web analytics

Eigenwaarde: Overstijg jezelf Niet

Wanneer hij laag is zien vrouwen je niet staan, door steeds zelfverzekerder te worden kan je hem laten groeien en je kansen bij de vrouwen zullen eveneens stijgen… Maar pas op! Wanneer deze te hoog wordt geeft dit een compleet nieuw scala aan problemen.

Wanneer je een lage eigenwaarde hebt ben je niet erg aantrekkelijk in het oog van het andere geslacht, je straalt uit dat je niet goed genoeg bent voor ze. Dit is hoe je over jezelf denkt en wat je met verbale en non verbale communicatie communiceert naar vrouwen en mensen om je heen. Je schikt jezelf onder aan anderen. Waarschijnlijk ben je bekend met dit fenomeen en kijk je op naar mannen welke vrouwen voor het uitkiezen hebben. Op het eerste gezicht lijkt dit rozengeur en maneschijn, maar niet alles is wat het lijkt…

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

(Te) Hoge eigenwaarde

Dit lijkt op het eerste gezicht erg aantrekkelijk, trots als een pauw paradeer je rond door het avondleven, borst vooruit, kin geheven, elke vrouw ziet je van ver aankomen. Alleen wanneer je een te hoge eigenwaarde hebt schik je anderen onder aan jezelf, je hebt geen respect voor ze en behandelt ze niet als gelijke. Wanneer vrouwen interesse in je tonen en zich aanmelden voor een leuke avond, zie je ze als niet meer dan dat: een leuk speeltje voor de avond. Vrouwen met een gezonde dosis eigenwaarde zullen onraad ruiken en eieren voor hun geld kiezen.

De gevaren van succes

Er is ook een groot aantal vrouwen met een lage eigenwaarde, deze zullen onder de indruk zijn van je grootse verschijning en intimiderende blik. Ze zullen zich vereerd voelen als ze in jouw aanwezigheid mogen vertoeven. Wegens ogenschijnlijk succes zal je jezelf niet snel op deze “fout” betrappen. Andere mannen prijzen je, vrouwen staan voor je in rij… het is makkelijk verslaafd te raken aan deze nieuw gevonden roem, zeker wanneer je uit een plek van lage eigenwaarde komt.

Na een tijdje zal je echter een leegte gaan voelen, en merken dat en een bepaald type vrouw afstoot. Vrouwen welke door je heen prikken, vrouwen welke je meer te bieden hebben dan het soort waar je je nu mee identificeert.

Vraag je daarom de volgende keer eens af als je een man met vele vrouwen ziet, als hij werkelijk zo gelukkig is, waarom zou hij dan zoveel vrouwen om zich heen hebben? Als er 1 van die vrouwen de moeite waard was om 1 op 1 een leuke avond mee te hebben, zou hij dat wel gedaan hebben.

Natuurlijk is het leuk om seks te hebben met mooie vrouwen, maar wees voorzichtig met wat je wenst. De vrouwen welke het meest te koop lopen met hun seksualiteit en je nu uitgerekend het meest opgewonden van raakt zijn over het algemeen niet de meest kwalitatieve. De reden waarom ze zich zo laten opvallen is juist om hun innerlijke zwakheden te verdoezelen.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Zelfverzekerdheid vs arrogantie

Deze 2 lijken erg veel op elkaar en er zit maar een dunne lijn tussen. Met zelfverzekerd zijn is niks mis, pas wanneer je gaat denken dat je beter bent dan anderen word je arrogant. Het is fijn als je steeds zelfverzekerder wordt maar ga niet naast je schoenen lopen door toenemend succes!

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

4 Reacties op "Eigenwaarde: Overstijg jezelf Niet"

 1. eerst

  says:

  Hoi Maarten,

  In jou woorden schuilt wel een kern van waarheid,
  maar ik denk dat ik namens alle vrouwenversierders spreek als ik zeg dat het onduidelijk is wanneer je zelfverzekerdheid omslaat in arrogantie.
  Wees dus concreet, kom to the point, geef voorbeelden.
  Je hoeft niet alle facetten te belichten. Ga liever even de diepte in.
  Ik reageer hierop omdat ik ook wel vaak van anderen hoor dat ik dingen doe waar mensen van schrikken. Ik zou graag meer inzicht willen krijgen of mijn zelfverzekerdheid is doorgeschoten.
  Verder mijn complimenten over het andere artikel waarom je meerdere vrouwen moet daten.
  Praktische informatie waar veel versierders wat aan hebben, ga vooral zo door!

 2. Maarten

  says:

  Ik noemde het wel arrogantie, maar ik denk eigenlijk dat dit weer compleet los staat van te hoge eigenwaarde. Zelfverzekerd zijn en eigenwaarde komen uit jezelf en staan los van anderen. Arrogantie is een middel om eigenwaarde te beschermen en in stand te houden en gaat ten koste van anderen.

  Wanneer je te hoge eigenwaarde hebt kijk je op mensen neer. Je verwacht je dat mensen je op een bepaalde manier behandelen die je niet perse verdient hebt. Je reageert fel en minachtend als mensen niet aan jouw plannen willen meewerken. Bij arrogantie haal je andere mensen naar beneden om zo jezelf hoog te houden. Ze lijken dus veel op elkaar maar hebben toch fundamentele verschillen.

  Wanneer je je groots gedraagt kijken kleine mensen tegen je op. Deze complimenteren je en gedragen zich onderdanig. Wanneer je hier geen erg in hebt zul je gaan geloven in deze complimenten en zodoende gaan leven in de realiteit van de zwakkeren. Wanneer je een gelijkwaardig iemand tegenkomt zal deze je echter anders behandelen. Je zal nu zelf moeite en energie er in moeten steken om dezelfde behandeling te krijgen. Dit kan verwarring bezorgen en je vol kritiek achterlaten op deze persoon.

  Wanneer je verbaast bent dat iemand je afwijst (omdat je jezelf goed genoeg achtte) moet je eens achter je oren krabben. Ik denk dat het nooit goed is om ervanuit te gaan dat je iets verdiend.

 3. matt

  says:

  Haha mooie beschrijving geef je hier.
  Wel denk ik dat er een metersbrede kloof staat tussen zelfverzekerdheid en arrogantie. Arrogantie is in principe een uitingsvorm van onzekerheid. Arrogantie ontstaat denk ik doordat mensen zo onzeker zijn en niet kunnen dealen met shizzle dat ze zichzelf overtuigen van een trucje/leugen/whatever iets irreëels en daarmee de pijn 'afsnijden' van wat ze voelen - dus in principe je gevoelkeihard onderdrukken en volledig handelen volgens je rationele hersengedeelte van wat iemand op dat moment als realiteit bestempeld wat grotendeels ook bij omgeving is verteld/opgelegd.
  Mrgoed, eigenlijk is iedereen in een bepaalde mate arrogant over iets, alleen das gezonde arrogantie en bij sommige is het zo groot dat t gewoon te overduidelijk zichtbaar en irritant is dus dan noemen we die persoon arrogant.

  Ook zelfverzekerd zijn vindt ik een lastig iets. Ik heb altijd bewondering voor mensen die sociaal erg zelfverzekerd zijn op t eerste gezicht mr meestal heb ik echt bewonderingvoor de mensen die hun verhaal vertellen en als je iemand leert kennen hoe ie is. Zelfverzekerdheid is voor mij de persoon die steeds opnieuw de moed heeft die ie laat zien bij problemen en bij gelukkige momenten liefde deelt.
  Dus zelfverzekerdheid is vor mij niet een vaststaand gegeven mr meer iets wat iedereen heeft maar mensen in verschillende maten gebruik van maken. Het is altijd persoonlijk: iedereen kan op elk moment eigen moed verzamelen om zijn eigen angsten aan te gaan - sommige mensen doen dat meer en sommigen minder. Wordt je arrogant genoemd doe je wss heel weinig.
  Anyway, leuk artikel!

  • Maarten

   says:

   Hallo Matt, mooi gezegd en ik ben het helemaal met je eens. Ik heb er de laatste tijd veel over na lopen denken en tot de conclusie gekomen dat ware zelfverzekerdheid niet bestaat, alleen de eigenschap om elke situatie open, onbevooroordeeld in te kunnen stappen en jezelf te blijven. Dit wordt echter makkelijker naarmate je een situatie vaker doorloopt, aangezien je steeds beter weet wat je te wachten staat. Alleen het helemaal vastleggen van een situatie is het domste wat we kunnen doen, aangezien we dan blind worden.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *