web analytics

Hoe Krijg je ook dat Korte Rokje Uit?

Het zal je niet ontgaan zal zijn dat met deze hoge temperaturen er overal glimpen zijn op te vangen van mooie lange vrouwenbenen, grote borstpartijen en welgevormde konten. Net zoals bij elke man zal meteen je oerinstinct opkomen, beelden zullen door je hoofd flitsen en het liefst zou je per direct je seksuele driften loslaten. Helaas zit de maatschappij niet helemaal zo in elkaar, en slecht nieuws: zelfs als ze het eigenlijk wel zou willen zal ze zich druk maken wat anderen er van vinden en daarom zal het helaas nooit gebeuren. Tijd voor een betere aanpak!

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Het oerinstinct: werkt beide kanten op

Het is heel normaal dat we als man graag onze ogen de kost geven en het is nog normaler dat we hier seksueel van opgewonden raken. Het is zo dat vrouwen net zo makkelijk seksueel opgewonden raken van een man, alleen hiervoor zal je wel wat in huis moeten hebben. Non verbale communicatie door middel van lichaam(shouding), kleding, uistraling en zelfvertrouwen zal seksuele interesse opwekken bij vrouwen. Op deze manier kan je seksualiteit op dezelfde manier in je voordeel laten werken als bij vrouwen. Hoe meer dit voor je doet des te minder zul je woorden of je persoonlijkheid voor je hoeven laten spreken in later stadia. Wanneer je helemaal niet opvalt, zeker bij een casual encounter op straat, zullen je kansen nihil zijn.

Ik wil nog even benadrukken dat je altijd aantrekt wat je uitstraalt! Dus als je niet de interesse trekt van vrouwen welke jij graag begeert zal je toch meer aan je non verbale communicatie moeten werken! Voornamelijk je zelfvertrouwen. En onthoud: je natuurlijke looks hebben niks te maken met je aantrekkelijkheid, het probleem is alleen dat wanneer je minder knap of lang bent het moeilijker is om zelfvertrouwen op te bouwen!

Ze komt steeds dichterbij, wat moet ik doen?

Laten we zeggen dat je een mooie vrouw tegemoet loopt en je valt op op haar seksuele radar, kat in het bakkie denk je misschien maar als ze dichterbij komt zal je toch actie moeten ondernemen. Zoals ik al zei is het heel normaal haar eens goed te bekijken, en als je binnen haar standaard valt zal ze dit zien als compliment. Van de achterkant kan je hier rustig je tijd voor nemen maar ook als je haar van de voorkant ziet is het normaal even te kijken wat ze precies in huis heeft, maar uiteindelijk wil elke vrouw gewaardeerd worden om haar persoonlijkheid.

Op het moment dat je normaal gesproken oogcontact zou maken, doe dit dan ook! Zo vaak zie ik mannen hun blik veel te lang vasthouden op lichaamsdelen terwijl de vrouw kijkt, je denkt hiermee misschien zelfverzekerde signalen te sturen, maar in feite communiceer je dat je niet in meer geïnteresseerd bent dan in seks met haar lichaam, en niet met haar als persoon. Dit is voor elke vrouw een afknapper, zelfs als je de meest aantrekkelijke man op aarde bent. Je communiceert mede dat je verwacht dat ze jou ook zal goedkeuren op je uiterlijk en zelfverzekerde uitstraling. Dit is oppervlakkig denken en subcommuniceert onbedoeld dat je niet snapt wat een vrouw werkelijk nodig heeft: gevoel, persoonlijkheid en karakter.

Als ze je wel seks met haar zou laten hebben zou ze weten dat je egoisctische seks met haar lichaam zou hebben en niet met haar als persoon, en niet zal denken aan haar wensen tijdens de vrijpartij.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

De volgende keer…

De volgende keer als je een mooie vrouw tegemoet loopt, kijk naar haar ogen en uitstraling, wanneer je ziet dat ze kijkt laat je even je blik afglijden over haar lichaam en kijkt daarna direct terug in haar ogen met een blik waarmee je laat merken dat je erg te spreken bent over HAAR lichaamsdelen en niet de lichaamsdelen als alleenstaand object. Vrouwen hebben een hekel aan objectificatie. Ook al is haar lichaam nog zo mooi, je zal deze waardering moeten koppelen aan haar als persoon. Zij is immers verantwoordelijk is voor deze verschijning en grote kans dat ze hier ook daadwerkelijk moeite voor heeft gedaan dus niet geheel onterecht.

Schijn bedriegt

Ook al lijkt de prooi met dit weer 100x zo dichtbij te zijn, hij is misschien wel verder weg dan ooit. Concurrentie is moordend, verdedigingsmechanismes zijn maximaal ingeschakeld en je verklapt snel je (egoistische) intenties. Vergeet daarbij niet dat je de 100e man bent die haar inspecteert en hoe minder je onder de indruk zal zijn des te meer indruk jij zal maken!

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *