web analytics

Het Respectvol Beminnen van Haar Poes

Ik wil graag vandaag een stukje schrijven over de daad zelf…

Volgens mij willen jullie zoveel mogelijk kant en klare voorbeelden horen, versiertips, uitgekauwde openingszinnetjes vooraf uitgestippelde lijnen welke jullie simpel kunnen volgen.

Helaas kan ik niet de hele weg jullie handje vasthouden en zal je in de praktijk toch vaak aan je lot overgeleverd zijn. Maar wanneer jullie tussen de lakens liggen worden dingen een stuk minder gecompliceerd en universeler aangezien de aantrekkingskracht zijn werk al gedaan heeft en het lichaam van elke man en vrouw vrijwel indentiek biologisch werkt…

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Fast forward

Ik wil met jullie skippen naar het gedeelte waar jullie voor het eerst nog met de kleren aan op de bank of op het bed zetten, met elkaar aan het zoenen zijn en de ademhaling en plaatsing van de handen met zekerheid aangeven dat het binnen nu en een paar minuten gaat gebeuren.

Met de plaatsing van de handen bedoel ik: plaatsen waar hetalleen zou mogen wanneer ze ook seks toe zoe laten. Lees: op haar borsten, onder haar shirt, de binnenkant van haar dijen of right in the middle tussen haar benen.

Als ze dit laatste toestaat weet je vrijwel zeker dat je direct al haar kleren uit kan scheuren zonder enige weerstand.

2 soorten weerstand

Nu het woordje weerstand te sprake komt… hier moet even gelijk iets belangrijks over gezegd worden. Er zijn namelijk 2 soorten weerstand:

De eerste is de echte “ik wil het niet-en ik wil het ook echt niet” weerstand, deze is niet verstandig om tegen in te gaan en dient zeer delicaat mee omgegaan te worden, vooral voorzichtig en met veel respect.

De tweede vorm is de “ik wil eigenlijk wel-alleen ik ben me een beetje aan het aanstellen en een spelletje aan het spelen” weerstand. A. Om te kijken hoe graag jij het dan wel of niet wilt, en B om te voorkomen dat ze zichzelf een sletje vindt.

Wanneer ze dit spelletje speelt, creëert ze de illusie dat jij het uiteindelijk hebt gedaan kan ze zichzelf vrijpleiten van deze oordelen. Uiteraard is dit kant en klare onzin, maar begrijpbaar.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Leer de tekenen herkennen

Het grote verschil tussen beide is dat bij de 2e, de voor ons veel aantrekkelijkere soort, dat er gemixte signalen zijn, ze zegt bijvoorbeeld met haar mond dat ze het niet wilt, maar elk ander stukje lichaam van haar schreeuwt dat ze het wel wilt.

Voorbeeld: ze zegt nee, maar ze laat je wel haar kleren uitdoen. Of ze poseert op een sexy manier, kijkt je verleidelijk aan of neemt zelfs zelf initiatief.

Laat je hierdoor dus niet in de war brengen; wanneer je hier je gedachten je gevoel in de war laat brengen zal je je kansen verkijken!

Gefaald door testangst

Wanneer je niet genoeg doorzet zal je haar kunnen tegenvallen, of je zal haar weerstand barrière niet genoeg kunnen doorbreken om haar er zich bij goed te laten voelen waar ze mee bezig is. Wanneer ze zelf te actief mee moet doen zal het logische gedeelte van haar hersenen in werking treden welke haar vertelt dat het niet goed is waar ze mee bezig is.

Enfin, nu het weerstand gedeelte achter de rug is kunnen we verder met de interessantere en leukere zaken: De seks zelf! Waar ga je mee beginnen?

Ga je hem er direct insteken? Ga je met je mond op verkenningstocht? Ga je eerst je handjes gebruiken?

Hoewel alles mogelijk is en afhankelijk van de situatie zijn er toch een paar hoofdregels welke je in acht moet nemen. Nee, ik ga jullie niet proberen te weerhouden van jullie rare seksfantasieën, maar ik wil jullie graag iets bijbrengen over respect.

Respect is key

Wat ik wil zeggen is dat je alles met respect moet doen, nooit jouw lichaam moet laten overheersen over die van haar, wanneer je dit wel doet zal ze misschien geen nee meer kunnen zeggen aangezien jullie een bepaald punt voorbij zijn waarna het voor haar lastig wordt om er tussen uit te krabbelen.

Wanneer je dit wel doet kan dit voor haar een helse ervaring worden welke ze uit moet zitten tot het eind of zich er tussen uit weet te redden door middel van een orgasme te faken. Waarschijnlijk zal je er zelf ook minder van genieten en zal er geen vervolg inzitten.

Heersen is geen Meester

Met heersen bedoel ik, je eigen wil laten overheersen boven die van haar. Ik zeg niet dat je precies moet doen wat zij wilt, maar hou rekening met haar gevoel en probeer een middenweg te vinden in wat jullie beiden fijn vinden. Wanneer je een standje of handeling aan het doen bent welke alleen fijn is voor jou zul je al snel merken dat je weinig feedback krijgt, dit is dus een standje welke ze waarschijnlijk niet werelds zal vinden.

Nu is het aan jou om deze momenten te herkennen en zoveel mogelijk te vermijden, wanneer je hier namelijk in zit zal je zal je prestatiewaardigheid snel afnemen en je kansen op een vervolgsituatie met haar of één van haar vriendinnen verkleinen. Vrouwen praten namelijk over zulke dingen.

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *