web analytics

Hoe Weet Je Of Iemand Je Leuk Vindt?

Hoe weet je of iemand je leuk vindt
De meeste mannen en vrouwen die de vraag: “Hoe weet je of iemand je leuk vindt?” behandelen hebben het vaak over lichaamstaalsignalen.

Het enige probleem daarbij is dat je je deze vraag alleen afvraagt als je niet zeker weet wat welke signalen betekenen. Of de persoon waarmee je afgesproken hebt geeft gemixte signalen.

Signalen die aangeven dat iemand je leuk vindt zijn voornamelijk:

 • Vaak sms’en en bellen,
 • Een geïnteresseerde houding (zoals inleunen),
 • Veel oogcontact maken en langer oogcontact vasthouden,
 • Intenties laten zien tot fysiek willen worden,
 • Etc., etc.

Toch wil ik het niet alleen hebben over deze signalen, want het kan dan nog steeds onduidelijk zijn. Er zijn drie punten die nog veel belangrijker zijn om te achterhalen of een vrouw of man je wel of niet leuk vindt (dit artikel is ook geschreven voor vrouwen).

Als je deze drie punten vanuit je eigen perspectief bekijkt en begrijpt, weet je dus ook zelf of jij iemand wel echt leuk vindt.

Deze drie punten kunnen verraden dat iemand je eigenlijk niet leuk vindt maar dat deze persoon andere redenen heeft om met je om te gaan.

Dit zijn 1) ego, 2) liefde en 3) lust. Ik zal ze kort bespreken.

Ego

Gaat iemand met je om omdat deze persoon dan kan opscheppen bij vrienden? Om goedkeuring te krijgen? Om zijn ego te strelen? Om zichzelf of anderen iets te bewijzen?

Als dat het geval is, weet je dat deze persoon geen oprechte interesse in je heeft. Hij/zij is dan meer bezig met het proberen weg te werken van zijn onzekerheden, en daar word jij voor gebruikt.

Als je zelf dus iemand leuk vindt om dit te bewerkstelligen, ben je naar mijn idee fout bezig. Dit kan namelijk geen gelukkig gevoel opleveren.

Wil je gratis onze best bewaarde geheimen over vrouwen versieren ontdekken?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Liefde

Iedereen heeft liefde en aandacht nodig. Toch zie je vaak dat mensen zich volledig op iemand storten voordat ze deze persoon ook maar goed kennen.

Reden hiervoor kan zijn dat ze een diepgaand verlangen hebben om liefde en aandacht te ontvangen omdat ze hier een tekort aan hebben of om dit vluchtig op te vangen door het verliezen van een geliefde. Dat laatste zie je vaak net na een verbroken relatie.

Als iemand je dus heel snel leuk vindt, kan dat dus wel eens voortkomen vanuit het verlangen naar liefde zonder dat deze persoon echt geïnteresseerd in je is.

De mensen die vanuit dit verlangen in een relatie of in bed stappen met iemand, hebben meestal in hun jeugd weinig liefde gekregen van hun ouders. Dit gemis willen ze dan opvullen/opvangen.

Vaak uit zich dit ook in het feit dat deze mensen op latere leeftijd meer seksuele en wisselende partners hebben. Ze hebben alleen niet door dat het tijdelijk opvangen van de liefde door middel van seks niet werkt op de lange termijn, het is slechts een tijdelijke oplossing voor een dieper probleem.

Hoe goed ben jij in vrouwen versieren?

Kies je reacties op deze 12 dating simulator situaties en ontdek je versier IQ!

Lust

Dit laatste punt lijkt me duidelijk. Als iemand lust voor je voelt, betekent dat niet dat diegene je ook echt leuk vindt.

Deze persoon is dan meer bezig met het bevredigen van zijn seksuele behoeftes of frustraties. De intentie richt zich dus op de seks in plaats van de persoon.

Ook kun je dit punt weer terugvoeren op je zelf. Als je lust voor iemand voelt, wil dat nog niet betekenen dat je diegene leuk vindt.

Af en toe je lust uiten is volledig menselijk, maar ga het niet overdrijven en ga het zeker niet als vervangmiddel gebruiken voor seks.

Kortom, als je zeker wilt weten of iemand je leuk vindt, moet deze persoon niet met je omgaan om zijn ego te strelen, een liefdestekort op te vangen of je gebruiken om seksuele behoeftes te bevredigen.

Hij of zij moet je leuk vinden om JOU, niets meer, niets minder en niets anders!

Wil je weten of je zelf iemand echt leuk vindt? Nou, dan moet je er dus voor zorgen dat de bovenstaande punten niet van toepassing zijn, maar dat je deze PERSOON echt leuk vindt.

Alleen dat laatste kan leiden tot geluk in relaties met andere mensen.

Wil je ook weten hoe je vrouwen kan versieren zonder sluwe trucjes en met onweerstaanbaar zelfvertrouwen?

Dan is ons eBoek Vandaag Vrouwen Versieren uiterst geschikt. Het leert je alle stappen om de man te worden waar vrouwen van dromen, zelfs als je niet knap, rijk of lang bent.

Ontdek het hier: Vandaag Vrouwen Versieren Risicovrij Uitproberen

Voor VROUWEN: 3 Stappen Om Een Man’s Hart Te Veroveren & Hem Voorgoed Alleen Van Jou Te Laten Houden

Hier is hoe je hem in een korte tijd zo erg aan je bindt, dat het niet eens meer in zijn hoofd op kan komen om aan andere vrouwen te denken.

Met deze methode maak je een man verslaafd aan jou en alleen aan jou. Het werkt ook als je niet knap bent en geen sexy gevormd lichaam hebt.

Als je wilt dat hij je diep in je ogen aankijkt en vertelt dat hij je nooit zal laten gaan, klik dan direct op de link hieronder:

Krachtige Methode om een man’s hart te veroveren en eeuwig te behouden

21 Reacties op "Hoe Weet Je Of Iemand Je Leuk Vindt?"

 1. pamela zegt:

  ik vind hem wel leuk ik weet ook wel dat hij mij leuk vind hij begint teblozen als ik eraan kom lopen en hij praat heel erg zacht en hij plaag andere collega dat ook een meisje en hij lacht heel erg veel hij is erg zenuw achtig maar hij durft het niet tezeggen en ik ook niet wat moet ik doen

 2. usain zegt:

  beste Oscar,

  Stel: je weet dat een meisje je leuk vind maar tussen de 1e en de 2e date zit een week tot 10 dagen. Zou het kunnen zijn dat ze je na een week eigenlijk niets/weinig voor je voelt?
  Het is natuurlijk een redelijk lange tijd, hoe kan je voorkomen dat haar en misschien je eigen gevoelens geleidelijk weg gaan?

  Gr Usain

  • Hey Usain

   Als je wilt dat gevoelens aanwezig blijven dan is het wijs haar minstens 1 a 2 keer per week te zien.
   Als dat niet mogelijk is dan zal het gevoel uiteindelijk verwateren.
   Natuurlijk hoef je haar bij het aller begin niet 2 keer per week te zien.
   Een week tussen de 1e en 2e date is prima.

   Je kunt haar warm houden door om de paar dagen een goed telefoongesprekje te voeren.

  • Anke zegt:

   Ik ben pas met de school gaan zwemmen en toen was er z’n jongen niet bij me in de klas bij mij op school en hij keek de hele tijd naar me raakte me aan maar ik trok maar weg zelfs m’n vriendinnen zagen het en hij plagde me de hele tijd op n leuke manier t was de laatste dag van school en na de vakantie van 2 weken keek hij geloof ik niet naar me vind hij me nou leuk??? Iemand tips of advies? Wat moet ik doen?

 3. lisa zegt:

  Hoi ik ben verliefd op een jongen maar ik weet niet of hij mij leuk vind hij pakt wel me spullen af en hij tekent op me maar hij is in de pauze zo afstandelijk en daardoor snap ik het niet meer

 4. steven zegt:

  ik ben verliefd op een meisje daat naast mij zit met wiskunde ze praat heel vaak met mij raakt mij (peronhelijk aan) vandaag zij zij ook weer dag tegen mij maar ze is vrienden met mijn normalen vrindin

 5. nicky zegt:

  hey ik ben verliefd op een jonge maar ik ben christelijk dus ik zie hem maar 2 x per week en toen ik oppas had vroeg dat zusje van hem vind je iemand leuk in de kerk mr ik zei nee wandt zij verteld alles door maar nog niet zo lang geleden kijkt hij steets vaker naar mij en hij haald me ook op met de fiets om dus naar de kerk te gaan en een paar dage geleden vroeg hij zo heb jij nog leuke liedjes ik zei ik weet niet of jij dat mooi vindt want het is van skillet ik lied hore en hy zei best chille muziek kan je via bloodtufe nr mij door sture ik zij ja hoor dus ik was aan het door sture en we keken elkaar diep in de ogen en toen was het sturen klaar en gingen we blozend weg wat moet ik doen :S

  • pietje zegt:

   wat moet je moet doen? in actie komen natuurlijk als hij niks doet doe jij het toch?
   niks te verliezen alles te winnen

  • Lijla zegt:

   Weet je wat je moet doen je moet vragen mag Ik kom zo! Je nr of hem zeggen zullen we eens afspreken of gwn verkering vragen

  • cracelove zegt:

   Ik heb het zelfde probleem maar probeer hem nog te spreken
   Want dan zal je zien dat hij. Je vaker wild zien

   Voor nicky

 6. Lisa zegt:

  Hallo, ik ben een meisje van 13 en ik ben heel erg verliefd op een jongen van 16, ik heb hem leren kennen via een auditie en ik was niet door en hij wel. na een tijdje had ik een gesprek met hem (in het echt). en ik heb hem daarna ook toegevoegd via facebook en ik had een gesprek met hem, hij heeft toen ook 2 keer mijn status geliked, en ik heb daarna zijn nummer gevraagd (in het echt). en toen gaf hij hem, hij deed volgens mijn vriendinnen erg zenuwachtig, hij danste een beetje (met z’n voeten bewegen) en toen heb ik een paar keer met hem ge-smst. Ik ben erg slecht in wiskunde en ik hoorde dat hij bijles gaf, dus ik vroeg via chat op facebook of hij bijles wilde geven, ik vroeg daarna of mijn vriendin meekon en hij zei : ‘natuurlijk!’ daarna zei ik dat m’n vriendin niet kon en toen zei hij : ‘is goed’. Op de dag dat ik bijles had wilde m’n vriendin opeens toch mee, en ik vond het een beetje raar omdat dan tóch weer aan hem te vertellen dus ik liet het zo. Toen ik in de hal stond toen zei hij: ‘oh gaat je vriendin ook mee?.. ja ik vind het goed’ hij leek een beetje teleurgesteld. onder bijles lachte ik wel naar hem maar ik was SUPER rood en na het eind moest mijn vriendin naar de wc, dus ik was even alleen met hem. en hij begon een gesprek en hij zei : ‘saai he, wiskunde.’ maar ik verstond ‘wat sta je voor wiskunde?’ dus ik zei : ‘ooh, een 4.9’ en toen moest hij lachen en toen herhaalde hij de vraag en toen moesten we samen lachen. Ik wil even jullie mening, denken jullie dat hij me leuk vind? of wat zal ik nog moeten doen dat hij echt verliefd op me word. en vinden jullie het leeftijdsverschil te groot? ik ben 13 en ik word over 2 maanden 14 en hij is 16. kunnen jullie je mening geven en tips? PLEASE HELP ME!

  • pietje zegt:

   06 uitwisselen beginnen met teksten kan je elkaar leren kennen na paar weekjes afspraakje maken. moeilijk? tuurlijk niet

  • Geheim zegt:

   Ik ben niet de allerbeste in liefde, maar ik denk dat hij je wel ziet zitten Lisa. Dus ik wens je super veel succes! Oh en als iemand dit bericht leest scroll dan please naar beneden en help mij?!
   Raadelezo…

 7. Thea zegt:

  Hey!
  Ik heb dus een probleem, want ik ken een jongen sinds de brugklas (zit nu in de 2e) en ik dacht als sinds de brugklas dat hij mij leuk vond, maar aan het begin van het 2e jaar zei die gelijk: hoi! Maar ik negeerde hem dus. En als ik alleen sta dan durft hij wel hoi te zeggen (hij maakt van mijn naam allemaal gekke koosnaampjes en daar wordt ik voor de grap geïrriteerd van, en dan moet hij altijd lachen) maar laatst (zo’n twee maanden geleden) moest ik naar mijn lokaal en kwam hem tegen, hij zei: hoi (met mijn gekke koosnaam, ik maak daar maar nu even van; domo) maar 1 van zijn vrienden riep door de gangen: (naam van de jongen) je bent toch verliefd op (mijn naam). Toen kwam ik erachter dat hij over mij praat in de klas (we zitten niet in dezelfde klas). Dus ik dacht dat hij me leuk vond. Maar laatst hoorde ik mensen (zo’n ongeveer vijf à zes mensen) dat hij een ander leuk vind… Mijn vraag is dus: vind hij me leuk?!

  • emma zegt:

   de kans is heel groot vraag het hem gewoon probeer eerst vrienden te worden daarna kan je het hem vragen

  • pietje zegt:

   emma hij vind je leuk overduidelijk als je zo jong bent durf je dat niet tegen elkaar te zeggen.
   je kan altijd als je hem alleen ziet lopen zeggen dat je hem aardig vind. maar ik snap wel dat meisjes liever zien dat een jongen hun vraagt. tis wel de mooiste tijd denk ik. samen iets eten
   is ook een goed idee in de pauze bijvoorbeeld. briefje doorgeven en samen iets eten in de kantine??

 8. Laurie zegt:

  Hoi, ik heb sinds een weekje flow met een jongen, vind hem echt leuk, we hadden afgesproken was supergezellig! Handen vast gehouden en gezoend. Na die afspraak natuurlijk nog gepraat enzo maar na gister laat hij niks meer van zich horen en ik durf niks te zeggen, dadelijk vind hij me een lelijk mormel. Wat zou ik kunnen zeggen? Xxx

  • xxgeheimxx zegt:

   voor Laurie, ik zou hem gewoon appen en doen alsof er niks aan de hand en gewoon vragen of hij nog een x wil afspreken, als hij dat wil kan je misschien heel voorzichtig vragen waarom hij niet reageerde. de meeste jongens liegen niet in de gezichten van meiden, als hij zijn gezicht weg draait of zijn verhaal zijn allemaal losse eindjes dan kan het best zijn dat hij liegt of (zeer spijtig) een player is…….

 9. xxgeheimxx zegt:

  hoi, ik ben al een tijdje verliefd op een jongen die 3 jaar ouder is dan ik… de meesten van jullie tips zijn voor tijdens school/werktijd. maar in mijn geval is het tijdens sport. ik zie hem gemiddeld 1 a 2 keer per week. in het begin was hij gewoon neutraal. maar sinds een week of 2 maakt hij steeds meer grapjes (vooral mij aangezien ik de jongste ben met de training) ik vind zijn gezicht heel makkelijk af te lezen, maar nu weet ik gewoon niet of ik het me verbeeld of dat het werkelijk zo is… na de training gingen we met de hele groep naar de kleedkamer, en daar mompelde hij iets van: ‘Je kan hier nog wel zitten.’ alleen ik was al een beetje in shock dat hij überhaupt mij een plaats aan bood (naast hem), en daarom lette ik niet echt op dus ik ging tegenover hem zitten (wat uiteindelijk wel handig was want daardoor konden we nog meer lachen) maar stel dat hij mij wel leuk vindt, lijkt het dan als een afwijzing? of treitert hij me alleen maar omdat ik het enige meisje ben in die groep? en steeds als ik hem weer zie begin hij weer over dat ene treiter momentje. kan iemand me helpen?

 10. Geheim zegt:

  Hai,
  Ik zit nu al een tijdje in de eerste en ik vind een jongen heel erg leuk, maar hij brengt me steeds in de war. In de les lacht hij de hele tijd naar mij enzo… Maar in de pauze is hij zo stil. Hij lacht dan nog steeds naar mij, maar hij geeft me twijfels. Ik vind hem egt leuk ik heb nog nooit zoiets voor iemand gevoelt. Na schooltijd stond ik bij de kluisjes en we stonden met ze allen te praten. Maar die jongen kietelde me 3 keer stiekem. D eerste en de tweede keer wist ik niet wie ik was, maar de derde keer heeft Naomi een meisje uit me klas hem verraadden. Want ik vroeg aan haar wie het was. Toen ze zei dat hij het was heb ik het maar gewoon gelaten… Maar vind hij me nu leuk of niet. Want ik ben zo in de war.
  PLEASE GEEF EEN REACTIE
  Raadeloze…

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *