web analytics

De Marketing Trucjes van De Vrouw

Jongens, we weten allemaal dat er een soort product bestaat als het beste soort kaviaar, de beste soort wijn, de beste champagne etc. Zo is dit ook met vrouwen. Alleen wat is de criteria voor vrouwen?

Is hun vruchtdragende bloem van betere kwaliteit dan anderen? Of zijn er andere aspecten welke het zo laten lijken terwijl ze in werkelijkheid niet veel onder zullen doen van andere doodgewone zonnebloemen?

Er bestaat zoiets als de wereld van marketing. Er zijn bedrijven welke gespecialiseerd zijn in het jou laten geloven dat hun product het beste voor jou is. Hiervoor maken ze gebruik van een heel scala aan tips and trucs welke je werkelijk het gevoel zullen geven dat je echt heel gelukkig zult worden wanneer je hun product in je bezit zal krijgen.

Met vrouwen is dit niet veel anders, bewust en onbewust weten heel veel vrouwen marketing trucjes toe te passen waardoor het lijkt alsof hun bloem de beste bloem is van de hele zonnebloemenmarkt.

Wat je echter niet door hebt dat ze vooral gebruik maken van een heleboel psychologische trucjes waardoor jouw hersenen dit laten geloven, terwijl het in de werkelijkheid helemaal niet zo is.

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Champagne proeven voor amateurs

Neem het voorbeeld van de fles champagne: De fles welke duurder staat aangeschreven zal je waarschijnlijk een stuk beter bevallen wanneer je hem eindelijk in handen hebt gekregen dan de fles die slechts een paar euro heeft gekost. Daarnaast hebben we waarschijnlijk niet veel ervaring in het proeven van champagne en hebben we weinig referentiematriaal; kans is groot dat we dan zullen geloven dat dit de beste is, aangezien we nog niet veel anderen hebben geproeft.

Ik hoef niet uit te leggen dat de duurdere champagne waarschijnlijk minder lekker smaakt dan de goedkopere, of wellicht precies dezelfde champagne is, toch zal dit de pret niet kunnen drukken op het moment van consumptie.

Vreemd verschijnsel is het niet?

Hetzelfde is er aan de hand op het gebied van vrouwen:

Vrouwen welke zich duurder aanprijzen krijgen een stuk meer aandacht dan de gene welke het niet mooier maken dan het in werkelijkheid is.

Hiermee bedoel ik: alleen foto’s van zichzelf aanbieden waarop ze zeer voordelig uitkomen, veel make-up ophebben en waarschijnlijk de nodige duckface trekken om hun kaaklijn goed uit te laten te komen en hun werkelijke emoties te verbergen.

Marketing werkt wel…

1 voor 1 trappen we hier allemaal in…

Deze vrouwen zijn echter helemaal niet knapper (of leuker) dan de vrouwen met slechts een simpel vakantiekiekje.

Ook het afstandelijke gedrag wat haar moeilijker maakt om haar in je bezit te krijgen lijkt zeer begeerlijk. Elke reactie van haar zal je in hart sluiten alsof deze van een klopje goud is gemaakt aangezien deze schaars was en moeilijk was om te verkrijgen.

Jammer genoeg heb je alleen niet door dat dit haar gedrag waarschijnlijk eerder onder het label arrogant plaatst dan onder het kopje aantrekkelijk. Zodoende misplaatsen we het onder het kopje dure kaviaar of champagne en genieten we ervan met volle teugen.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Wat moeten we hier nu aan doen?

Nu is mijn advies niet, zoals in de meeste datingboeken, dat jij je champagne ook duurder moet gaan aanprijzen om meer succes te krijgen bij vrouwen, maar juist om hier doorheen te prikken en meer naar de inhoud te kijken in plaats van de dure verpakking.

Wanneer je haar mooie verpakking weg zult halen zal je erachter komen dat haar inhoud (en dan heb ik het niet eens over haar echte inhoud) niet zo is als je daadwerkelijk had verwacht.

Ze heeft vast niet het strakste buikje van de wereld, en ook haar borsten en vruchtbare bloem zijn nou niet van ongeziene kwaliteit. Kans is dat ze je in bed eerder doet denken aan een zoutzak of luid-kreunende pornoactrice dan wat de omschrijving op de verpakking je had doen geloven.

Find a diamond in the ruff

Wanneer je gaat scharrelen tussen de goedkope champanges, of misschien zelfs tussen de simpele huiswijntjes zal je zien dat wanneer je deze wikkel eraf haalt (wat overigens veel minder moeite kost) dat hier de mooiste bloem ter wereld verscholen kan liggen.

Kans is ook groter dat zijn niet in bezit is van love-handles, aangezien zij met haar gezondere levensstijl welke niet gefocust is op haar eigen marketing zo wel tijd heeft om gezondere keuzes te maken, in plaats van het te maskeren met een laagje make-up die jou doet geloven dat het zo is

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *