Een Leuk Simpel Spel

Heb je er wel eens over nagedacht dat het eigenlijk best raar is dat een man altijd voor een vrouw drankjes moet betalen, etc? Ik wel, en ik doe er persoonlijk ook eigenlijk niet aan. Alleen een enkele keer met een speciale gelegenheid.

Dat daar gelaten… Er bestaat een heel simpel spelletje om vrouwen iets voor jou te laten doen!

Dit spel heb ik zelf in het verleden heel vaak met vrouwen gedaan en gebruikte het vaak zelfs als openingszin!

Het 5-leugens spel

Dit spel is het makkelijkst te doen wanneer je in de club bent en een vrouw niet in een hele serieuze bui is. Het gaat om het volgende. De vrouw wint het spel wanneer ze vijf vragen achter elkaar met een leugen beantwoordt. Maar… er zit natuurlijk een ‘addertje onder het gras’.

Ik ga hier een aantal vormen beschrijven zodat je ‘niet verliest’, inclusief opener.

“Hee. Ik vind het altijd een beetje triest om zo maar een vrouw een drankje aan te bieden… Dus, je kan van mij een drankje krijgen. Maar dan moet je wel even mee doen met een simpel spelletje! Als je verliest, krijg ik van jou een drankje! 🙂 Ik ga jou vijf vragen stellen en op die vijf vragen moet je antwoorden met een leugen. Dus als ik jou vraag: Waar zijn we? Dan moet jij liegen en zeggen dat we op de maan zijn bijvoorbeeld. Deal?”

“Oké, waar zijn we nu?” De maan. “Oké, wat is de hoofdstad van Nederland?” Parijs. “Hoe oud ben je?” 10. “Haha, ik zei dat je moest liegen! Hoeveel vragen hebben we gehad?” Je denkt toch niet echt dat ik 10 ben?? Haha. Drie vragen. “Dan wil ik graag een cola van je :). Je hebt net het goede antwoord gegeven!”

Zo gaat het ongeveer als alles goed gaat. Je kan natuurlijk zelf altijd de vragen wat veranderen ofzo en een beetje spelen met de vrouw! Maar wat nou als ze je truc door heeft en het goede antwoord niet geeft?

“Oké, waar zijn we nu?” De maan. “Oké, wat is de hoofdstad van Nederland?” Parijs. “Hoe oud ben je?” 10. “Haha, ik zei dat je moest liegen! Hoeveel vragen hebben we gehad?” Je denkt toch niet echt dat ik 10 ben?? Haha. Achttien vragen. Ze heeft hier dus de vierde vraag ook goed. Dan reageer je ongeveer als volgt: “Wauw, haha, jij bent te slim hiervoor… Je hebt mijn trucje door, haha. Heb ik dit spel toevallig al eerder met jou gespeeld ofzo, haha?” “Hihi, nee!” Dan wil ik graag een colaatje van je omdat je niet liegt.”

Nu heb je haar alsnog! Stel nou dat ze het antwoord weer goed heeft, wat niet zo snel gebeurt, dan heb je gewoon een leuke speelse manier om haar te openen gehad voor de prijs van een drankje. De meesten van ons zullen daar wel mee kunnen leven lijkt me zo.

Het mooie is is dat je hier meer uit kan halen dan alleen een drankje. Wanneer je wat langer met een vrouw in gesprek bent en het gezellig is, kan je de inzet verhogen naar een wandelingetje door het park of iets anders leuks om dezelfde avond te doen.

Een simpel spelletje, maar persoonlijk erg veel plezier mee gehad!

Wil jij dit soort spelletjes niet nodig hebben om vrouwen te versieren en te openen maar kan je dat nu nog niet (zo goed).