De Brute Waarheid Over Vrouwen Versieren

Vele mannen benaderen vrouwen met de verkeerde intenties en hebben niet de juiste richtlijnen in hun gedachten, in de zin van; mannen benaderen vrouwen op basis van hoe ze eruit ziet en niet hoe zij is of wie zij is als persoon, wat vrouwen eigenlijk veel liever hebben.

Na alles wat ik geschreven heb is het natuurlijk niet verkeerd om een vrouw te benaderen en haar een compliment te geven op haar uiterlijk, als ze hoort dat ze er leuk uit ziet is ze wel een beetje opgelucht, de meeste vrouwen zijn namelijk best onzeker over hun uiterlijk! En dat is de brute waarheid. Dag in en dag uit maken ze zich zorgen over hun haar, kleding en oogschaduw. Of hun make-up uitgelopen is, of hun lippenstift op hun shirt is gesmeerd en noem maar op.

Het is niet echt de schuld van vrouwen die er goed willen uitzien en het is ook niet de schuld van mannen die de drang hebben om een mooie vrouw te benaderen maar eerder de schuld van de mensen die een imago in tijdschriften en films creëren over hoe een vrouw er ”goed” en ”lekker” moet uit zien.

Een filmster die in slow-motion uit het water loopt vanuit de zee in haar bikini is jou aan het vertellen dat je zo een vrouw wilt, en wees eerlijk, ik zal ook eerlijk zijn, het is inderdaad wel zo. Vele mannen willen allemaal wel zo een type of op z’n minst een avondje met zo een type zijn. En dit is niet volledig onze schuld, tuurlijk moeten wij de touwtjes in handen nemen wanneer het op onze gevoelens van lust komt, dat vind ik dan weer wel, en dat kunnen we.

In het volgende artikel deel ik mijn perceptie over mooie vrouwen en hun zorgen.

Veel lees plezier…

Onzekerheid

Ik heb het al in’t introductie tekst al een beetje verteld, vrouwen vergelijken zichzelf veels te veel met wat ze zien op TV en wat ze zien in tijdschriften. Een vrouw die geen maatje zesendertig is maakt zich zorgen dat ze nooit geaccepteerd zou kunnen worden als danseres omdat ze de juiste maten niet heeft, ze moet maar eens weten in hoeveel verschillende dans stijlen zij zichzelf wel niet kwijt kan.

De mannen die op de onzekerheid van vrouwen inspelen voelen zich ook al een beetje minder en zijn ook stiekem onzeker. Een onzekere man zal dan voor onzekere vrouwen gaan en schijt zeven kleuren als er een echte vrouw voor zijn neus staat, en kan haar dan niet verleiden.

Het komt misschien een beetje drastisch over, het is niet dat vrouwen bang zijn, het is gewoon een gevoel waar vrouwen mee moeten zitten 24/7.

Intenties

Benader, vooral een hele mooie vrouw, altijd met de gedachte dat er veel meer aan haar is dan alleen haar uiterlijk. Dit moet zij van jou kunnen geloven wanneer je haar benaderd, ze ruikt het wanneer je niet gemeend bent. Als je haar alleen gaat bewonderen om haar uiterlijk en super mooie ronde kont dan val je helaas in het kader van de honderd andere mannen die ze vandaag is tegengekomen, en die ze heeft betrapt met staren.

Of, je kan de man zijn die de één in duizend is en haar aanspreken met de intentie om haar eerst beter te willen leren kennen.

Ik ga er zeker niet omheen, de brute waarheid is dat mannen een mooie vrouw willen neuken, punt. Wanneer je dat accepteert dan zal het ook allemaal een stukje makkelijker gaan. Het is namelijk ook een luxe gedachten als je een mooie vrouw kan laten gaan omdat ze niet bij jou past qua persoonlijkheid. Ik spreek uit ervaring wanneer ik je vertel dat ik de vergissing heb gemaakt; dat ik een mooie vrouw heb benaderd, mee naar huis heb genomen, seks gehad maar wat blijkt dat ze heel erg veel drinkt en mij nog eens vroeg waar je cocaïne kon halen!? Wow! Dat had ik nooit gedacht en als ik wist dat zij zo was dan had ik haar wellicht niet mee naar huis genomen, ze was heel lief, maar wel een handje vol tot op een punt waar ik eigenlijk geen zin meer had om met haar om te gaan!

En dit was een echt mooie vrouw waar mannen hun hoofd voor omdraaien (als ik het zelf mag zeggen).

Als jij het gevoel hebt dat de vrouw jou wel leuk vind maar dat zij toch niet bij jou past, of dat zij ergens mee bezig is waar jij totaal de andere kant van zal opkijken dan vertel ik het je graag dat het het niet waard is om het te onderzoeken of het zelfs een kans te geven. Maarja, ik kan je niet tegenhouden, de beste leraar is altijd ervaring en je moet het, als je wilt, het maar zelf meemaken om echt te begrijpen wat ik bedoel.

Ik ben benieuwd, is er iemand die iets soortgelijks heeft meegemaakt of die het wel kent? Laat je verhaal achter in de reacties!

Hier trouwens een presentatie van een model zelf en wat zij te zeggen heeft over het uiterlijk van vrouwen:

Groetjes, Arellius*