web analytics

Is Enthousiasme een Sluipmoordenaar bij het Vrouwen Versieren?

Alles ziet er rooskleurig uit wanneer je enthousiast bent, overal heb je zin in, je hebt grote plannen voor de toekomst en je ziet geen obstakels. Mensen die hier niet inzitten zullen je enthousiasme misschien dempen maar wanneer je hier samen met iemand inzit lijkt het of jullie de hele wereld aan kunnen. Helaas zullen jullie later bedrogen uitkomen…

Enthousiasme is net als verdriet en woede een emotie. Al heeft deze op het eerste gezicht een stuk minder slechte reputatie dan de andere twee, acties die je onderneemt in deze emotionele staat kunnen net zulke negatieve gevolgen hebben.

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Rechtvaardig

Wanneer je boos bent zul je een ander voor dingen uitmaken die je eigenlijk niet meent, je zult dingen stuk gooien waar je later spijt van krijgt en andere acties ondernemen die je niet meer terug kan draaien. Het rare is dat tijdens deze acties je er volkomen mee eens was, en je gedrag totaal gerechtvaardigd was in je eigen gedachten. Op dat moment had je je niet kunnen laten overtuigen dat het geen goed idee zou zijn. Toch bleek achteraf anders.

Met enthousiasme is het precies hetzelfde. Wanneer je positieve dingen meemaakt welke je niet gewend bent kan je in een extase van geluk komen en is het makkelijk jezelf te laten meeslepen in deze positieve emotie.

Een veel voorkomend en waarschijnlijk actueel voorbeeld is het versieren van vrouwen. Nadat je bent begonnen met aan jezelf te werken zal je steeds meer succes krijgen. Misschien ben je nu in de fase aangekomen waar je steeds makkelijker vrouwen durft aan te spreken en een praatje met ze weet te maken, wellicht kom je nu in de fase waar in je je praatjes dusdanig interessant weet te houden dat ze meer perspectief bieden dan alleen dat.

Wowwwww

Wanneer je versteld staat van je eigen groei en succes is het makkelijk om hier enthousiast van te worden. Wanneer je met haar aan het dansen en schuren bent denk je dat de buit al binnen is en weet wat er straks komen gaat. Vol overgave stort je je op haar en denkt dat je nu groen licht hebt om alles aan te mogen raken en haar te zoenen. Wanneer ze zich laat zoenen zie je helemaal geen obstakels meer en wil je het liefst zo snel mogelijk al haar kleren van het lijf scheuren.

Helaas ben je door je enthousiasme het oog voor de realiteit verloren. De buit was nog lang niet binnen en door je enthousiasme heb je je eigen glazen ingegooid. Toen je haar probeerde te zoenen en aan te raken heb je niet meer op signalen gelet, en niet opgemerkt dat zij dit eigenlijk helemaal niet zo prettig vond.

Je voelde wel wat tegenstribbeling maar je liet niks meer in de weg staan. Je wilde ze niet zien. Vrouwen houden niet van confrontatie en waarschijnlijk was het op een moment makkelijker om je maar een zoentje geven. Je was veel te inhalig en hebt daarmee je kansen verkeken.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Enthousiasme: een teken van zwakte

Wat je sub-communiceert door enthousiasme is dat je eigenlijk niet gewend bent zulke dingen mee te maken, je bent dusdanig in extase door een bepaalde situatie dat je niet met beide benen op de grond blijft staan, je bent als een hond die voor een bus loopt omdat hij eten aan de overkant ziet of een coureur die wordt ingehaald voor de finishlijn omdat hij te vroeg aan het juichen is.

Een kwalitatieve man zal zich niet zomaar door emoties laten misleiden. Bovendien heeft hij dit al honderden keren meegemaakt, hij praat, danst en spreekt constant af met vrouwen. Hij zal niet enthousiast zijn, hij zou leven in het moment en weten geluk niet ligt in de toekomst. Daarbij zou hij net zo goed kunnen afknappen gedurende de avond en heeft hij geen specifieke afloop nodig om gelukkig te zijn. Hij blijft altijd met beide benen op de grond staan.

Geen remmen

Wanneer je met z’n tweeën op de racewagen van enthousiasme zit lijkt niks de pret te kunnen bederven, waarschijnlijk hebben jullie de leukste avond ooit en lijkt er op dat moment niks aan de hand. Net als met de acties bij woede was alles compleet gerechtvaardigd en correct in je eigen gedachten. Maar achteraf zal blijken dat je dingen hebt gedaan welke je niet gedaan zou hebben als je helder bij geest was geweest.

Zo heb je misschien seks gehad met iemand waar je dat eigenlijk helemaal niet mee had gewild, of heb je het zonder condoom gedaan. Grote kans is dat je dingen hebt gezegd die je eigenlijk niet meende of beloftes hebt gemaakt die je helemaal niet kan of wil nakomen.

Een ander voorbeeld is de klassieke groep vrienden welke als ze dronken zijn grootse ideeën en plannen maken. “We gaan met z’n allen op vakantie!” “Morgen gaan we dit doen!” “We gaan een eigen kroeg beginnen!” etc. Je zal zien dat het nooit van deze dingen terecht komt.

Conclusie

Enthousiast zijn is leuk, maar bedenk dat je in een emotie zit en probeer hier boven te staan, sla advies van andere niet in de wind als ze je lijken naar beneden te willen halen, ze hebben waarschijnlijk het beste met je voor.

Een vrouw wilt graag een man die goed met zijn (en haar) emoties kan omgaan. De volgende keer dat zij enthousiast is, is het misschien een goed idee om haar op grond te houden. Op het eerste moment zal ze je een lul vinden en teleurgesteld zijn, maar wanneer ze zelf weer helder ziet zal ze tegen je opkijken en wellicht dankbaar zijn dat je geen misbruik hebt gemaakt van de situatie.

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *