Eerste Date... Een Hel Of Niet?

De eerste date is altijd spannend, alhoewel voor sommigen dat op een negatieve manier is.

In dit artikel probeer ik je meer wegwijs te maken in wat je kunt doen op een eerste date, enkele eerste date tips die je niet moet vergeten en de hamvraag: “Zoenen op de eerste date of niet?”

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Wat Ga Je Doen Op Een Eerste Date?

Veel mensen weten niet waar ze heen moeten met hun date. De slechtste keuze voor een eerste date is om een iemand mee te nemen naar een plek waar je slecht kunt communiceren.

Communicatie is namelijk het belangrijkst bij de eerste date. Iemand naar de bioscoop nemen is dus vrij waardeloos om elkaar beter te leren kennen.

Vrouwen kunnen zich dan wel eens gaan afvragen: “Kom je nou voor mij of voor de film?” Ook het wel of niet betalen voor de ander brengt enkel ongemakkelijke situaties.

Een drankje drinken (en misschien een potje poolen) in de stad is het beste wat je kunt doen, naar mijn idee, op de eerste date. Op vervolgdates kun je natuurlijk de hond uitlaten, naar het park gaan, picknicken, samen koken, naar de dierentuin gaan, etc.

Woon je in Amsterdam? Dan kun je bijvoorbeeld op de eerste date naar de Nieuwmarkt, het Rembrandtplein of Leidseplein en daar een barretje of terrasje uitzoeken.

Houd de eerste date dus luchtig en houd het op een simpel drankje.

Eerste Date Tips Die Je Niet Moet Vergeten

Hieronder staan drie belangrijke tips voor de eerste date op een rijtje.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Eerste Date Tip #1

Ga niets voorbereiden over wat je gaat zeggen. Probeer in het moment te zijn en dan zie je vanzelf wel of jullie bij elkaar passen.

Natuurlijk hangt dit af van wat je wilt… Als je op zoek bent naar een scharrel hoeft het misschien niet volledig te klikken. Als je doel een relatie is, is dit natuurlijk erg belangrijk.

Eerste Date Tip #2

Houd de eerste date kort. Hierdoor voel je je meer op je gemak en kun je na de eerste date met meer zekerheid zeggen of je geïnteresseerd bent in de andere persoon zonder al te veel tijd te investeren.

Het is toch vervelend als je de hele avond met iemand gespendeerd hebt die je na tien minuten op de eerste date al niet meer interessant (genoeg) vond.

Als je na de eerste date de drang voelt om nog af te spreken, doe het dan. Zo niet, dan is de kans groot dat het niets wordt.

Bedenk namelijk dat de eerste date vaak erg leuk is omdat jij en je date nog een heleboel te vertellen hebben. De vervolgdates kunnen in veel gevallen tegenvallen.

Eerste Date Tip #3

De laatste tip is om lage verwachtingen te hebben bij de eerste date. Ik zie veel mensen popelen voor een eerste date met die ene leuke man/vrouw maar dat blijkt dan helemaal niets te worden.

Als je hoge verwachtingen hebt, kan daten vaak leiden tot teleurstellingen. Doe het dus ook niet!

Zoenen Op De Eerste Date Of Niet?

Deze vraag moet je zelf beantwoorden.

Mijn idee is altijd: als je de drang voelt om de ander te zoenen op de eerste date… doe het dan!

Het volgen van regels die je voor jezelf hebt opgesteld of van anderen hebt geleerd moet je naar mijn idee laten varen omdat je hierdoor niet in het moment bent.

De regels kunnen namelijk een muur gaan worden tussen jou en je date, terwijl je juist dichterbij elkaar wilt komen. Dit hoeft natuurlijk niet direct fysiek te gebeuren maar als je de ander aantrekkelijk vindt en je vertrouwt hem/haar is het prima om je verlangens te uiten.

Als laatste wil ik je nog meegeven dat goed luisteren naar je date erg belangrijk is! Zorg voor een goed evenwicht van praten versus luisteren op de eerste date.

Ontdek Hoe Je Een Succesvolle Date Opzet

Op deze website heb ik tientallen tips, trucs en technieken staan om vrouwen op een natuurlijke en effectieve manier aangetrokken tot je maken.

Het leert je onder andere hoe je succesvol een eerste date opzet, hoe je haar enorm tot je aangetrokken krijgt, haar vertrouwen wint, haar verliefd maakt en ga zo maar door.

 

Succes met je eerste date!

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen