De 2 Meest Onaantrekkelijke Dingen Aan Een Man

Velen van jullie zijn al maanden of zelfs jaren bezig zichzelf aan te leren om bepaalde dingen te doen die aantrekkelijk zijn.

Je leert wat je moet zeggen, hoe je het moet zeggen en soms zelfs hoe je erbij moet bewegen. Dit is allemaal helemaal prima en ik hoop dat het voor jullie werkt!

Maar als er dingen zijn die een vrouw heel erg aantrekkelijk vindt, dan zouden er ook dingen moeten zijn die een vrouw juist helemaal NIET aantrekkelijk vindt.

Dat klopt! Maar wat dan?

Je denkt nu vast aan dingen als:

  • Een gebrek aan zelfverzekerdheid.
  • Geen geld.
  • Helemaal geen status. 
  • Dat je totaal geen uitdaging bent voor een vrouw.

Dit is dan ook zeker terecht omdat al deze dingen (en nog veel meer) zeker niet voor aantrekking zorgen in een vrouw. Toch zijn dit niet de meest onaantrekkelijke negatieve eigenschappen die een man kan hebben. Het is helemaal niet ver te zoeken en wanneer ik het zeg denk je: IK WIST HET.

Maar… Welke twee zijn het nou dan?

Een gebrek aan humor

Je hoort altijd wel vrouwen zeggen dat een man humor moet hebben. En dat ze die eigenschap ook hoog op hun lijstjes hadden staan. Maar nam je dit dan ook wel echt serieus? Ik deed dat nooit! Gelukkig had ik al humor van mezelf, maar had nooit gemerkt dat je mede door humor ook echt een vrouw kan versieren!

Sterker nog, humor is één van je sterkste wapens in het gevecht om een vrouw. Bijna alles is gebaseerd op humor!

Tuurlijk, het is niet de bedoeling dat je humor als enige wilt gaan gebruiken om een vrouw te versieren. Dat gaat je meestal dan ook niet lukken, je gebruikt humor in combinatie met andere dingen. Heb je ooit wel eens een man met een vrouw naar huis zien gaan doordat hij heel de avond door alleen maar moppen heeft zitten tappen? Dit wordt zelfs vervelend na een tijdje.

Ik gebruik zeker heel veel humor in mijn technieken, maar ik vertel nooit voorgekauwde grappen.

Wat ik hiermee wil zeggen is dat in het vrouwen versieren humor erg belangrijk is.

Onverzorgd en onhygiënisch zijn!

Ook deze spreekt voor zich nu je hem leest. Niemand wil met iemand zijn die uit zijn mond stinkt of kapotte kleren draagt. Het is ook echt niet aantrekkelijk als je naar zweet stinkt en je je al drie weken niet hebt geschoren!

Ik kan wel oplossingen gaan geven over hoe je meer hygiënisch kan zijn.. Maar ik neem aan dat jullie dat zelf ook wel weten!  Ik doe het toch… Koop een lekkere parfum, ga naar de kapper en vraag wat een leuke coupe zou zijn. DOUCHE DAGELIJKS!

Veel succes!