Hoe Vrouwen Versieren?

Vraag je jezelf wel eens af hoe vrouwen versieren?

Het is super handig om te weten hoe vrouwen versieren. De reden hiervoor is natuurlijk dat je dan direct weet dat ze aangetrokken tot je zijn.

Waarom zou een vrouw jou versieren als ze niet aangetrokken tot je is?  Het is helaas niet zo makkelijk om direct te zien of een vrouw aangetrokken tot je is (al helemaal niet voor een beginner).

Om bovenstaande reden leg ik je in dit artikel uit hoe vrouwen versieren.

Bij vrouwen is het minder snel te zien dat ze aan het versieren zijn dan bij mannen. Dit komt omdat mannen vaak de actieve rol aannemen, hierdoor zijn de vrouwen vrij passief en doen ze niet veel in het verleidingsproces.

Dit is niet meer dan logisch. Als vanaf nu continu vrouwen op mij afkwamen, mij probeerden te zoenen en mijn nummer vroegen dan zou ik behoorlijk snel al een stuk minder vrouwen aanspreken en proberen te versieren, want zij doen al het zware werk al.

Waarom zou je dingen doen die oncomfortabel kunnen voelen of een beuk tegen je ego kunnen geven als het niet nodig is?

Dit is een goede reden voor vrouwen om zo passief te zijn dat ze meestal passief zijn in het proces.

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Hoe Vrouwen Versieren

Vrouwen hebben het veel vaker over flirten dan mannen, flirten is vaak veel subtieler en minder kwetsend voor het ego als een persoon niet meedoet. Kijk maar eens naar het plaatje bovenaan in dit artikel, het plaatje is een prima voorbeeld van hoe vrouwen versieren/flirten.

Door van een afstandje te glimlachen naar je kunnen ze zien of jij aangetrokken bent tot hun, en als je een man bent dan zal je als ze lang genoeg naar je glimlachen wel naar ze toe gaan om een praatje te maken.

Wij moeten, ondanks dat we ons oncomfortabel voelen, hen aanspreken en een openingszin bedenken en zij hoeven alleen schattig te glimlachen, eerlijk verdeeld toch? 😛

Heel veel van hoe vrouwen versieren bestaat uit de man toestemming geven om verder te gaan.  Ze doen dit niet bewust maar zijn het gewoon zo gewend omdat ze simpelweg niet meer hoeven te doen.

Op afstand geeft ze toestemming om haar aan te spreken door te glimlachen, flirten, etc.

Van de meer dan honderd keer dat ik en mijn wingman succes hebben gehad zijn er maar enkele vrouwen geweest die ons vroegen of ze mee naar huis konden. Als ik eerlijk ben kan ik me niet eens herinneren dat me dat ooit is overkomen.

Dit betekent niet dat ze het niet willen, maar dat ze verwachten dat jij het voorstelt en zij geen actie durven ondernemen. Vrouwen kunnen hier erg passief in zijn, dus het hinten ervan heeft niet eens zoveel nut. Het enige dat jij kan doen is een man zijn en actie ondernemen.

Je kunt dus eigenlijk wel zeggen dat vrouwen niet echt versieren. Ze geven hints en tonen interesse maar verder gaan de versiertechnieken van vrouwen meestal niet.

Natuurlijk zijn er uitzonderingen en die versieren net als mannen, maar die kom je niet zo vaak tegen.

Het beste kun je dus kijken naar waar je mee wegkomt en wat ze toelaten. Je kunt beter niet wachten op de versierpoging van een vrouw maar gewoon zelf testen of ze aangetrokken tot je is.

Wel zijn er bepaalde onbewuste lichaamstaalsignalen die een vrouw uitstraalt als ze aangetrokken tot je is.

Deze onbewuste signalen kan je allemaal leren te herkennen..

We hebben het gedrag geanalyseerd van mannen die van nature succesvol zijn met vrouwen. We zijn honderden keren “het veld” in gegaan om keer op keer technieken te testen en te perfectioneren zodat nu iedere man ongeacht zijn uiterlijk, lengte of inkomen succes kan hebben met vrouwen.

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen