web analytics

De Beste Manier Om Vrouwen Te Versieren Is De Manier die bij Jou Past!

De enige manier om snel de beste en grootste successen te behalen waar je ooit van hebt durven dromen is de manier die het beste bij jou past.

Natuurlijk staat het hele internet vol met tips, regels, trucs en andere manieren waarop je vrouwen kunt versieren, maar er is maar 1 manier welke echt voor jou werkt.

Alle artikelen op internet, alle blogs op deze website, alle boeken die te koop zijn, ze hebben allemaal een bepaald doel voor ogen. Maar zijn deze wel hetzelfde als jouw doelen?

In grote lijnen gaat het om hoe je vrouwen moet versieren, maar op specifieker niveau zijn dit veel kleinere doelen: bijvoorbeeld het aanspreken van een vrouw, een date regelen met een vrouwen, seks hebben met een vrouw etc.

Al deze methodes werken wellicht om dat specifieke doel te bereiken… maar heb je wel behoefte om bepaalde vrouwen aan te spreken of om met ze op date te gaan? Niet alle doelen zullen je gelukkig maken, bovendien zijn er meer manieren om deze doelen te bereiken.

Manier A

Stel je neem de voorgeschreven manier uit boek A. Hiermee lukt het je misschien om de vrouw in bed te krijgen of welk doel je ook met haar in gedachten had te bereiken, maar grote kans dat je de hele weg geïrriteerd hebt aan haar manier van doen, lastige karaktereigenschappen en je situaties hebt moeten doorstaan waar je eigenlijk helemaal geen zin in had.

Met het zweet op je voorhoofd plof je naast haar op bed en je hebt je missie voltooid…

En nu?

Volgens mij voel je al een waar dit heen gaat: Voel je je nu werkelijk gelukkig nu je je doel hebt bereikt? Waren al die tijd en moeite (en waarschijnlijk geld) wel de moeite waard?

Zou het niet veel fijner zijn gedurende het hele proces te genieten, ongeacht de uitkomst?

Wanneer je alleen in situaties stort welke je daadwerkelijk leuk vindt om te doen zal je zien dat de uitkomst steeds minder belangrijk wordt. Wanneer je alleen seks als einddoel vaststelt zal je een potentieel hele leuke avond alleen zien als aanloop naar dat, en wanneer je je doel niet bereikt zal de hele avond zien als een mislukking.

Stel: Je leest een artikel over hoe je een date kan krijgen.

Je bent geïntegreerd door de informatie en besluit deze toe te passen op de eerste beste gelegenheid die zich voordoet. Je bent immers van mening dat het doel wat je gelukkig gaat maken de date is. Je praat met een meisje in de kroeg, gooit er wat kant en klare zinnen en tactieken tegen aan en de date is geregeld. Zelfvoldaan ga je nu naar huis; je hebt de geleerde informatie succesvol toegepast en bent een stap dichter bij “geluk”.

Wat is nu eigenlijk geluk?

De volgende dag heb je de date en misschien ben je hier al weer bezig met nieuwe tactieken toepassen op weg naar het volgende “succes”. Maar staat succes wel gelijk aan geluk?

Grote kans dat je de date eigenlijk helemaal niet zo leuk vindt, dat het meisje niet zo gek veel interessante dingen te zeggen heeft en je meer interesse hebt voor het toepassen van je tactieken dan in haar zelf. Zelf als het echt een leuk meisje is ben je waarschijnlijk zo druk met jezelf bezig dat haar aanwezigheid en de avond vrijwel geheel aan je voorbij gaan.

En wanneer het meisje niet geïnteresseerd is in jou en je bepaalde manier van aanpak zal je waarschijnlijk terug de boeken induiken om te kijken wat je “fout” hebt gedaan. Je zal je afvragen of er iets fundamenteels mis met je is en of het je uberhaubt ooit wel zal lukken om deze technieken onder de knie te krijgen.

Kudde gedrag

Wat is nu precies je doel? Vrouwen versieren… maar heb je ooit wel eens stil gestaan dat niemand voor jouw kan bepalen waar je precies gelukkig van wordt? Dat niemand je kan vertellen welke vrouw je moet versieren, op welke manier en welke levensstijl daarbij hoort?

Misschien ben je gaan trainen maar past dit totaal niet bij je; de vrouwen die nu op jouw getrainde lichaam vallen zijn misschien helemaal niet de vrouwen waar je eigenlijk op valt. Jouw “doel” bleek uiteindelijk helemaal niet hetzelfde te zijn als het doel van iemand anders.

Geluk is dichter bij je dan denkt

Misschien ligt jouw doel wel helemaal niet zo ver als je in eerste instantie dacht en hoef je alleen maar wat informatie tot je te nemen om zo wat meer zelfvertrouwen te krijgen en het meisje van je dromen te veroveren. Je hoeft nu niet met andere meisjes af te spreken, one night stands te hebben of de kroeg in te duiken op vrijdag avond.

Doe je dit nu wel en je hebt een leuk gesprekje met een meisje, ga niet met haar mee naar huis of spreek niet met haar af als je daar eigenlijk helemaal geen zin in hebt.

Natuurlijk heb je gelezen op internet dat en hoe je dit kan doen, maar dat betekent niet dat je dit daadwerkelijk hoeft te doen. Hetzelfde geld voor dates, ga niet naar een romantische bioscoopfilm omdat dit in de date-advies top 3 staat en koop geen bepaalde kleren of accessoires omdat er staat beschreven dat ze “werken”. Nog meer geldt dit voor manieren van spreken en doen.

Wanneer je alleen doet waar je zin in hebt zal je zien dat je er veel meer plezier in krijgt en het helemaal niet meer zo belangrijk is iets op een bepaalde manier afloopt, je hebt immers al groots plezier gaande weg. Laat je zelf verassen en geniet van het moment.

Staar je niet blind op een doel waarvan je denkt dat deze je gelukkig zal maken.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *