De Wilde & Seksuele Levenstijl Waar Elke Man Van Droomt

Fantaseer jij wel eens over hoe het zou zijn om continu seks te hebben met mooie vrouwen?

Ik bedoel ook echt minimaal twee keer per week een andere vrouw.

Om wel drie fuckbuddy’s te hebben en op zijn tijd een goede trio met twee fantastische, open minded dames die geen schijn van verlegenheid tonen.

Om elke keer weer wanneer je een nieuwe adembenemende dame ziet lopen,  dat je zeker weet dat jullie seks gaan hebben, no strings attached. Ook nog eens drie à vier keer per week te sms’en en/of bellen met verschillende dames om wat af te spreken.

Het is geweldig om hierover te fantaseren, welke man zou nou niet even de ultieme ervaring willen meemaken om de perfecte vrouwenversierder te zijn, plus bekend te staan als een beest in bed!

Het lijkt allemaal wel cool, totdat je het echt meemaakt…

Ben je er wel klaar voor ?

Net zoals ik eerder al een beetje had verteld, het lijkt wel een super vette belevenis. Maar als je er niet mentaal en fysiek klaar voor bent is het hartstikke vermoeiend en wil je eigenlijk met de fantasie kappen. Ja, echt waar.

Om het daadwerkelijk aan te kunnen, geldt maar één belangrijk aspect in deze wereld van vrouwen versieren, namelijk.

E-R-V-A-R-I-N-G Zonder dat je weet wat je precies te wachten staat of wat je moet doen, eten die vrouwen je mentaal levend op bij wijze van.

Stel nou dat je nu ineens tien vrouwen tegelijk aan het daten bent en ze zijn het er allemaal mee eens om een open relatie met je te hebben (want je wilt natuurlijk niemands hart breken). Dat zijn dan tien mensen die constant jouw aandacht nodig hebben en jou constant willen zien. En wanneer je er maar een beetje moe van wordt gaan ze het vervelend vinden want elke unieke dame wil jouw aandacht.

Het kost je heel veel tegoed en belminuten en je moet constant rekening met ze houden, want wanneer je bij de ene bent, ben je weer de andere vier voor de week aan het sms’en.

En als je maar eventjes een tijdje stil bent qua contact gaan ze zich afvragen waarom, en dan moet jij aan twee dames uitleggen waarom dat zo is, terwijl je net seks hebt gehad met één van de anderen, terwijl de volgende op je wacht om langs te komen. Wow, ik weet het niet van jullie maar terwijl ik dit typ vind ik het zelf al vermoeiend.

Denk er dus goed over na waar je jezelf in plaatst. Seks hebben en krijgen als een Rockstar is mooi, maar er komt een hele hoop om heen! Als je het nou echt wilt, stel ik voor om het op te bouwen.

Is er een dame die een open relatie met je wil nemen, dan kan je er nog één bij nemen, maar houd het dan een tijdje op twee. Twee dames tegelijk kan ook al best vermoeiend zijn… Pas er mee op dat het dan niet uit de hand gaat lopen en dat geen van jullie met een gebroken hart eindigt.

The Rockstar Lifestyle

Er is mij ooit verteld dat de sleutel tot een ultieme seksuele levensstijl het omgaan (seksueel omgaan) met biseksuele vrouwen is. En dit is helemaal waar.

Biseksuele vrouwen stellen zich meer open voor seksuele ervaringen en durven meestal ook een stapje verder te gaan. Denk je dat bescheiden Meertje van het schoolplein een 3-way tongzoen durft te doen in de discotheek ?

(Excuses als je toevallig echt Meertje heet, het is maar een voorbeeld en wanneer ik denk aan een lief bescheiden meisje denk ik aan de naam Meertje.)

Stel dat je uitgaat met een biseksuele vriendin van je en de missie van de avond is om samen met haar te gaan zoenen met de mooiste dame van de discotheek. Je moet het maar willen. Als het jou wat lijkt, ben je er dan ook klaar voor om ze mee naar huis te nemen? Ik hoop voor jou dat de logistieken dan goed uitkomen.

Eerlijkheid

Met eerlijkheid kom je met meer weg dan met liegen, een leugen neemt de lift en de waarheid neemt dan de trap, hoe dan ook de waarheid komt eraan.

Stel dat je dan met jouw biseksuele vriendin, laten we haar Roxanne noemen, naar de discotheek gaat met het doel dat jullie nog een dame zoeken voor een spannende trio, en Lisa, de andere dame die jij hebt versierd, niet hebt verteld over jouw wilde levensstijl.

  1. Lisa heeft een gebroken hart
  2. Jij een diep schuldgevoel (tenzij je koud bloed hebt, dan ben je gewoon een fucker)
  3. Roxanne begrijpt er helemaal niks van en vindt je ook maar raar dat je het hart van een ander breekt

Wil je dit op je geweten hebben en kan je dit bij je dragen? Ik zou het vreselijk vinden en het zou mij veel pijn doen. Vertel de dames dus eerlijk.

“Hey, ik ben niet op zoek naar een vaste relatie. Ik vind seks geweldig en wil je graag laten genieten, maar als jij dat niet aankan, dan houdt het hier op.”

Want zo doen echte mannen het!

Gebruik een condoom

Dus dat, wees niet dom, het hoeft maar één keer fout te gaan en……..

Je hebt seks met meerderen. Ook al is het een moodkiller om het midden in het spannendste moment hem om te gaan doen, doe het toch. Om de spanning erin te houden kan zij hem in haar mond doen en zo bij jou omdoen. Hou in ieder geval genoeg condooms bij je, of thuis.

WEES AUB VERSTANDIG !

Peace, Arellius