web analytics

Alleen Uitgaan? Tips om er een Avontuur van te Maken

Over hoe je in een discotheek vrouwen gaat versieren hebben veel mannen hun eigen inzicht, en hun eigen manier van doen.

Maar wanneer je alleen uitgaat zijn er wel een paar dingetjes waar je op kunt letten om niet gezien te worden als de loser zonder vrienden. Ook al heb jij schijt aan hoe je gezien wordt, de dames niet. Wanneer ik alleen uitga is het ook mijn doel om te socializen met vrouwen.

De meeste basisregels van samen uitgaan gelden ook voor alleen uitgaan: zet je beste glimlach op wanneer je de club binnenkomt, groet de mensen met een ‘’Hallo’’ of ‘’Hi’’ of hoe je wilt, ook al geven ze je die, jij-bent-een-weirdo, blik, fuck it.

Jij bent er om plezier te hebben, en als anderen dat niet met een fantastisch persoon zoals jou willen delen, jammer voor hun.

Hierbij een aantal tips als je alleen bent, maar tóch uit wilt gaan!

Plezier hebben

Dat is ook heel belangrijk, geniet van de muziek en ga zelfs in je uppie ook los, ongeacht of je kan dansen of niet. Als je alleen uitgaat naar een salsatent en je kan salsadansen… Het spreekt voor zich. Zelfs als je geen salsa kan, vraag aan een leuke dame:

‘’Hey, ik vind dit heel erg leuk, ik zag jou dansen en ik vind jou goed, kan je me het leren ?’’

Zegt ze nee? ‘’Leuk je te ontmoeten, dankjewel…’’ En je gaat door met plezier hebben.

Of je kan aan haar vragen waar zij het heeft geleerd en of ze goede dansscholen kent. En voilá, je bent alleen uitgegaan en je hebt een gesprek met een leuke dame.

Bang zijn voor wat anderen van je denken:

Als je er een beetje onzeker bij gaat staan, zonder glimlach en je hangt de hele tijd aan de bar, dan gaan vooral de vrouwen weten dat je op zoek bent naar sociaal contact ipv dat je er bent om plezier te hebben.

Smile & Have Fun !

En wanneer je die positieve uitstraling/dat charisma hebt, dan maak je ook meer kans op dat mensen jou gaan benaderen. Hoe mooi is’t wanneer JIJ veel aangesproken wordt tijdens’t uitgaan in je eentje? Dat maakt het ook wat makkelijker om zelf te gaan benaderen, de dame die jij wilt heeft het scenario gezien waarin de dames naar jou toe kwamen, en ze heeft gezien hoe leuk je met ze om bent gegaan. Nu kan je naar haar toegaan en openen hoe jij wilt.

Zin opwekken voor een solo missie

Hoe ik er bijvoorbeeld zin in krijg is: voordat ik de club binnenga die ik wil ga ik één à twee kleine clubs af om een beetje warm te worden, in de zin van; spraakzaam worden en dat andere interacties wat soepeler gaan. Je kan wel direct naar de club gaan waar je heen wilt, maar wanneer je alleen gaat krijg je toch een soort van kick wanneer je al die mensen ziet en je denkt: ‘’Oh my God, hoe ga ik me hierin mengen ?’’

Dus voordat ik bijvoorbeeld een grote club alleen binnenga, chill ik even in een kleinere club vlakbij, open ik een gesprek met één à twee dames, misschien is je eerste benadering al goed genoeg en hoef je niet eens meer naar de grote club te gaan. Ik ben vaak alleen uitgegaan, en doe het nog steeds, omdat veel kennissen niet wilden/konden. Ik wilde graag met mijn vrienden uitgaan, maar er was niemand in de buurt of het was te laat om iemand te bellen. En ik wilde mooie vrouwen ontmoeten, dus ik wek de motivatie op om mooie vrouwen te gaan ontmoeten en denk van: fuck it ! Ik ga dan maar alleen.

Ook al kom ik met lege handen thuis, ik heb’t dan nog steeds naar m’n zin gehad. Afwijzingen gewoon over je heen laten gaan, want als je je daardoor laat neerhalen is het lastiger om langer in de club te blijven. Alleen uitgaan is handig als niemand met je mee wilt gaan, om benaderingsangst te gaan overheersen, om spontane avonturen te beleven, enzovoort.

Toen ik voor het eerst alleen was uitgegaan leidde het tot een prachtige date en het was zelfs veel leuker en beter gegaan dan dat ik met m’n vrienden de weken daarvoor uitging! Als je alleen uit kan gaan, met plezier en zonder gedoe dan komt je avond helemaal goed.

Veel succes!

6 Reacties op "Alleen Uitgaan? Tips om er een Avontuur van te Maken"

 1. Alex

  says:

  Hey Arellius,

  Hartstikke bedankt voor deze zeer inspirerende post!
  Dit soort boodschap is precies waar ik op zoek was. Mijn vrienden zijn vaak angstig zijn vrouwen te benaderen en daardoor kan ik op hun niet echt "rekenen". En vele van hen zijn al gesetteld met vrouw en kinderen dus hebben geen drive om vrouwen te gaan versieren. Of ze zijn niet in de buurt. Terwijl ik de zin heb om uit te gaan en beter wil worden met vrouwen. Dus alleen uitgaan blijft de enige oplossing...
  Een vraagje.. wat voor praktische tips heb je om die "zin" voor een solo missie op te wekken als je nog thuis bent? Vaak vind ik het een beetje lastig om me te motiveren het huis uit te gaan.

  Alvast bedankt!

  Alex

 2. Arellius says:

  Hi Alex,

  Bedankt voor je reactie.
  Muziek helpt mij vaak om geinspireerd te raken om uit te gaan, vooral Classic Rock muziek.

  Of ik ga even op YouTube en vind een inspirerende film over ''Nu Actie Ondernemen'' of ''Live Your Life!'' Iets in die zin.

  Veel succes :)

  Groetjes,
  Arellius

 3. Jerez

  says:

  Goede post nu hopen dat niet alle gasten ineens alleen uitgaan:p

 4. roelieboeli

  says:

  Dat zin opwekken is voor iedereen weer anders. Ik doe het altijd met muziek waar ik zin in heb met wat rustig wat erbij te drinken. (niet teveel natuurlijk) In het begin kan dat voor jezelf gedwongen/maf overkomen. Maar je zult zien dat na een uurtje of zo, je ineens wel meer zin hebt gekregen, en dan probeer ik de muziek ook vaak wat aan te passen naar waar ik heen wil gaan.

  "Gevaar" is dat je te vroeg op de avond begint met zin maken en drinken (vooral met vrienden erbij) waardoor ALS je eenmaal uit gaat, je opeens moe in de club staat en naar huis wil. In je eentje is dit proces veel makkelijker te sturen.

 5. [email protected]

  says:

  hey jonathan en oscar , hoe is het ?
  ik heb heel belangrijk vraag ik word snel verliefd ..
  hoe kan ik voorkomen dat ik niet weer op de verkeerde verliefd word ?
  en als ik verliefd word kan ik helemaal gesloopt worden door de kleinste negatieve uiting
  ik wil gewoon mezelf beschermen ..
  en ook tegen vrouwen die verliefde proberen te maken het lijkt net contineu kogels ontwijken in me leven , ik zie er ook goed uit en een zeer ontwikkeld character omdat ik veel heb meegemaakt kan je mij hierbij helpen ??

  vriendelijke groeten angelus

  • ton

   says:

   bang zijn voor iets roept het juist op!
   een gezonde angst is wel te handelen maar het lijkt me meer dan dat.
   Het is iets in jezelf en als je dat oplost hoef je geen muur om je heen te bouwen, die afstoot. Dat is ook wat je eigenlijk wil, als ik je tekst lees.

   waardeer jezelf en dan waarderen anderen je ook wel.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *