezier Hebben Met Vrouwen

Vrouwen houden van mannen die een leuke tijd hebben en zich vermaken. Als jij onzeker, bang en verlegen wordt bij elke vrouw die je ontmoet, dan merkt zij dat jij het niet leuk hebt. Als jij het niet geniet van het leven, waarom zou zij het dan leuk vinden om met jou op te trekken?

Laat haar zien hoe je er van geniet om met vrouwen te praten en hoe je geniet van jouw leven. Ben spontaan, leuk en spannend. Het plezier en enthousiasme dat jij uitstraalt werkt aanstekelijk en is ONWEERSTAANBAAR voor vrouwen.

Fout #4. Alleen Maar Over Zichzelf Praten

Als je altijd alleen maar over jezelf praat, jaag je gegarandeerd alle vrouwen weg. Vrouwen willen een diepe klik met een man hebben – fysiek, emotioneel of op een ander niveau. 

Praat niet alleen over jezelf. Laat haar merken dat je geinteresseerd bent in wie zij is, en hoe zij zich voelt. Stel je open en stel diepe vragen die haar ook open laten stellen.

Wij Hebben Jarenlange Praktijkervaring Met Vrouwen En Leren Jou Alles Om Het Succes Te Krijgen Met Vrouwen Dat Je VERDIENT!

Al onze coaches zijn meesterversierders die weten wat ze moeten doen om vrouwen te versieren. Onze coaches zijn allemaal begonnen als gewone mannen die hetzelfde hebben meegemaakt als jij… en vervolgens jaren lang erop uit zijn gegaan en vrouwen hebben versierd. 

Ze snappen PRECIES wat jij meemaakt en kunnen jou leren hoe jij de vrouwen versiert die jij wilt.

Al onze coaches hebben een eigen stijl, zodat er altijd iemand tussen zit die exact bij jouw persoonlijkheid past. 

Onze coaches hebben niet zomaar een boekje gelezen en zijn toen les gaan geven – ze hebben de jarenlange praktijkervaring die nodig is om vrouwen ECHT te begrijpen. Ze hebben stuk voor stuk met veel vrouwen geslapen en daardoor geleerd wat ze nu kunnen. Onze coaches zijn geen jonge honden meer, maar mannen met ervaring, en ze hebben de rust en de kalmte om het aan JOU over te brengen. 

Wij doen dit al een tijdje…

Sommige coaches van ons coachen al sinds 2005 om mannen beter te laten worden met vrouwen, en hebben dus de nodige ervaring opgedaan om onze workshop zo goed mogelijk te maken. 

Alle grote media zijn bij ons komen kijken hoe wij doen wat we doen, onder andere Veronica, BNN, Radio 538, WildFM Noordhollands/Leidsch/Haarlems Dagblad, en nog vele anderen.

Leer In Eén Dag Hoe Jij Overal Vrouwen Ontmoet, Versiert, Zoent, En Ze Mee Naar Huis Neemt

Wij hebben al onze jarenlange ervaring in het versieren met vrouwen samengestopt in een workshop waarin we jou in een zo kort mogelijke tijd stap-voor-stap leren en laten zien hoe jij het succes met vrouwen in je leven krijgt dat je wil… en waar je vrienden jaloers op zullen zijn.

Wij leggen je EXACT uit hoe je een vrouw ontmoet, hoe je haar aanspreekt, hoe je een band met haar opbouwt, een afspraak met haar maakt en hoe je haar zoent en mee naar huis neemt.

Sterker nog: we leggen het je niet alleen uit, we doen het je ook VOOR! 

Je leest het goed.

Onze coaches laten jou stap-voor-stap zien hoe je vrouwen versiert en brengen alles dat ze je uitleggen ook in ACTIE. Jij kan de hele dag door met je eigen ogen zien, horen en ervaren hoe meesterversierders vrouwen versieren. De coaches staan de hele dag tot JOUW beschikking om al jouw vragen te beantwoorden en jou te helpen door al je problemen heen te breken. 

Wij zorgen ervoor dat een coach nooit meer dan twee clienten onder zijn hoede heeft – zodat jij alle persoonlijke aandacht krijgt om in te gaan op jouw individuele problemen en vragen. Ieder van onze coaches heeft zijn eigen stijl en expertise, dus er zit altijd iemand tussen die exact past bij jou!

En nadat de coaches jou uitvoerig hebben uitgelegd en voorgedaan hoe jij stap-voor-stap vrouwen kunt versieren, zorgen ze dat jij dit zelf geleidelijk ook gaat doen. 

Onze coaches zijn experts in jou tot actie aan te zetten en vrouwen te ontmoeten.

Wij helpen jou door al je aanspreekangst en andere angsten heen te breken, en zorgen dat je eindelijk die stappen zet die je zo graag wilt maken – en dat je het nog leuk vind om te doen ook! Wij zorgen dat jij ervan geniet als je vrouwen aanspreekt, en leert hoe makkelijk het is.

We leggen je uit hoe je vrouwen versiert, geven je het zelfvertrouwen om het te doen, laten je zien hoe het moet, en leren je om het zelf te doen. 

Dit is niet een bijeenkomst waar onervaren mensen je alleen maar vertellen wat je zou moeten doen, en iedereen zijn problemen uit en klaagt over hoe slecht het gaat met vrouwen. Dit is een dag waarin jij EINDELIJK leert om het liefdesleven te krijgen dat je begeert  en waarin je ontdekt hoe je jouw natuurlijke aantrekkingskracht tot uiting laat komen bij vrouwen – en het zelf ook doet.

Aan het einde van de workshop heb jij meer vrouwen aangesproken dan je in het hele afgelopen jaar hebt gedaan.  Daar is geen ontkomen aan.

Tegen de tijd dat onze workshop erop zit, voel jij een energie door je aders stromen die je vult met een gevoel van blijdschap en geluk – en kun je niet wachten voordat je weer op stap gaat om vrouwen te ontmoeten (of ga je naar huis met een vrouw die je deze dag versiert hebt).

"Hier Is Een Kort Overzicht Van Wat Je Allemaal Leert In De Workshop"

 • Een oefening die je altijd en overal kan doen waardoor je zelfverzekerd word en die jouw angst om vrouwen aan te spreken VERNIETIGT – en waardoor je er meer van gaat genieten dan ooit te voren!
 • Waarom het niet uitmaakt hoe knap jij bent, en wat vrouwen nou ECHT belangrijk vinden in een man
 • De beste manier om jouw kamer in te richten voor vrouwen die op bezoek komen zodat je haast AUTOMATISCH met haar in bed beland
 • Hoe je binnen een paar minuten nadat je een vrouw ontmoet hebt al met haar op date kan gaan en als dat niet lukt dat je op zijn minsteen vervolgafspraak of haar nummer hebt
 • Hoe je het telefoonnummer van een vrouw vraagt zonder over te komen als enge man die haar probeert te versieren – en hoe zij het zonder problemen aan je geeft
 • Hoe je beter leert communiceren met alle soorten vrouwen – maar ook met je vrienden, je familie en op het werk
 • Waar je aan moet denken als je op een vrouw afstapt zodat jij je nooit meer onzeker voelt en overkomt als een man die zelfvertrouwenkracht en mannelijkheid uitstraalt die vrouwen niet kunnen weerstaan
 • Wat nou het verschil is tussen vrouwen overdag en ’s nachts versieren – en hoe je in beide  situaties zoveel mogelijk succes hebt
 • Hoe je een leuk gesprek GEMAKKELIJK over laat gaan in een hevige zoensessie en haar uiteindelijk mee naar bed neemt
 • Hoe je op elk moment van de dag en overal ter wereld leuke vrouwen kan ontmoeten via het internet – en met ze af kan spreken en ze versieren
 • Wat je stap-voor-stap moet doen om waar dan ook en wanneer dan ook mooie vrouwen kan versieren
 • Hoe je een vrouw versiert op een natuurlijjke en leuke manier… zonder dat zij doorheeft dat je haar aan het versieren bent
 • Wat je moet doen om niet als aardige jongen gezien te worden, maar als onweerstaanbare man waartoe zij een wilde aantrekkingskracht voelt waar ze niks aan kan doen.
 • Hoe jij je onderscheid van andere mannen door een paar kleine dingen aan je uiterlijk te veranderen zodat vrouwen een excuus hebben om met jou te praten als ze zich tot je aangetrokken voelen
 • Wat jij tegen een vrouw moet zeggen om seks met haar te hebben en ervoor te zorgen dat zij zich geen slet voelt maar zich helemaal aan je over kan geven en de volgende ochtend BLIJ is dat ze met jou naar bed is geweest!
 • En nog veel meer

Als Jij Een Man Bent Die:

 • Van vrouwen houdt en wil weten hoe je ze moet versieren
 • Verlegen wordt als je vrouwen ziet en niet weet wat je moet zeggen, of hoe je er op af moet stappen
 • Wil leren hoe je een vrouw laat lachen, met haar zoent en haar mee naar bed neemt
 • Problemen heeft om zichzelf ertoe te zetten om op vrouwen af te stappen, en een duwtje in zijn rug nodig heeft
 • Durft om aan jezelf te werken en bereid is om woorden om te zetten in daden
 • Graag de man wil worden die alle vrouwen om zich heen heeft en de KEUZE heeft welke hij met zich mee naar huis neemt
 • Vastbesloten is om voorgoed zijn leven op het gebied van vrouwen onder controle te krijgen

…dan is onze workshop EXACT wat jij nodig hebt!

Aan de andere kant…  als jij het type man bent dat nooit problemen heeft gehad om vrouwen aan te trekken, eraan gewend is dat vrouwen op JOU af stappen als je uitgaat, altijd makkelijk telefoonnummers en dates krijgt, maar het enige probleem dat je hebt is om vrouwen te laten stoppen met JOU te bellen en je er genoeg van, dan heb je onze workshop niet nodig, en is dit niets voor jou.

Als dat NIET het geval is, en jij niet die man bent, dan moet je onze workshop zo snel mogelijk nemen om te zorgen dat jouw leven niet voorbij vliegt zonder dat je ooit meemaakt hoe het voelt om het liefdesleven te krijgen dat voor je weggelegd is…

Wat Onze Workshop Vrouwen Versieren Anders Maakt Dan Alle Andere Workshops

Onze workshop is anders dan alle andere workshops die er zijn om de volgende redenen:

 • Wij geven al workshops sinds 2005 en hebben HONDERDEN studenten gehad waardoor wij EXACT weten hoe wij jou zo snel en effectief mogelijk kunnen leren hoe jij beter wordt met vrouwen
 • Wij hebben een breed aanbod aan coaches met ieder hun eigen specialiteiten zodat er altijd iemand tussen zit die precies past bij jou en jouw  persoonlijkheid
 • Al onze coaches hebben jarenlange ervaring en zijn stuk voor stuk meesterversierders – en hebben de rust en de kalmte ontwikkeld om onze kennis aan jou over te brengen
 • Wij snappen PRECIES wat er door jou heen gaat op het moment dat je een mooie vrouw tegenkomt… omdat wij hetzelfde hebben meegemaakt
 • Onze coaches hebben hun ervaring opgedaan in de praktijk, en weten exact hoe het eraan toegaat, op straat, in de kroeg en in de club – zodat jij te leren krijgt wat nou ECHT werkt in de realiteit

Hoe Onze Workshop Vrouwen Versieren Eruitziet

Deel 1: Theorieles Overdag

 • Leer de coaches en andere cursisten op je gemak kennen onder het genot van een bak koffie  op onze coachinglocatie in het centrum van Rotterdam
 • Identificeer samen met de coaches waar jouw persoonlijke problemen met vrouwen liggen zodat je weet waar je aan moet werken en jouw training op maat gemaakt kan worden voor maximaal resultaat.
 • Leer in twee uur tijd uitvoerig de algemene regels over hoe je vrouwen aan moet spreken en met ze om moet gaan in een uitgebreide gedetailleerde klassikale uitleg – waarin de coaches hun jarenlange ervaring met jou delen.
 • Leer wat jij moet zeggen om een afspraak te maken met een leuke meid – direct nadat je haar ontmoet hebt, of in de dagen daarna.
 • Ontdek hoe jij je onderscheid van andere mannen door interesse te tonen in een vrouw en diep op haar persoonlijke wereld in te gaan - en haar het gevoel te geven dat ze bijzonder is.
 • Kom erachter hoe je je huis inricht dat het makkelijk en natuurlijk is om een vrouw die je op bezoek hebt te zoenen en seks met haar te hebben.
 • Krijg een uitvoerige uitleg over hoe je een diepe klik krijgt met vrouwen door je open te stellen, en een connectie met ze te bouwen – zodat zij zich bij jou op hun gemak voelen.
 • VERNIETIG jouw angst om met vrouwen te praten door alle technieken te oefenen in rollenspellen – waardoor jij goed voorbereid de rest van de dag ingaat.
 • Ontwikkel de mindset van een echte alfaman door door speciale oefeningen te doen om jou een onweerstaanbaar zelfvertrouwen voor vrouwen te geven – en VERPLETTER voorgoed jouw afwijzingsangst

Deel 2: Praktijkles Op Straat

 • Zie voor jouw neus de coaches alle tips, trucs & technieken die jij zojuist geleerd hebt in actie brengen door in een druk winkelcentrum bloedmooie vrouwen te versieren–zodat je met eigen ogen ziet wat werkt en hoe het moet.
 • Na zelf zo vaak als je wil gezien te hebben hoe het moet en je er klaar voor bent stap jij zelf op vrouwen af en leer je met eigen handen hoe je altijd en overal een leuk gesprek met een vrouw kan hebben.
 • Krijg het extra zetje in de rug dat je nodig hebt om VOORGOED over jouw angsten heen te komen - van jouw persoonlijke coach, die elke seconde van de de middag vlakbij je is om jou te helpen.
 • Ervaar voor jezelf hoe makkelijk en leuk het is om direct op vrouwen af te stappen en met ze te flirten.
 • Spreek meer vrouwen aan in één middag dan dat je het hele afgelopen jaar gedaan hebt, en kom er zelf achter dat je het nog leuk vind om te doen ook!
 • Krijg directe feedback van jouw persoonlijke coach op alles wat je zegt, doet en laat met vrouwen – zodat jij binnen no-time beter word en jezelf ontwikkelt met vrouwen en alle dingen leert die vrouwen onweerstaanbaar vinden!

Deel 3: Eetpauze

 • Kom tot rust van de dag door gezamenlijk te eten in een restaurant in Rotterdam, terwijl je met zijn allen jullie ervaringen van de dag bespreken – zodat je ontspannen en uitgerust klaar bent voor het avondprogramma.
 • Evalueer samen met alle coaches jouw ervaringen van de dag, en krijg waardevolle feedback zodat jij nog beter kan worden met vrouwen.
 • Krijg alle vragen die jij hebt over het aanspreken van vrouwen overdag beantwoord door de coaches in een gemoedelijke sfeer.

Deel 4: Theorieles Avond

 • Krijg een gedetailleerde uitleg over hoe hoe je ’s avonds vrouwe aanspreekt– en leer bewezen technieken van de coaches zodat jij maximaal bent voorbereid op het aanspreken van vrouwen in een kroeg of club.
 • Ontdek de geheimen van internetdating van onze coaches zodat jij weet hoe je altijd en overal van achter je computer vrouwen kan versieren – en er mee afspreekt.
 • Leer de fundamentele verschillen tussen het versieren van vrouwen overdag en ’s avonds, en hoe jij de concurrentie kan verslaan in een omgeving met luide muziek.
 • Ontdek welke succesvolle technieken de coaches gebruiken om seksueel te escaleren om met een vrouw te zoenen of haar mee naar huis te nemen – die je pas net hebt ontmoet.

Deel 5: Praktijkles Avond

 • Krijg last-minute instructies voor het uitgaan zodat jij klaar bent om het beste uit elke avond te halen.
 • Zie met eigen ogen hoe de coaches in een rustige kroeg op vrouwen afstappen en ze versieren en leer wat werkt en wat niet.
 • Spreek zelf vrouwen aan in een kroeg onder begeleiding van de coaches – zodat je klaar bent voor de avond die je te wachten staat.
 • Begeef je samen met het hele gezelschap in één van de leukste discotheken van Rotterdam, gevuld met leuke, aantrekkelijke vrouwen en genoeg gelegenheid om met ze te dansen, of om de je af te zonderen met de vrouwen die jij versiert
 • Laat de coaches je pushen om non-stop met vrouwen te praten en krijg persoonlijke feedback na elke interactie, zodat jij met elke vrouw die je aanspreekt beter wordt.
 • Word de man van de avond die alle leuke vrouwen in de discotheek kennen terwijl je een ontzettend leuke tijd hebt – en misschien wel een vrouw mee naar huis neemt.
 • Evalueer samen met een coach hoe de workshop verlopen is en hoe alles is bevallen.
 • Feest door tot in de vroege morgen en ga naar huis met een gevoel van euforie en de kennis dat je NOOIT MEER bang hoeft te zijn dat je geen vrouwen kunt versieren.
 • Ga naar huis met de vaardigheden die je nodig hebt om succesvol te zijn met vrouwen en het liefdesleven te krijgen waar je van droomt – of overnacht alleen of met een vrouw die je net hebt ontmoet op een locatie die wij voor je kunnen boeken in het centrum van Rotterdam.

Dit alles in één workshop die tot 16 uur kan duren en waarin je alles leert wat je altijd al hebt willen weten om vrouwen te versieren.

Toch Nog Vragen Over Het Programma? Geen Probleem! Wij Bellen Jou Gratis Voor Aanvullende & Vrijblijvende Informatie

Wil je meer informatie over deze bootcamp? Laat je telefoonnummer dan hieronder achter en dan bellen wij jou gratis op op een tijdstip dat jou goed uitkomt voor meer vrijblijvende informatie.

Meer dan duizend mannen gingen je al voor en veranderden drastisch hun kijk op vrouwen én op zichzelf.

Dus ben jij er klaar voor om de meesterverleider in jezelf te ontdekken? Ben jij voorbereid op een ervaring die de rest van je leven zal veranderen?

Vul dan nu het contactformulier in:

Naam

E-mailadres

Telefoonnumer

Wanneer ben je het best bereikbaar?

* Alle velden zijn verplicht.

 

Lees Wat Klanten Over De Workshop Zeggen...

"Als je denkt dat vrouwen versieren moeilijk is... probeer dan deze coachess..."

"Als je denkt dat vrouwen versieren moeilijk is... probeer dan deze coachess... Jongens jullie hebben goud in handen. Als jullie de focus goed houden op 'Hoe heb je fun en leer je toch vrouwen aanspreken' dan KAN dit NIET mislopen. Volhouden, doen, doorgaan... dit is een redding voor de mannelijkheid in onze maatschappij."

- Gijs N


""Een wereld die ik niet kende of die ik niet kon vermoeden ging voor me open."

- David H


"Ik vertel mijn vrienden die dezelfde problemen hebben als ik had over de Coaches en raad ze aan de workshop te volgen. "

- Lennert O


"Geweldig, ik geef jullie een 9."

“Geweldig, ik geef jullie een 9. Deze workshop heeft me heel wat resultaat geboekt, jullie worden nogmaals bedankt.

Ook de workshop is goed in elkaar gezet met zowel voldoende theorie als praktijk en dat allemaal in een middag en een avond mijn COMPLIMENTEN!!! Coaches succes ermee en mogen jullie nog veel mannen van hun vrouwangst genezen."

- Roelof N


"Als je volledig bereid bent in het diepe te springen en uit je comfortzone te stappen om je succes met vrouwen vergroten, neem dan deze coaching."

- Martijn L


"Is naar mijn idee de enige training die ook gewoon de theorie in de praktijk toepast en je ook daadwerkelijk pusht om de dingen in de praktijk te brengen. Beide heb ik als zeer positief ervaren."

- Jan D


"Voor de training had ik niet het lef om een meisje op straat aan te spreken."

"Voor de training had ik niet het lef om een meisje op straat aan te spreken. Tijdens de training werd je min of meer gedwongen om meisjes aan te spreken omdat je niet onder wilde doen voor de anderen! Dit heeft ervoor gezorgd dat mijn angst (grotendeels) weg is en ik regelmatig een leuk meisje aanspreek op straat!"

- Bastiaan M


"Een 10. Jullie training zet een totale revolutie in in het leven van jullie klanten."

 

- Thijs T


"dit werkt gewoon."

“Super geslaagd. Ik heb met meer vrouwen gesproken op zo een avond in zo een 'gaming' proces dan in mijn hele leven! Ik ben absolute fan en onder de indruk van de methode... dit werkt gewoon. Ik ga [..] de Antwerpse straten afschuimen en flooding flooding flooding doen en tot het gaatje... De volgende workshop ben ik van de partij..."

- Pim K


"Een boek lezen is één, het volgen van een workshop is mijns inzien een must om in levende lijve te ondervinden en te voelen hoe het is om wildvreemden op straat aan te spreken."

- Reggie B


“Ik vond de training super en het inspireert me om de ingeslagen weg door te zetten. Met als doel om een echte versierder te worden. En dit is een goede stap die richting in. Ik wil me nog veel meer bekwamen in de wetenschap!"

- Joris M


"Ik heb geleerd niet bang te hoeven zijn voor het vrouwelijke geslacht."

"Ik heb geleerd niet bang te hoeven zijn voor het vrouwelijke geslacht. Als je zelf zelfverzekerd bent van je zaak en niet bang bent om een afwijzing te krijgen, krijg je alleen maar hele leuke en bij sommige vrouwen zelfs verlegen reactie's.

Verder voldoende tips ontvangen om zelf verder mee aan de slag te gaan. Op de dag zelf al twee telefoonnummers weten te scoren, dus er is een stijgende lijn."

- Boudewijn C


"Ik kan alleen maar positief zijn over mijn 'beleving' op de training."

"Ik kan alleen maar positief zijn over mijn 'beleving' op de training. Verwachtingen had ik eigenlijk niet, ik probeer uit een put te komen en misschien was dit wel een eerste trede naar boven. Achteraf gezien is het een ladder naar boven geworden!"

- Nick L


"Voor de training stapte ik (bijna) nooit op vrouwen af."

"Voor de training stapte ik (bijna) nooit op vrouwen af. Tijdens de training leerde ik dat dit gewoon tussen de oren zit en dat het niets uitmaakt om op een vrouwe af te stappen.

9 van de 10 vrouwen vonden het leuk dat ik ze aan sprak en er waren een paar die zeiden dat als ze geen vriend hadden gehad graag met mij iets zouden zijn gaan drinken."

- Dennis S


"Voorafgaand aan de training had ik nog nooit vrouwen op straat aangesproken. Wanneer jezelf verplicht is het mogelijk met deze training deze angst te overwinnen.”

- Dirk P

GRATIS Bonus Ter Waarde Van €149,50

Maar dat is niet alles dat je krijgt. Alsof dit niet allemaal genoeg is hebben wij besloten jou de volgende bonussen erbij te geven:

Bonus: Boek Over Meer Succes Voor Vrouwen

In dit simpele en praktijkgerichte boek wordt stap voor stap uitgelegd hoe jij overal en altijd vrouwen kunt versieren.

Je leert hierin hoe vrouwen denken, tot wat voor mannen ze zich aangetrokken voelen en wat je wel en niet moet doen als je een vrouw tegenkomt.

We gaan diep in op hoe jij je voorbereid voordat je ook maar een vrouw aanspreekt, hoe je overal vrouwen ontmoet, wat je moet zeggen en hoe je met haar af moet spreken.

Daarnaast leggen we je uit hoe jij je angsten overwint en het zelfvertrouwen krijgt om onweerstaanbaar te worden voor elke vrouw. En natuurlijk vertellen we je hoe je het afmaakt – een vrouw zoent en uiteindelijk seks met haar hebt.

“Ik wilde dat ik dit boek tien jaar eerder gelezen had…” Paul, Enschede

Dit makkelijk weg te lezen boek brengt je stapsgewijs door het hele verleidingsproces heen. Alsof dat nog niet genoeg was, staat hierin een 30-dagen stappenplan dat jou van loser in verleider verandert.

 • Dit boek is normaal: €49,50
 • Dit Boek is NU bij deze coaching HELEMAAL GRATIS

Een 30 Minuten Durend Telefoonconsult

In dit halfuur durende telefoongesprek kun jij al je vragen stellen , en alle tips en technieken leren die wij te bieden hebben.

In dit consult kun jij hem jouw problemen voorleggen en krijg je specifieke feedback op hoe jij je kan verbeteren. Krijg een antwoord op al je vragen over daten, verleiden en vrouwen in dit één-op-één gesprek.

Maak gebruik van onze jarenlange ervaring in het verleiden van vrouwen door alles te weten te komen om jou het succes met vrouwen te geven dat je wilt.

 • Deze dienst is normaal €100
 • Nu bij deze coaching krijg je het HELEMAAL GRATIS

Hoeveel Is Het Succes Met Vrouwen Jou Waard Dat Je Altijd Al Had Willen Hebben?

Vraag jezelf eens af, wat is het jou nou waard om:

 • Altijd en overal op elke vrouw af te kunnen stappen zonder angst en een leuk gesprek met haar te voeren?
 • De man te zijn die op elk feestje alle vrouwen aantrekt en waarvan jouw vrienden zich jaloers afvragen hoe jij dat nou voor elkaar krijgt.
 • Zoveel keuze qua vrouwen in je leven hebt dat jij je niet meer af hoeft te vragenof je een vrouw gaat versieren, maar welke vrouw je deze avond gaat versieren.
 • Precies te weten hoe je een leuk gesprek met een vrouw om kan toveren in zoenen en seks – terwijl zij zich geen slet voelt en ervan geniet?

Stel je voor dat je voorgoed van al je angsten af bent… en dat je weet hoe makkelijk en leuk het is om vrouwen aan te spreken, met ze te flirten, en ze te versieren.

Stel je voor dat jij die man bent waar vrouwen over dromen… en stiekem over fantaseren als ze alleen zijn en niemand ze ziet.

Hoeveel is dat jou nou waard?

Wat jij in één dag met onze coaches leert bespaart jou JAREN tijd waarin je het zelf uit zou moeten proberen. Denk aan al die drankjes en etentjes die je niet meer voor vrouwen hoeft te kopen na onze workshop… alle tijd en geld die het jou zou kosten aan entree en drinken om week na week weer op stap te gaan en proberen te leren wat je bij ons in ÉÉN DAG kan leren – voor een fractie van de prijs.

Grijp nu jouw kans om het liefdesleven te krijgen waar je altijd al van droomt. We hebben maar een beperkt aantal plaatsen per workshop, dus zorg dat je er snel bij bent.

Voor slechts €499 doe jij mee aan onze workshop… en word jij een dag lang intensief gecoached door de coaches, om voorgoed alle problemen die jij hebt met vrouwen uit de wereld te helpen.

Als je nog steeds twijfelt om welke reden dan ook, dan moet je dit zien – onze 100% Geld Terug Garantie:

100% Niet-Goed-Geld-Terug Garantie

GarantieIk ben er zo van overtuigd dat onze workshop jouw leven verandert – dat jij het succes met vrouwen en het zelfvertrouwen krijgt dat jij wil en dat jij alles leert om overal leuke vrouwen te ontmoeten en ze te verleiden, dat ik je een garantie bied die zo goed is dat hij verboden zou moeten worden.

Kom naar onze workshop, en als het je om welke reden dan ook niet bevalt kun je tot het avondprogramma 100% van je geld terug vragen, zonder problemen.

Dat lees je goed – je kunt het hele dagprogramma meemaken, en als jij er niet van overtuigd bent dat onze workshop beter is dan jij verwacht had, dan kun je dat aangeven en krijg jij zonder enkel probleem je geld terug krijgen en kun je naar huis gaan – met alle kennis die jij in het dagprogramma heb geleerd nog in je achterhoofd.

Kom naar onze workshop, leer theorie van onze coaches, ga met ze mee op straat en zie met ogen eigen hoe je vrouwen moet versieren – en leer het daarna zelf te doen, met directe feedback van de coaches, en als jij dan nog denkt dat dit niet je geld dubbel en dwars waard is, kun je naar terug naar huis met al je geld in je zak, zonder dat wij daar een probleem van maken.

Totaal €499 - Aanbetaling €249

Klik hier voor data en beschikbaarheid

Betaallogo's

Maar dat is niet alles. Naast onze 100% Geld Terug Garantie hebben wij nog een garantie voor je.

Onze “Stalen Ballen” Volledige Tevredenheid Garantie

Wij zijn er zo van overtuigd dat jij onze workshop verlaat met een blijdschap die je door je aders voelt stromen en een intense tevredenheid omdat je EINDELIJK geleerd hebt wat je altijd wilde leren, dat wij er NOG een garantie bovenop doen.

Wij garanderen jou dat je na afloop van de workshop meer dan tevreden bent.

Als jij na afloop van onze workshop om wat voor reden dan ook niet tevreden bent over wat je geleerd hebt, dan kun je dat binnen een week aangeven en kun je zonder problemen NOG een workshop bij ons volgen – gratis, en geheel zonder kosten!

Heb jij het gevoel dat je niet genoeg geleerd hebt de eerste keer? Kom dan terug en breng nog een dag door met onze coaches om alles nog een keer mee te maken. Wij gaan net zo lang door tot JIJ het door hebt en weet hoe je de vrouwen moet versieren die je VERDIENT.

Wij willen geen ontevreden klanten – wij willen dat jij MEER dan tevreden bent.

Wil jij de rest van je leven alleen in slaap vallen terwijl jij je afvraagt hoe het komt dat andere mannen welsucces hebben met vrouwen… en voor altijd bang zijn dat je iets mist in het leven omdat jij niet weet hoe je een aantrekkelijke vrouw moet aanspreken of verleiden?

Of wil jij op een dag wakker worden en in staat zijn altijd en overal op elke vrouw af te kunnen stappen, met haar flirten en haar versieren – zodat jij zoveel bloedmooie vrouwen ontmoet en in je leven hebt, dat het enige probleem wat je nog hebt is dat je niet weet wanneer je nou met welke van al die vrouwen af moet spreken?

De Keuze Is Aan Jou!

Als jij je leven met vrouwen voorgoed wilt veranderen, klik dan nu hieronder op de bestelknop.

Wij wensen je veel succes met vrouwen toe,

Jonathan Johnson & Oscar Oliver

Handtekening

P.S.: Als jij voorgoed over je angsten heen wil komen dat je nooit een leuke vrouw zult versieren – en wil leren hoe je overal in contact komt met knappe vrouwen, en een diepe emotionele band met ze opbouwt – zodat zij jou niet als vriend zien maar als onweerstaanbare seksuele partner – dan moet je nu actie ondernemen! 

Wij hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, en zitten met regelmaat vol. Stel dus nu jouw plaats zeker door te bestellen – en onthoud dat je altijd 100% van je geld terug kan krijgen als de workshop je niet bevalt. Wij willen dat jij meer dan tevreden naar huis gaat en het succes met vrouwen krijgt dat je VERDIENT!

Toch Nog Vragen Over De Bootcamp? Geen Probleem! Wij Bellen Jou Gratis Voor Aanvullende & Vrijblijvende Informatie

Wil je meer informatie over deze bootcamp? Laat je telefoonnummer dan hieronder achter en dan bellen wij jou gratis op op een tijdstip dat jou goed uitkomt voor meer vrijblijvende informatie.

Meer dan duizend mannen gingen je al voor en veranderden drastisch hun kijk op vrouwen én op zichzelf.

Dus ben jij er klaar voor om de meesterverleider in jezelf te ontdekken? Ben jij voorbereid op een ervaring die de rest van je leven zal veranderen?

Vul dan nu het contactformulier in:

Naam

E-mailadres

Telefoonnumer

Wanneer ben je het best bereikbaar?

* Alle velden zijn verplicht.

 

Plaats NU Je Bestelling Om DIRECT Te Downloaden

Totaal €499 - Aanbetaling €249

Klik hier voor data en beschikbaarheid

Betaallogo's

 

 


Je privacy wordt zeer serieus genomen. Lees het volledige privacybeleid hier. © J&O Dating- en Relatiehulp. Alle rechten voorbehouden. Kvk nummer 30286866. Btw-nummer: NL822345365B01. Alle bedragen zijn inclusief btw. Door aankoop ga je akkoord met de disclaimer. Je kunt hier ook het blog lezen. Klik hier als je een vraag of opmerking hebt. Dit product is puur voor entertainment doeleinden en de productmaker is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de gevolgen van de toegepaste theorieën. Er is geen garantie dat je dezelfde resultaten gaat behalen die vermeld staan op deze pagina.
Disclaimer | Privacybeleid | Contact
alert('{$alert}');"; ?>