De Beste Zijn...

Iedereen weet dat zelfvertrouwen belangrijk is in het versieren van vrouwen.

Hiermee kan je ook veel aantrekking opwekken. Maar niet iedereen die weet dat het belangrijk is, HEEFT ook werkelijk zelfvertrouwen.

Mensen zeggen wel dat je zelfvertrouwen moet hebben… Maar hoe krijg je dat nou?

Het klinkt misschien heel raar. Maar zelfvertrouwen is iets wat je kan opwekken, en al helemaal iets wat andere mensen kunnen opwekken! Als iemand jou complimenteert of je zelf door hebt dat je ergens goed in bent, of iets goed kan, krijg je daar zelfvertrouwen van.

Daarom ben ik van mening dat iedereen zelfvertrouwen heeft. Het moet er alleen nog uitkomen.  Misschien ben je erg goed in het spelen van gitaar, of kan je erg goed schilderen. Dit kan zelfs terugvallen op dat je op een balsport zit die je met je handen beoefent en daardoor goed kan gooien.

Dan zullen mensen al opkijken als je iets in een prullenbak kan gooien van een afstandje ofzo. Je moet dan natuurlijk niet de aandacht erop vestigen, maar het gewoon doen.

Dit is eigenlijk met alles. Als je ergens goed in bent, moet je dat laten merken. Niet TE opvallend want dan wordt het arrogant.

Als je goed kan schilderen, hang een zelfgemaakt schilderij in je huiskamer. Als je goed gitaar kan spelen, zet die neer zodat mensen gaan vragen waarom die er staat en of je het kan. Samengevat, geef mensen de mogelijkheid de dingen die jij goed kan te herkennen.

Maar ik kan geen van die dingen…

Iedereen kan iets. En zelfs als het zo is dat je echt echt niks kan of niks kan bedenken kan je dat leren. Dit kan om hele simpele dingen gaan. Oefen dingen, zorg dat je goed met een kaartspel om kan gaan. Zorg dat je op een lager niveau met flessen kan gooien zoals barpersoneel dat soms kan.

Nu denk je, ja maar dat komt toch nooit tevoorschijn?

Het komt ooit nog van pas. En zelfs als een iemand het maar weet van jou kunnen. Is de kans aanwezig dat jouw vriend dat aan andere mensen vertelt.

Waar ik eigenlijk op doel is dat je moet streven om de beste te zijn met dingen. Ga je een avondje pokeren met je vrienden. WIN. Ga je overdag ergens naartoe, gooi een papiertje van ver in de prullenbak. Heeft een vriend van je een pet op. Pak de pet en doe er een trucje mee. Als je een spel doet, WIN het spel!

Be the best!

Zorg er alleen wel voor dat je dat soort dingen niet bij mensen doet die het beter kunnen.  Ik heb het zelf vaak met mijn vrienden. Dan doen ze iets wat anderen leuk vinden. En dan weten ze dat ik dat beter kan omdat ik het al een keer heb gedaan. Ga niet gelijk daarna diegene overtreffen. Maar laat merken dat je de beste bent. Zorg dat je dingen kan!

Dit kan met ALLES. Zorg dat je dingen leert en kunt en je zelfvertrouwen zal omhoog schieten!

BELANGRIJK: WEES GEEN CLOWN!