Risicovolle Signalen

Heb je er wel eens over nagedacht dat iets risicovols qua gedrag of kleding je JUIST aantrekkelijk maakt.

Denk maar aan een pauw.

Deze pauwen versieren het vrouwtje met hun gigantisch kleurrijke staart, maar deze staart is niet makkelijk om mee te leven.

Hij valt onwijs op bij roofdieren.

Hij verstuurt een risicovol signaal!

Ditzelfde principe geldt ook voor de mens.

Alles wat je doet dat wordt opgevat als schadelijk voor je sociale status en de kans dat je met een vrouw naar bed gaat is een risicovol signaal.

Als jij deze signalen juist weet te versturen zal dit je sociale status en de aantrekkingskracht die vrouwen richting jou voelen omhoog doen schieten. Dit betekent echter niet dat je je als een achterlijke **** moet gaan gedragen.

Risicovolle signalen versturen werkt alleen als je jezelf al hebt voorgedaan als ‘de prijs’ in het bijzijn van een vrouw. Ook is het belangrijk het versturen van deze signalen in bedenking te nemen. Dit is een typisch geval van minder is meer.

Een voorbeeld is dat er elke paar jaar wel een superster iets anders in de mode introduceert. In plaats van dat hij wordt afgeschreven slaat zijn style juist aan en wordt het helemaal in.

Kijk maar naar kindster Justin Bieber. Alle jongens vinden “JB” maar niks. Daarentegen worden alle meiden helemaal gek van hem! De nieuwe haarstyle is een voorbeeld van een risicovol signaal dat wordt geaccepteerd omdat hij ‘de prijs’ is en dus zijn aantrekkelijkheid enorm laat stijgen.

Veel mannen hebben het moeilijker met het behandelen van een vrouw die zich aangetrokken tot hun voelt dan een die dat niet is.

Ze zijn bang dat ze de kansen die ze hebben met de vrouw verpesten, dat ze erachter komt wat een stumpers ze zijn en dat ze nooit meer met hun wil praten. Meestal voelt de vrouw dan ook geen aantrekking meer. Niet omdat ze zich als stumpers gedragen..

Maar vanwege de angst die zij hebben dat zij hun gedrag niet zal goedkeuren. Vrouwen voelen geen aantrekking richting goedkeuring en bevestiging zoekende behoeftige mannen.

Ze voelen aantrekking tot mannen die zich voordoen en gedragen als de prijs.

Je voordoen als de prijs noem ik even prijsheid.

Het versturen van risicovolle signalen is een van de beste manieren om je prijsheid te verhogen!

Een voorbeeld zoals ik die laatst had:

Ik was met een vrouw, die ik de avond daarvoor tijdens het stappen had ontmoet, wat aan het drinken. Tijdens die avond vertelt ze mij dat ze Usher (mijn favoriet) slecht vindt en niet snapt hoe mensen daarvan kunnen houden.

Je instinct geeft aan niet te laten merken dat hij je favoriete artiest is. Als de vrouw dit door heeft zal ze je zien als behoeftig.

Maar wanneer je een risicovol signaal verstuurd als: “Haha, weet je? Usher is mijn favoriete artiest, ik ben laatst nog naar zijn concert geweest.. Jij zal vast een slechte smaak hebben.”

Je laat zo zien dat het je niet interesseert of je de aantrekking kwijt raakt omdat JIJ de prijs bent, NIET ZIJ.

Vrouwen zijn dit niet gewend en zullen soms zelfs hun oordeel veranderen. Wat direct duidt op de verhoging van jouw prijsheid!