5 Stappen om Je Ex Terug te Winnen + 2 Domme Fouten

‘Hoe krijg ik mijn ex terug? Ik wil het zo graag!’ Als je je dat afvraagt dan is dit artikel voor jou geschreven.

Er zijn een paar veel voorkomende fouten die gemaakt worden als men hun ex terug probeert te krijgen.

Ze zijn heel simpel te vermijden maar ze zijn wel FATAAL, dus mocht je jezelf willen herenigen met je ex maak deze fouten dan niet!

Lees direct verder en ontdek  de fouten die veel mannen maken als ze hun ex proberen terug te krijgen.

De kans is groot dat je deze pagina hebt geopend omdat je een ex hebt waar je verliefd op bent en je jezelf afvraagt: “Hoe krijg ik mijn ex-vriendin terug?”.

Als professioneel datingcoach heb ik genoeg ervaringen van anderen en mezelf om hier wel een goed woordje over te spreken.

Je ex terugwinnen zal geen gemakkelijke opgave worden maar het is zeker mogelijk. Mits je natuurlijk exact de stappen opvolgt in dit artikel om je ex terug te winnen.

Door het uitvoeren van deze belangrijke stappen kom je tot het besef dat alles vanaf vandaag anders kan zijn.

Je leert dat er mogelijkheden zijn waar je nog nooit aan hebt gedacht.

Je leert ook dat je niet te emotioneel moet zijn en er een leven is buiten je relatie.

Ex terugwinnen Stap 1: Ga Na Waar Het Is Fout Gegaan

In de eerste stap moet je voor jezelf nagaan waar het fout is gegaan. Dit zal niet makkelijk zijn omdat je hoofd waarschijnlijk vol zit met emoties.

Je bent misschien kwaad, jaloers of verdrietig. Deze emoties kosten ontzettend veel energie en zorgen ervoor dat je niet goed en helder kunt nadenken.

Probeer te bedenken en te achterhalen waarom je relatie is geëindigd en hoe je hier in de toekomst verandering in kunt brengen.

Door naar het verleden te kijken kun je leren van je fouten en jezelf in de toekomst verbeteren.

Toch is in het verleden blijven hangen niet altijd goed en moet je ook verder. Probeer jezelf in je huidige situatie te verplaatsen en een manier te bedenken om hier uit te komen.

Er zijn drie mogelijkheden:

  • Ex terugwinnen
  • Nieuwe relatie beginnen
  • Voorlopig geen relatie

Natuurlijk ga je voor de eerste optie ‘ex terugwinnen’. Het kan echter verstandig zijn om ook de andere opties in overweging te nemen.

Alleen op deze manier help je jezelf naar een gelukkiger leven en een fijne relatie.

Denk ook eens terug aan de beste periode in jullie relatie.

Wat deden jullie toen? Waarom is zij voor jou gevallen? En zijn er misschien dingen in de loop der tijd veranderd in negatieve zin?

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Eerst denken en dan doen!

Voor het terugkrijgen van je ex is veel emotionele kracht nodig. Je hebt je ex liefgehad, maar toch is de relatie opgehouden.

Ga voor jezelf na waarom de relatie is uitgegaan. Natuurlijk weet je welke druppel de emmer deed overlopen, maar waarom is de relatie echt uitgegaan?

Vaak zit er een diepere onderlaag achter. De echte reden voor het beëindigen van een relatie is vaak anders dan je op dit moment denkt.

De meeste mannen en vrouwen hebben er tijd voor nodig om te kunnen inzien waar het fout is gelopen. Meestal zal het na verloop van tijd heel duidelijk zijn. Wanneer je er midden in zit is dit nog onduidelijk en vaag.

Probeer nu al heel concreet te bekijken waar het op stuk is gelopen en waar je ex of jij bent tekort geschoten. Wat ik vaak zie gebeuren in een relatie is dat mensen elkaar in een relatie proberen te veranderen.

De dingen die ze aan het begin van een relatie aan iemand zo bewonderde, proberen ze nu volledig onder controle te houden omdat ze jaloers of bang zijn om de persoon van wie ze houden kwijt te raken.

Wat mensen vaak niet begrijpen is dat dit een verstikkende werking heeft. Je kunt nu eenmaal je partner niet voor de volle 100% veranderen.

Iemand die sportief is wilt het liefste gaan sporten in zijn vrije tijd. Hem of haar op de bank houden met een zak chips werkt juist tegenovergesteld.

Dit is iets wat vrouwen vaak doen. Haar partner isoleren van de rest van de wereld.

Haar vriend mag niet meer met zijn vrienden wat gaan drinken, ze heeft liever dat hij bij haar is in plaats van tennissen in de avond enz.

Dit is een typisch vrouwelijk trekje. Je hebt misschien ook vrienden gehad die je als een baksteen lieten vallen nadat ze in een relatie terecht kwamen.

Domme fout #1: Toegeven Aan haar Claimgedrag

Als man wil je NOOIT toegeven aan het natuurlijke claimgedrag van je vriendin.  

Op het moment dat je toegeeft aan haar claimgedrag is jullie relatie gedoemd te mislukken. Je gaat haar pleasen om ruzie en gezeik te voorkomen. Je durft de deur niet meer uit en laat je vrienden vallen. Je plaatst je vriendin op een troonstuk.

Wat je op dat moment niet in de gaten hebt is dat je jouw eigenschappen begint te verliezen waar zij aan het begin van jullie relatie voor gevallen is.

Doordat je toegeeft en veranderd zal zij uiteindelijk zich van je vervreemden omdat je niet meer de persoon bent die je was toen jullie elkaar voor het eerst ontmoeten.

Vrouwen vallen op mannen die dominant en mannelijk zijn, hun eigen weg volgen en zich door niets en niemand van hun pad laten afbrengen.

Begin dus zo snel mogelijk met het terugwinnen van je eigen IK.

Ex Terugwinnen Stap 2: Verbreek Het Contact

Je zit waarschijnlijk niet voor niets op deze site en hebt je keuze al lang gemaakt. Je wilt je ex terug.

Je ex terugwinnen vereist een speciale aanpak, waar helaas weinige nog verstand van hebben. Om een mooie relatie te beginnen met je ex is het belangrijk eerst een punt te zetten achter jullie vorige relatie.

Eén ding is zeker…

Wanneer je jouw ex verliest is er een verandering aanstaande. Of jullie relatie stopt en gaat nooit meer verder of je verandert waardoor er een nieuwe relatie met je ex kan ontstaan.

Eén ding is zeker. Je kunt niet op dezelfde manier verdergaan. Uit het verleden blijkt dat dit niet heeft gewerkt.

Jullie relatie is waarschijnlijk niets voor niets gestopt. Het is van essentieel belang om dit te beseffen en het terugwinnen van je ex als een geheel nieuwe relatie te zien.

Om duidelijk onderscheid te maken tussen je vorige relatie en de nieuwe relatie moet je hier concreet in zijn. Een duidelijke scheidslijn kan alleen gezet worden door een periode van rust in te lassen. Enkele weken geen contact met je ex is hiervoor de beste methode.

Veel mannen kunnen en durven dit niet. Maar je moet begrijpen dat mensen pas beseffen wat ze missen als ze iemand daadwerkelijk kwijt zijn. Een halfzachte aanpak gaat niet werken om je ex terug te winnen.

3 Redenen Om Even Het Contact Te Verbreken:

  • Jullie beide hebben de tijd en ruimte nodig om na te denken over jullie verbroken relatie. Het is een wirwar van gedachten die door je hoofd vliegen. Geef jezelf de tijd om alles op een rijtje te zetten.
  • Geef haar de mogelijkheid om je te missen. Sommige mensen zien pas in hoeveel ze om iemand geven op het moment dat ze iemand definitief kwijt zijn. Dit gevoel zal ze echter pas krijgen wanneer ze enkele weken geen contact meer met je heeft.
  • Je laat haar zien dat je ook zonder haar een prima leven kan leiden. Je hebt haar niet nodig om jezelf gelukkig te voelen. Zij heeft jou nodig!

Probeer haar in deze periode niet te bellen of te mailen.

Met afstand nemen bedoel ik niet dat je jouw ex moet negeren. Als je ex je een berichtje stuurt of langskomt, moet je hier proberen zo normaal mogelijk op te reageren en losjes mee om te gaan.

Vertel niets over je gevoelens en dat je haar mist. Deze woorden zijn dodelijk in deze periode.

Je wilt haar laten merken dat je ook zonder haar kunt leven. Dit doe je dus door minimaal één maand het contact te verbreken.

Door toe te geven aan haar wispelturig gedrag maak je niet alleen jezelf geestelijk kapot maar zorg je er ook voor dat ze niet de kans krijgt om je te missen.

Verbeter jezelf

In de tijd dat je geen contact hebt met je ex is het tijd om je te verbeteren. De tijd die je jezelf geeft om je ex even te vergeten kun je namelijk steken in het verbeteren van jezelf.

Om je ex terug te krijgen is het verstandig zowel aan je uiterlijk als innerlijk te werken.

Probeer een aantal overtollige kilo’s te verliezen, start met sporten of verbeter je kledingstijl. Je gaat hierdoor zekerder in je vel zitten.

Het terugkrijgen van je ex wordt tevens een stuk gemakkelijker.

Ex Terugwinnen Stap 3: Sociaal Bewijs Door Laten Schemeren

Sociaal bewijs is iets dat onbewust wordt opgevangen door vrouwen.

Er zijn onderzoeken geweest waarbij honderden vrouwen foto’s van mannen zagen en ze een cijfer gaven voor aantrekkelijkheid.

Na de resultaten te hebben binnengehaald, hebben de onderzoekers dezelfde mannen gefotografeerd met een vrouw ernaast.

Hierna hebben weer honderden vrouwen deze foto’s beoordeeld op hoe aantrekkelijk de mannen zijn.

Het resultaat was dat bij de tweede test ALLE mannen die beoordeeld werden veel aantrekkelijker gevonden werden.

Dit werkt niet alleen bij je oude vriendin waar je verliefd op bent en die je terugwilt. Dit werkt bij alle vrouwen die je wilt versieren.

Maak je Ex Jaloers

Wat je dus wilt creëren is dat je oude vriendin jou ziet flirten met andere vrouwen en dat andere vrouwen terug flirten. 

Je creëert hierbij ook jaloezie, wat enorm handig is als je je oude vriendin terug wilt winnen.

Het voordeel van de verschillende zaken die je hebt ondernemen is dat je een stuk aantrekkelijker voor je ex bent geworden.

Je bent een interessanter persoon voor hem of haar geworden door alle nieuwe dingen die je onderneemt.

Sta bijvoorbeeld op foto’s met vrienden waarbij jij met een aantrekkelijke meid staat.

Deze foto wordt vervolgens op Facebook gegooid en je ex zal hem te zien krijgen omdat jullie zoveel vrienden met elkaar delen.

Ze zal jaloers worden en zien dat jij je prima weet te vermaken, ook zonder haar.

Mensen hebben de instinctieve behoefte om iets te willen wat ze niet kunnen krijgen.

Je wilt daarom je ex die kant van je laten zien die ze voor een lange tijd niet meer gezien heeft.

Maar ten eerste moet je je beginnen te gedragen alsof je je ex niet terug wilt. Laat haar niet weten dat je eronder lijdt en zorg dat je zelf een leven hebt.

Kom op dezelfde plekken als je ex, flirt daar met andere vrouwen en wakker jaloezie aan. Neem andere vriendinnen mee.

Doe alsof het je allemaal niks doet. Belangrijk is wel dat je het niet te opvallend doet. Stuur haar geen foto’s via whatsapp door. Dit werkt alleen maar tegen je.

Op een gegeven moment kan ze haar jaloezie niet meer uitstaan en zal ze je proberen te versieren of je merkt gewoon aan haar lichaamstaal dat ze jou nu probeert terug te winnen.

Op het moment dat je dus de rollen hebt omgedraaid – dus op het moment dat zij weer achter jou aanloopt – kan jij haar uiteindelijk weer verleiden.

Ex Terugwinnen Stap 4: Leef Je Eigen Leven

Je bent nu enkele weken zonder je ex.

Je hebt het sporten weer opgepakt en je oude vrienden weer opgezocht. Je begint te wennen aan het idee dat je weer vrijgezel bent. Je mist je ex nog steeds maar hebt ingezien dat dit niet het einde van de wereld is.

Net als het daten van andere mannen en vrouwen is het namelijk enorm belangrijk om ook nieuwe vrienden te gaan ontmoeten.

Tevens helpt dit enorm in je zelfvertrouwen. Het ontmoeten van laat namelijk zien dat je een sociaal bewogen persoon bent. Voor je ex zie je er heel zelfverzekerd uit. Je ex wilt je graag terug als partner.

Begin met het daten van andere vrouwen.

Misschien heb je hier nu geen zin in, maar het zal je enorm enorm helpen bij de verwerking van je verbroken relatie en gaat ervoor zorgen dat je meer zelfvertrouwen uitstraalt in het terugwinnen van je ex.

Om je ex terug te krijgen ga je voor het internet daten op de korte termijn. Het is waarschijnlijk niet je bedoeling om hier echt een relatie aan over te houden.

Je wilt immers je ex terug. Gelukkig is het bij internet daten een stuk gemakkelijker om iets af te kappen en kun je (als het nodig is) direct weer ruimte maken voor je ex.

Begrijp dat je ex ook enkele weken geen contact meer met je heeft gehad en ze benieuwd zal zijn hoe het met jou gaat.

Ex Terugwinnen Stap 5: Zoek Het Contact Weer Op

Je zult na verloop van tijd merken dat de sfeer wat bekoeld raakt, op dit moment is het tijd om het vuur weer op te stoken.  Als het tijd is om het vuur weer op te stoken moet je dat op de juiste manier doen.

Het is inmiddels een maand later dat je haar voor het laatst gesproken hebt. Ze heeft je in de tussentijd nog wel eens geprobeerd te bellen, maar je nam niet op. Alles begint in een rustig vaarwater te komen.

Het is deze belangrijke periode waarin je langzaam weer het contact met je ex gaat opzoeken.

Om haar te ontmoeten is het belangrijk om te weten wat haar favoriete plekken zijn.

Wanneer gaat ze boodschappen doen? Welke kroeg duikt ze in als ze op stap gaat? Op welke ochtend gaat ze sporten?

Als je haar ontmoet dan is het belangrijk dat dit spontaan gebeurd, ook al wilde je haar stiekem opzoeken.

Het is de kunst om het steeds op ‘toeval’ te gooien. Zodra zij merkt dat jij haar maar al te graag terug wilt, sta je met twee punten achter.

Wees dus waakzaam en gedraag je verrast als je haar tegenkomt.

Natuurlijk wil je graag je ex terugkrijgen. Het blijft echter belangrijk om hier niet de volledige focus op te leggen. Door geforceerd te werk te gaan komt er niets terecht van het terugkrijgen van je ex.

Je kunt het beste nadenken op een andere manier.

Denk er bijvoorbeeld aan jezelf te verbeteren en gelukkiger te maken en minder aan het terugkrijgen van je ex.

Domme fout #2: Je Valt Terug In Je Oude Patroon

Je wilt natuurlijk je ex terugkrijgen, maar als dat het doel wordt zal het vaak fout gaan.

Je zult teveel de focus leggen op het terugkrijgen van je ex en minder op andere zaken.

Nu je weer met haar gesproken hebt kan je zo nu en dan een drankje doen als vrienden.

Zo blijf je onder de radar en lijkt het alsof er niets achter zit. Je ex zal af en toe nog met je willen spreken. Vaak gaat dit over dingen die niet met iemand anders zijn te bespreken.

Natuurlijk zullen jullie nog gevoelens voor elkaar hebben. Als ze persoonlijke dingen vraagt, reageer dan het prima met je gaat en dat er de afgelopen tijd veel gebeurd is.

Praat over leuke dingen en maak haar aan het lachen. Houdt jullie ontmoetingen positief en begin niet over dingen waar jullie vroege ruzie om kregen.

Zodra dit de goede kant opgaat kun je voorzichtig met haar gaan flirten. Kijk of ze ervoor open staat.

Als je ex hier verkeerd op reageert ga je weer naar de vriendschappelijke modus. Wanneer je weer comfortabel bent in de vriendschappelijke modus ben je er weer klaar voor om te flirten.

Je Relatiebreuk Herstellen Is Mogelijk Met De Juiste Aanpak

Wil jij het exacte stappenplan en de beste tips om je ex voorgoed terug te krijgen?

Dat kan met het eBoek van Edwin Edinga!

Hij leert je exact hoe je je ex terug krijgt, zelfs als de situatie onmogelijk lijkt.

Wat hij je onder andere leert zijn super effectieve manieren om weer contact te krijgen met je ex.

Ook leer je hoe je je ex opnieuw tot je aangetrokken kan laten voelen hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Wil jij meer informatie over hoe jij je ex snel weer terug kan krijgen? Klik dan op de onderstaande link:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen