web analytics

Creëer Je Eigen Stijl

Als je net begint met versieren zal je er waarschijnlijk veel kant en klare literatuur op naslaan, Youtube video’s bekijken en forums afstruinen. Als je er nog niet veel vanaf weet kan je niet veel anders dan alle informatie zonder al te veel vraagtekens tot je nemen en hiermee aan de slag gaan. In het begin zal je veel energie voelen door al deze nieuwe kennis en met grote moed de kroeg inlopen. Waarschijnlijk heb je dan ook al ervaren dat deze nieuwe informatie geen garantie is voor succes en je niet gelijk een ware casanova maakt.

Naarmate je wat langer bezig bent zal je merken dat je op sommige gebieden grote vorderingen maakt maar je er op andere momenten beteuterd bij staat…

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Filter informatie

Nu is mijn advies om niet alles wat je leest even zwaar op te vatten, sommige dingen zullen beter voor je werken dan andere. Alle informatie op het internet is de opvatting en realiteit van 1 persoon, grote kans dat deze persoon de wereld op een hele andere manier ziet en waarschijnlijk ook op een heel ander type vrouw valt. Als we allemaal dezelfde tactiek zouden toepassen zouden we allemaal evenveel succes behalen, logischerwijs is dat niet zo aangezien ieder mens anders is.

Voeg je persoonlijke twist toe

Begin daarom aan te voelen welke dingen goed voor je werken en welke niet. Zolang je alleen informatie over blijft nemen van anderen zal je nooit beter maar alleen een zwakkere versie worden van iemand anders.

De dingen waar je goed in bent kan je verder ontwikkelen door ze een persoonlijke twist te geven en voor de dingen die niet voor je lijken te werken: laat ze links liggen en denk niet dat er iets aan jou mankeert doordat ze niet voor je werken. Misschien ben je hier nog niet, passen ze helemaal niet bij je of heb je deze dingen helemaal niet nodig.

Veel versiertechnieken zijn gebaseerd op het onzeker maken van het target, bij een onschuldig, lief en al onzeker meisje zou dit bijzonder zonde en overbodig zijn. Elk meisje en situatie is anders; probeer daarom het verschil in elke situatie en type vrouw te zien en dat er nooit sprake is van één vaste tactiek.

Het zinnetje wat de ene vrouw je de hele avond achter na laat lopen kan de ander spontaan tot walging brengen.

En als alles goed gaat probeer het dan niet “nog beter” te laten gaan door iets toe te passen die je hebt gelezen in het versierhandboek, de kans is groot dat je de situatie verslechterd.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

En onthoud…

Wat je ook het beste lijkt doe het met zelfvertrouwen, dit is uiteindelijk het allerbelangrijkst. Zelfs als je haar te plekke de liefde verklaart: je bent pas werkelijk afgewezen als je je afgewezen voelt en daarmee toegeeft dat je al niet helemaal zeker was van jezelf op het moment dat je het zei of deed!

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

10 Reacties op "Creëer Je Eigen Stijl"

 1. Maarten

  says:

  Zelf heb ik vaak de fout gemaakt om gesprekken af te kappen op het hoogtepunt, terwijl achteraf bleek dat ik wel degelijk interessant genoeg was om veel langer mee te praten, en misschien zelfs wel om mee naar huis te gaan... zo heb ik meerdere malen mijn eigen glazen ingegooid. Hetzelfde geld voor lieve smsjes welke ik beantwoorde met harde of manipulerende smsjes. Blijkbaar was ik veel leuker dan ik dacht en was het helemaal niet nodig om al deze technieken toe te passen.

  • Rickos

   says:

   ik heb het ook enkele keren meegemaakt dat ik op sms of woorden te kill reageerde en dacht even hard to get te doen … Dit is zeker niet altijd goed !
   Ik heb de volgende regel als volgt. Als ik een lief smsje ontvang of apje of een leuk compliment kan je altijd terug geven maar ik geef niet veel meer dan zei geeft zo blijft de investering 50/50 als je te weinig geeft kan 't jou versier process belemmeren doordat de vrouw denkt hij vind me niet leuk … Geef je teveel ben je niet interessant dus je moet het een beetje aanvoelen :) Grtz

 2. ton

  says:

  Het tover woord is balance en gedoceerd het gesprek op gang houden.
  De leiding nemen in een gesprek is meestal goed, maar ook haar haar vrijheid geven.
  Zelf beheersing en controle over emoties daar scoor ik de meeste punten mee. Dat doet het het beste bij mij. Ik kijk naar wat voor mij goed is en voor haar. Win win creeren.
  Ik kijk ook wat de meeste andere doen bij haar en zie wat werkt en niet werkt.
  Ik geef niet gauw complimenten en als ik ze gaf dan verpakte ik ze indirect met een grapje. Deze komen veel beter over en hebben veel meer impact op ze.
  Succes allemaal.

 3. Maarten

  says:

  Jullie slaan de spijker inderaad op zn kop, in welke activiteit ook, de energie overdracht moet gemiddeld gelijk zijn. Dit is de basis voor een evenwichtige gezonde relatie.

 4. ton

  says:

  Als je meer waarde toekent aan een persoon dan wat hij of zij is dan, krijgt die andere een overwaarde en jezelf een onderwaarde en vaak als die dan tegenslagen krijgt kan ze daar niet mee omgaan. De mooiste dames zijn regelmatig de meest onzekere types valt me op.
  Wij mannen zetten de dame op een voetstuk. Ik geef iemand zijn eigen waarde, niet meer en niet minder en doet moet je ook aan je zelf ook geven. Dat is de belangrijkste les bij relaties.
  ik heb een communicatie cursus gedaan van een half jaar waarin dit uitgebreid is behandeld.

 5. thugger

  says:

  mattiess wijsSsss gesproken , ik strijd survive allen tijde in me eentje en bloed verzorg me wonden in me eentje en incasseer het in me eentje , en daar zal het altijd bij blijven en de dames vinden het stoer 1 x na meerdere keren wat ik absoluut niet toelaat .. gaat ze naar iemand anders tussen pomp ik wijsheid kracht combineeer het in balans met mekaar enja ze staan weer in de rij ...
  kijk homiess back me up ! hoe kan ik ervoor zorgen dat ik niet verliefd raak ???????
  ookal oke het is gebeurd ik schep een irrieel beeld van diegene en prent haar feiten fictief zeer hoog ,en ik lijd eronder ?? gewoon eerlijk .. ik wil verder ontwikkelen ik heb geen tijd voor relatie ik heb doelen te bereike ik heb teveel gestreden en overleefd om zo alles de kast in te gooien ...
  geef knooppunten iets om dit te vermijden peace one love holy gangster !

 6. ton

  says:

  Thugger,

  wat wil je bereiken?
  je roept hier allerlei zaken die je niet wilt maar gaf aandacht wat je wel wilt. Stap voor stap ga je die kant op. Ik neem aan dat je het beste boek masterflirt al heb, daar staan wat stappen in.

  De dames zijn alleen spiegels naar je zelf.
  wat je bij hun ziet is vaak iets wat je bij de ander juist wel leuk vind maar niet aan jezelf.
  en andersom ook. Wat je niet leuk vind aan de ander is wat je in jezelf weggestopt heb.
  probeer het maar eens uit op een dame. Wel een beetje integer blijven.

  welke strijd zit er in jezelf?

  gooi die strijd maar overboord. Relaties is geen strijd maar juist samenwerking om beiden verder te komen ipv alleen. Anders heeft het geen energie om verder te gaan.

  een vriendin van mij zij eens wat wil je de ander geven wat je jezelf niet geeft. ?
  wat wil je van de ander wat jij jezelf niet geeft.?

  succes,
  gr ton

 7. ton

  says:

  Je geeft zelf al een aantal antwoorden.

  een relatie kost tijd en je zegt geen tijd te hebben voor relatie.

  Ireel beeld, roept bij mij op dat je haar hoger waardeert dan ze feitelijk waard is.

  welke doelen wil je bereiken en hoe past een relatie daarin.?

  ik hoop dat deze woorden je aanknopingspunten geven.

  metvrgr ton

 8. ghetto kingpin

  says:

  ja mang klopt ton thnxx , het is de angst dat mijn ontwikkeling belemmerd word door zoiets of ik denk dat ik erin verluier met wat warme gevoelens maar de trekken van vele dames nu dezer dagen , ik ga gewoon erbij neerleggen ik ben nokkie van de laatste intense trainingen , mijn doel is 1 ding en zal hetzelfde blijven ik moet door ontwikkelen ik zeg het nu duidelijk , me ziel ontwikkeling met grootmeester trainingen van vroegere legendes er geen voltooiing want doel wordt als maar hoger ik ze zeggen wat je hier doet in leven echoot door na de eeuwigheid en dat wel ongeveer met alles zo , en ja het werpt zijn smaragden vruchten af mijn trainingen , en me lichaam ook ong zo , met soort ver ontwikkelde shaolin training , ook hoop zeer hoog niveau ,qiqong gradaten verhogen , me muziek en kunst en me biografie schrijven , weet je wat ik begrijp wat je bedoelt ton ,het zal juist en vordering van snelheid kunnen zijn .....mijn doelen zijn al bereikt zonder bulshitt ik ben het meest hoogontwikkeld mens op aarde ziel hart lichaam en vele geheimen van vele universums rusten in me ... ik heb nieuw plateau inzicht dat is de laatste , ik ben sinds jong grootmeester , ik heb getraind onder de opperkoning van alle grootmeesters die wordt om 100 jaar geboren en ja die is er.. het is lopende van de hoogst koninklijk bloedlijn beschermt bloedlijn , mijn doel is altijd het zelfde hoger ontwikkellen vanaf zijn niveau , ik wil meerdere vrouwen hebben voor sex , en met verliefdheid en allen goedlaten vinden dat er ook anderen vrouwen ook plek hebben, mijn waardes gaat ver boven velen dingen buiten mij en vrouwen en alles eigenlijk ik train voor de voor de ultieme uitdaging namezelf toe want verder heb er geen ik met een uitdaging hebben in het leven en dat is ook 1 ding wanneer zoals velen oude geschriften het voor schrijven van een gebeurtenis en wetenschappers het bevestigen is de einde van de werelden einde van alle werelden , de veranderde natuurwetten krachtiger zullen heersen en ben er klaar voor maar ik wil er nog sterker in staan ik heb speciale technieken ontwikkeld om het verzachtend te maken voormezelf ik wil meer .. ik weet niet ton mischien is moet ik het positiever denken ik heb vrouwelijke stalkers geen gein 1 x sex ze denken dat weet veel god of engel en ja deze dingen gebeuren in me leven .. en mijn strijd is uit ghetto komen houdend aan me principes ik heb sinds kinds 1 keus of met grote geld rollen uit de ghetto of erin blijven en daarin ontwikkellen , en ja zo zijn er 26 jaren voorbij ik ben er bijna uit en ja strijd tussen gansters dealers getripte junkies die drugs tekort komen ze eigen families zelf beroven en wrm niet zo kerel als ik zijn ze moedig wanneer het aan komt om hun tekort van drugs en ja maffiabazen die als een perfecte opvolger willen omdat ik imperiums kan bouwen met mindere dingen ,de strijd is breed ..
  enn bewustzijnde is zeer breed .. dat is weer ander lang verhaal ik denk ik heb niet lang te leven ..
  dus elke uur voorbij gaand moet ik vullen met nieuwere vaardigheden wijsheids gradaten nieuwere upgrades enzo maar door ik ben sinds kinds zo en jullie e book bevest de minste wat ik ben en dit beschermen vergt veel ,veel jaloezie van velen mensen zefls van me vader tot ooms tot zelf grootmeesters die onzekerheid jagen met hun gaves en ontwikkelde lichaam geesten en dan zich zo boven mij staan en ja ik ben onzeker door van zulke gedoe ,omdat ik het echt ben wat de streefdoel is van jullie e books de kracht de wijsheid de hoogontwikkelde character de gaves erbij komt de brede bewust wat erbij komt en ja het is niet zo bijzonder want er word geen waarde aangehecht want alles is maar een rol in de wereld wanneer ik meisje benader moet ik wolken hoog aura uitdoven me me energie niveua zeer verlagen anders het schrikt af ookal benader ik ze met een glimlach ... en of een relatie erin past eerlijk gezegt ik weet het niet meer..
  maar ik wil als afstandsbediening gebruikt worden met me hart als speelgoed .. hopelijk heb je genoeg info zo en ja zeker ben open voor contact ter bevestiging van me verhaal , en hebje nu iets meer knooppunten hollaa peace outt , anders leg dit verhaal effe bij de jongens daar allemaal uit ik heb liever de hele advies pot als reactie terug als ze het goed vinden
  met vriendelijke groet

 9. ton

  says:

  Een heel verhaal, man.
  het kwantum twin energie model zegt heel simpel:
  Je ziel heeft eeuwig leven, dus volgende leven is slechts het aantrekken van nieuw lichaam. Leef op het komt en maak er wat moois van.
  die dames zijn ook maar komische ingehuurde actrices voor jou drama en die van hun zelf ben jij de kosmisch ingehuurde acteur.

  maak het leven wat makkelijk het is al moeilijk genoeg, stijg boven de emotie uit.
  succes.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *