Hoe Je Uit de Friendzone Blijft en de Vrouw Versiert

Eén van de grootste angsten die mannen hebben  met vrouwen versieren is dat ze in de ‘friendzone’ terecht komen.

Het feit dat je uiteindelijk bevriend raakt met de vrouw die je zo leuk vind kan verschillende redenen hebben.

In dit artikel benoem ik één van de grootste valkuilen waar mannen in trappen wanneer ze een vrouw proberen te verleiden.

Daarnaast geef ik jullie wat effectieve tips die ervoor zorgen dat je er nooit meer in komt! Enjoy.

Valkuil 1: Je behandelt haar als een prinses

Hij behandelt haar beter dan zijn beste vrienden zonder de verwachting er iets voor terug te krijgen. De man helpt de vrouw met allerlei problemen waar ze mee kampt en tolereert haar weerstand wanneer hij verlangt dat meer is dan alleen vriendschap.

De tijd en energie die jullie in elkaar steken moet op zijn minst gelijkwaardig zijn.

Vrouwen categoriseren mannen razendsnel.

Tijdens de eerste ontmoeting plaatsen ze jou al een hokje en geven ze groen of rood licht.

Vraag je altijd af: ben ik de verschaffer die alles voor haar regelt (zonder iets voor terug te krijgen) of ben ik de minnaar waar ze zo seksueel naar hunkert?

De enige manier om die laatste type man te zijn, is door je er naar te gedragen.

Valkuil 2: Je toont onaantrekkelijk gedrag

Sommige mannen hebben de neiging om al hun persoonlijke problemen en liefdesmislukkingen te vertellen aan de vrouw die ze hebben ontmoet of waarmee ze op date zijn.

Geen enkele vrouw wilt negatieve shit van een man horen die ze net kent. 

Hij verteld daarnaast openhartig over hoe de ideale relatie er uit zou moeten zien en vertoont daarmee onzeker en behoeftig gedrag.

De vrouw zal denken ”pfoe, we kennen elkaar pas net en hij heeft nu al over een relatie”.

Je bent niet meer mysterieus maar gooit al je kaarten op tafel. Ze weet dat je haar wilt.

Daar ging het verleidingsproces!

Valkuil 3: Je gedraagt je als haar beste vriend

Gedraag je niet als een vriendelijke man die haar advies geeft over allerlei zaken, ook al liggen de oplossingen voor haar problemen binnen handbereik.

Wanneer een vrouw je vraagt hoelang je langste relatie was, geef dan vage korte antwoorden. Hou het mysterieus en geef haar niet alle puzzelstukjes die ze zoekt.

De belangrijkste reden waarom een man in de friendzone komt is omdat zijn intenties naar haar toe niet duidelijk zijn. Ze weet niet dat je haar leuk vind of probeert te versieren.

Nee, je probeert overdreven aardig te doen en behulpzaam te zijn in de hoop dat ze uiteindelijk voor je zal vallen.

Dit gebeurt misschien in romantische Hollywoodfilms, waar  je de kluns van de film uiteindelijk ziet weglopen met dat lekkere blonde ding. Helaas is de realiteit wat anders.

Actief in plaats van passief

Ga er niet automatisch vanuit dat als je uren met haar gezellig gepraat hebt, het dan vanzelf wel goed komt.

Heel af en toe zal je op deze passieve manier succes boeken, maar de meeste vrouwen zullen niet op je blijven wachten of zelfs maar enig idee hebben dat je haar leuk vond.

Maar Kyle, wat nou als ze mijn flirterig gedrag niet beantwoord?

Als eerste, begrijp dat je voor een periode vriendschappelijk tegen haar bent geweest. Ze kent je niet anders als die aardige buurman of behulpzame collega.

Dit kan je veranderen door iets te zeggen als “verdomme, wat komt jou sexy kont goed tot uiting in dat rode jurkje” of “ik heb er nooit zo bij stilgestaan maar weet je.. je bent eigenlijk best wel aantrekkelijk en een leuke meid.”

Je communiceert nu je intenties. Geef haar even de tijd om te wennen aan het feit dat je flirterig met haar bezig bent.

Toon je intenties

Uiteraard is de kans aanwezig dat ze er niet in mee gaat. Besef dan dat je in ieder geval wel je mannelijkheid getoond in plaats van eeuwig in de friendzone te zitten.

Onthoudt dat een vrouw meer respect heeft voor een man die haar probeert te versieren dan voor een man doe zijn intenties half kenbaar maakt maar geen actie durft te ondernemen.

Vanaf het moment dat je haar ontmoet en leuk vindt moeten jouw intenties voor haar duidelijk zijn.

Wil je met haar naar bed of uiteindelijk als vriendin hebben? Zorg er dan in ieder geval voor dat  je jezelf gedraagt als een man en ze opmerkt dat je met haar loopt te flirten.

Dit zorgt ervoor dat ze jou op een andere manier gaat zien en tegelijkertijd geef je haar daarmee de kans om het spelletje van flirten mee te spelen.