web analytics

Hoe Toon Je Je Gevoel Zonder Soft Te Zijn?

Vrouwen willen graag een gevoelige en lieve jongen, in de versierboeken staat dat je afstandelijk en onbereikbaar moet zijn. Deze twee dingen lijken niet goed samen te gaan… of misschien toch wel?

Wanneer je deze kaart leert spelen zal dit zowel een verademing zijn voor jezelf als je aantrekklijkheid vergroten. Niet langer hoef je je gevoelens voor je te houden en je anders te gedragen dan dat je daadwerkelijk voelt. Vanaf de eerste seconde kan je zeggen dat je verliefd op haar bent of haar graag wilt zoenen en aanraken. Nooit hoef je meer bang te zijn dat je hiermee dingen verpest of dat ze hier negatief op reageert…

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Wat is nu de truc?

Normaal als deze dingen gezegd worden gaan ze vaak gepaard met onzekerheid. Als iemand zegt dat hij hem of haar leuk vindt is dit vaak om de reactie van de ander te pijlen (voelt deze persoon hetzelfde over mij?), of wordt het gebruikt wanneer iemand niet weet hoe hij of zij de situatie verder moet aanpakken: “Als ik zeg dat ik haar leuk vind zal ze mij ook leuk vinden aangezien ze daar misschien nog over twijfelde”.

Helaas werken deze dingen niet zo. Als jij haar deze mededeling doet en haar vragend aankijkt is duidelijk aan je gezicht af te lezen dat je het heel belangrijk voor je is of het wederzijds is of niet. Hiermee leg je een enorme druk op haar omdat jouw gemoedstoestand nu afhankelijk is van haar reactie. Wanneer ze er niet hetzelfde over denkt is de kans groot dat ze eromheen praat of de klap probeert te verzachten. Desondanks zal je opmaken dat het niet de gewenste reactie was en zal je met de staart tussen de benen afdruipen.

Hoe moet het dan wel?

Zeg het als een pure mededeling, een stuk informatie over hoe jij je voelt of hoe jij het beleefd. Je gemoedstoestand is niet afhankelijk van haar reactie en je hebt geen verwachting dat ze haar gedrag aanpast. Het is simpelweg een huishoudelijke mededeling. “Ik zag je staan en vind je echt het mooiste meisje wat ik in tijden heb gezien”. Punt. Einde mededeling, niet kijken en afwachten wat ze er van vindt, niet hopen dat ze nu in je armen springt. Vrouwen voelen dit super goed aan.

Wanneer ze door heeft dat het puur een mededeling was en het je koud laat wat zij er van vindt, zal ze zich afvragen waarom het geen versierpoging was, of je wel echt in haar geïnteresseerd bent of dat je haar alleen mooi vindt. Dit was een simpel voorbeeld maar deze zinnetjes kunnen steeds verder gaan naarmate je er beter in wordt: “Ik vind je echt superleuk”, “ik begin verliefd op je te worden”, “ik zou graag seks met je willen” of zelfs “ik zou graag een bepaald lichaamsdeel met m’n tong willen aanraken” etc.

Natuurlijk is er voor alles een tijd en plaats, maar onthoud dat als het gevoel bij je boven komt om dit te zeggen dat je het niet hoeft te onderdrukken. Het is jouw beleving/gevoel/mening en ook al lijkt het haar geen goed idee je hebt altijd het recht om je zo te voelen. Mocht ze er negatief op reageren is er blijkbaar iets in haar wat niet met jouw eerlijkheid kan omgaan. En word er alsjeblieft niet boos om, dat laat je zien dat je emotioneel instabiel bent en haar reactie juist heel belangrijk vindt.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Waarom heeft gevoel uitspreken zo’n slechte naam?

Hier is wat er vaak fout gaat: Op het moment dat het is uitgesproken dat je haar leuk vindt of verliefd op haar bent wordt je over een kam geschoren met softies die dat zullen zijn ongeacht wat. Zelfs als ze rot behandeld worden en er absoluut geen moeite voor ze wordt gedaan.

Vrouwen die deze uitspraken afkeuren of hier gebruik van denken te kunnen maken snappen niet dat deze dingen geen garantie zijn. Je kan smoorverliefd zijn op haar, maar op het moment ze jou niet respectvol behandeld aarzel je geen moment om haar evengoed te verlaten. Dat zijn de kwaliteiten van een echte man!

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

4 Reacties op "Hoe Toon Je Je Gevoel Zonder Soft Te Zijn?"

 1. Maarten

  says:

  Het fijt dat je en de ballen hebt om toe te geven dat je van haar houdt maar ondanks dat elk moment bereid bent om weg te lopen demonsteert enorme hoge eigenwaarde. Bovendien biedt dit haar meer zekerheid waardoor ze een prettigere versie van zichzelf zal zijn, het feit dat zoiets moois ook op elk moment over kan zijn maakt het enorm spannend en als laatst demonsteer je je gevoelige kant en je onverschilligheid over wat anderen ervan vinden. Meerdere malen een win situatie.

  • matt

   says:

   Helemaal waar thx. Ik heb hier best moeite mee omdat t altijd voelt of t niet geaccepteerd wordt of niet "normaal" is ofzo. Maar tis idd gwoon angst, altijd als ik me erover heenzet en ik me uitspreek tegen een meid en zeg wat ik voel.... t moment vanzeggen is al krachtig en opluchting en ben verbaasd door de positieve reacties van vrouwen.
   Zelfs als ik t nog wat half verlegen zeg omdat t heel ongebruikelijk lijkt reageren vrouwen er goed op dus ik ga der nog zkr aan werken! Eigenlijk wel gek, tzou heel simpel moeten zijn om je volledig te uitten mr I guess dat alle spanning van het versieren eraf zou zijn en t draait allemaal om de energie ook tussen.
   Thx vor artikel - keep it going!

 2. Maarten

  says:

  Het blijft natuurlijk een spannend moment aangezien het een peilmoment is. Als jij het zegt zal je aan haar reactie kunnen opmaken hoe zij er over denkt. Liever stel je dit nog even uit. Het handigste is als je wat beter wordt in het lezen van signalen zodat je weet dat de ander er hetzelfde over denkt. Je zal het dan ook automatisch zelfverzekerder zeggen. Voor haar is het dan een fijn stukje bevestiging.

  Onthoud dat hoe je het zegt bepalend is voor haar reactie. Als je het zelfverzekerd zegt zal ze zich vereerd voelen, zelfs als ze je niet leuk vindt, als je het onzeker zegt zal ze aan haar gevoelens twijfelen, zelfs als ze je wel leuk vindt. Uit je onzekerheid maakt ze namelijk op dat je zelf twijfelt of je wel goed genoeg bent voor haar.

 3. massiveprince

  says:

  geldt dit ook als je dames als vriendinnen hebt ?
  om een goed vriendschap op te bouwen bijv . sterker band of wat dan ook
  of je hebt een collega dame waar ik meer sterker contact bouw niet voor sex gewoon voor omdat ik nixx uit ,en dan incasseren terugkomen? en het was geen negatieve reactie ...
  ik geincasseerd omdat zware emtie heb geuit,
  is dit toepasselijk op andere gebieden ook?

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *