web analytics

Don’t Hate The Player, Hate The Game

“Wat een fucking bitch… kutwijf, slet. Ik moet haar niet meer!” Dit zijn woorden die je waarschijnlijk vaak genoeg uit de monden van je vrienden hebt gehoord. Als je de tekst en situatie wat beter interpreteert bedoelen ze eigenlijk dit: “Shit, ik wil heel graag met haar gaan maar ik kan haar niet krijgen. Ik weet niet hoe ik het moet aanpakken en ik weet niet wat ik fout doe. Door mezelf wijs te maken dat ik haar niet meer leuk vind ben ik nog steeds cool en is zij de badguy!”

Mensen zeggen helaas vaak niet wat ze echt denken, echter kan dit toch vaak uit hun woorden worden opgemaakt, ze doen dit vaak op precies de tegenovergestelde manier.

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Niks is wat het lijkt

“Het kan me niks schelen wat andere van me vinden” betekent het kan me wel schelen wat andere van me vinden alleen ik wil niet dat jullie dat weten, “ik heb geen vriendin nodig, lekker rustig zo” betekent ik voel me zo alleen ik zou graag iemand willen hebben.

We hebben allemaal onze worstelingen in het leven, verlangens en behoeftes die vervuld moeten worden. Iedereen heeft hier verschillende methodes voor verzonnen om hiermee om te kunnen gaan en elke dag naar ons werk te kunnen gaan en thuis te komen zonder zelfmoord te plegen. Eén daarvan is onszelf leugentjes vertellen, deze leugentjes vertellen we ons zo vaak dat we er vanzelf in zijn gaan geloven. De bovenstaande voorbeelden zijn veel voorkomende gevallen.

Natuurlijk zijn sommige peren wel peren

Natuurlijk kan het echt zo zijn dat je het fijn vindt om alleen te zijn en het je niks interesseren wat anderen van je vinden.. maar waarom vind je dat nodig om te melden, zeker als een ander het onderwerp opbrengt? In 90% van de gevallen wordt het gezegd als automatische verdediging, de leugen blokkeert een kwetsbaar deel van je zelf zodat daar niet verder naar gekeken of gevraagd kan worden. Een groot deel van de mensen zal hier niet doorheen prikken en waarschijnlijk net zoals je jezelf in de leugen geloven, maar een wat slimmer mens, waaronder de welgeschoolde en ontwikkelde vrouw, degene welke we allen zo aantrekkelijk vinden, zullen dat niet zo snel doen.

Dus hoewel je hier denkt dat je een goede indruk hebt gemaakt door deze 2 eigenschappen te promoten, realiseer je dat je zojuist hebt verklapt dat dit te 2 dingen waar je juist mee zit. Als het echt zo is dat het je niet interesseert wat anderen van je vinden zal dit wel blijken uit je onverschillige houding, en gewaagde uitspraken. Hetzelfde geldt voor als je het niet erg vindt om alleen te zijn, dit zal ze zelf op kunnen maken uit je innerlijke rust en zelfverzekerde houding waarbij je haar niet actief voor je probeer te winnen. Je bent immers al gelukkig zonder haar.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Busted Big Time!

Mocht je jezelf betrappen op een van de bovenstaande of soortgelijke zinnetjes, ga dan eens na wat je motieven zijn, of je je niet stiekem aan het verdedigen bent en je eigenlijk het tegenovergestelde bedoeld. Niet alleen verklap je hiermee je zwakheden bij mensen waarvan je niet wilt dat ze het weten, ook gooi je je eigen glazen in, aangezien je bent gaan geloven in je eigen leugens.

Voor elk meisje dat je heeft afgewezen of je niet kon krijgen zal je een label in je hoofd hebben geplakt om haar niet meer leuk te vinden: De een is een slet, de ander hebberig, de ene is alleen maar met haar uiterlijk bezig en de andere is een manipulator.

Ongetwijfeld zullen al deze bevindingen op de waarheid gebaseerd zijn, maar niemand is perfect, en al deze meisjes heb je ondanks deze eigenschappen toch ooit leuk gevonden. Als ze je echt niet meer zouden interesseren zou je ook geen behoefte meer hebben om ze te labelen en jezelf te herinneren hoe slecht ze wel niet zijn.

En hier komt de kicker: op het moment dat ze weer toenadering naar jou zoeken, behandel jij ze als de slet, golddigger, aandachtvrager als jij bent gaan geloven dat ze zijn en gooi je zelf de deur dicht. Je staat in de weg van je eigen geluk!

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

5 Reacties op "Don’t Hate The Player, Hate The Game"

 1. massiveprince

  says:

  wat is dan juiste motief de beste altans? , want dit programma doe ik ook ommezelf te ontwikkellen en vrouwen te begrijpen ze zijn echt ingewikkeld ....,te allen tijden hebik altijd in me hart dat ik niet kwetsbaar wil opstellen ,ik wil gewoon gelukkig zijn met leuke vrouwen en mooi want ik ben ook mooi ik wil niet meer met lelijke vrouwen zijn ik ze zijn togh allemaal zelfde en ik ben steeds kieskeuriger aanhet worden , ik wil voor dit jaar de mooiste vriendin hebben en chillen , en ook voor werken ..
  een geod aanvulling goed uitkiezen zonder teveel overmatig aan diegene te hechten hoe kan ik dit beste aanpakken ik wil mezelfs beschermen hoe kan ik dat het beste zonder te oordelen ver diegene ?
  en vermijden dat ik haar op de voetstuk plaats omdat ik vrouwen wel hoogacht omdat wees ben opgeroeid en vrouwen meestal mij onderdak en eten hebben gegeven ga ik haar soms teveel onnodig op de voetstuk plaatsen en dat vinden ze heerlijk makkelijk, ik nieTTTT en dan ga ik de klootzak spelen zoon rare balans heb ik of probeer ik te hanteren ..
  ik wil op nummer 1 staan !

  alvast bedankt pimpboyss respect holla

  • Maarten

   says:

   Lees ook m'n volgende artikel over kwestbaar opstellen.

   Hoe je je in ieder geval niet moet opstellen is met vrouwen als de vijand. Het probleem is dat vaak enorm leed is ondervonden door afwijzing en onrespectvolle behandeling van vrouwen door de jaren heen. Vaak is een enorm dieptepunt bereikt alvorens mannen besluiten hulp te zoeken en beter te worden in vrouwen versieren.
   Nu ze meer informatie hebben en er beter in worden heerst vaak de neiging om vrouwen terug te pakken voor al het het leed wat ze zelf ondervonden hebben en de vrouwen hetzelfde te behandelen.

   Realiseer graag dat vrouwen niet de vijand zijn, ja ze hebben je slecht behandeld, maar dit heb je zelf toegelaten. Ze zijn er immers om je gelukkig te maken en oud en gleukkig mee te worden.

   Als je door hebt dat je te lief voor ze bent (geweest) wees boos op jezelf en niet op hun, (het liefst op helemaal niemand ;) en zeg haar dat je meer van haar nodig hebt en niet meer wilt geven als het op deze manier verder gaat.

 2. TEgewoontjes

  says:

  Oké, het is wel op een deels gebaseerd. Je verdedigd je eigen innerlijke ik. Omdat je al zo vaak crash en burn iedere keer krijgt als je een afwijzing krijgt. Maar, je moet het niet TE persoonlijk van aantrekken. Het zou kunnen dat je nummer zoveel was die haar lastig viel of dat ze gewoon privé iets vervelends mee heeft gemaakt.

  Dus die leugens voor eigen best wil, maken voor je eigen alleen maar ellendiger. Dat ga je ook uit eindelijk uitstralen. Dat voelen vrouwen uit eindelijk toch wel als ze door je heen prikken.

  Ik weet er alles vanaf helaas, en doe het nog wel eens. Haha, vrouwen die op mij komen stappen heb ik zelf nog niet mee gemaakt! Dus, kan iemand vertellen waar die plek bevindt, dat vrouwen op mij komen stappen? Ik hoor dat graag aan als dat mij verteld kan worden.

  • Maarten

   says:

   Je zal zien hoe gelukkiger je wordt met jezelf (minder kritiek op jezelf, minder leugen voor jezelf, minder zoeken naar vrouwen om je gelukkig te maken (je bent immers al gelukkig)) er steeds meer vrouwen op jou afkomen, of hele duidelijke hints geven.

 3. massiveprince

  says:

  pimp legions 4 life okee ik heb dikke oorlog overwonnen maarten thnxx , ik heb alle boeken in 3 weken toegepast !! op kantoor met 6 vrouwen elkeeee daggggg , ik moet zeggen maarten mooi gezegt ! en ja alles omgedraaidd alle minen naar plus ik ben een legende geworden seriues gekke shitt ik hoef bijna niet te versieren vrouwen komen zellff na me toe dammm ...
  ik moeeee maar net net binnen kaders gehouden mijn vlammen en 10 artikels toegepast zelf mannen is jaloezie benijd na angst na respect dammmm ik realiseer het nu pas sterker ...
  eerlijk lijkt gewoon echt oorlog mang en ja de emotie kan ik nu overheen stijgen ik heb symbolisch zonder harnas mezelf kwetsbaar opgestelt ingecaseer op lege lege ghetoo maag zwak ziel en lichaam om het effect te verhogen en nu .. ben ik echttt echt gegroeid bussines chikkies kunsten en het leven in het algemeen ik ben mezelff weerrr !!! ik was mezelf vergeten pimps mang fucked shitt ik werd lief door alle vrouwen aandacht cadootjes en ja ik was effe mezelf en nuuu ondertussen wouden zelfs getrouwde vrouwen met mij na bed en zag dat zij sneaky verliefde wouden maken en ja eerlijk begon aardig te lopen opgegeven moment jaa gangtershine en ja ik sta boven de top van de berg als een draak regerend door jullie boeken bedankt we gaan chillen komt goed ik ga jullie ook helpen peACEEE

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *