3 Tips Als je te Lief/Aardig Bent voor Vrouwen + Zelftest

“Nice guys finish last.” Het is een gezegde dat je vaak op internet leest, en eigenlijk vind ik het een nogal slappe uitdrukking. Vaak wordt dit gebruikt als een excuus om vrouwen ronduit onbeschoft te behandelen. Andere gebruiken het om excuses te maken om niet meer op vrouwen af te hoeven stappen. Toch moet ik wel erkennen dat er een kern van waarheid in dit citaat zit.

Hoewel het natuurlijk niet slecht is om een vrouw aardig te behandelen, bestaat er wel degelijk zoiets als té aardig zijn voor vrouwen. Maar waarom is dat dan precies zo’n probleem, te aardig zijn voor vrouwen? En op wat voor manieren kan ik hier iets aan doen? Dat alles en meer lees je in dit artikel!

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Waarom het slecht is om te aardig te zijn

Misschien fronste je wel even verontwaardigd bij het lezen van deze titel, en dat kan ik je eigenlijk niet kwalijk nemen. De laatste jaren komt het steeds vaker voor dat “versiercoaches”, “pick-up artists” en andere charlatans met het ongefundeerde advies komen om vrouwen zo agressief mogelijk te behandelen. Zo iemand ben ik absoluut niet.

Ik bedoel niet dat aardigheid op zich iets slechts is, maar ik erken gewoon dat je ook te aardig kan zijn. Hoe dit precies kan, dat ga ik je nu uitleggen. Ik zal je vertellen wat er door het hoofd van een vrouw gaat als je haar té aardig benadert. Daarna leg ik uit hoe dat er vervolgens voor zorgt dat ze niet tot je aangetrokken is.

Sommige vrouwen zijn dol op schoothondjes, maar niemand zou er seks mee willen hebben.

Verplaats je even in een vrouw: tot welke man zou jij je als vrouw meer aangetrokken voelen? Een man die als een puppy achter haar aan loopt en haar continu complimentjes geeft totdat het irritant wordt? Of een man die echt een gesprek met haar kan voeren, haar een beetje uitdaagt, en daardoor zelfverzekerd overkomt? Het lijkt me toch dat een vrouw dan voor de tweede optie kiest.

Te aardig zijn is niet aantrekkelijk

De eerste man zal een vrouw hooguit aardig vinden (en dat is niet hetzelfde als aantrekkelijk), maar waarschijnlijk vindt ze zelfs dat niet. Eerder zal ze je wanhopig vinden overkomen als je te lief en aardig tegen haar doet. Je komt dan niet meer oprecht over, en ze denkt dat je wat van haar wilt.

Maar als je wilt dat ze seks met jou heeft, dan moet ze je niet alleen lief vinden, maar ook tot je aangetrokken zijn. Fysieke aantrekkingskracht is iets heel anders dan iemand lief vinden.

Denk nu even aan het voorbeeld van de tweede man. Deze laat zien dat hij zelfverzekerd is en hij stelt zich op als haar gelijke in plaats van haar schoothondje. Als het een beetje mee zit laat hij ook nog eens zien dat hij humor heeft. Dát zijn aantrekkelijke karaktertrekken die voor seksuele aantrekkingskracht zorgen.

Ik vraag je dus niet om je tegen elke vrouw als een lul te gedragen; hiermee zul je de meeste vrouwen alleen maar boos, bang of geïrriteerd maken. Wat ik je wél vraag, is om een beetje te laten zien dat je pit hebt, en dat je méér leuke karaktertrekken hebt dan alleen maar aardig zijn.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Ben ik te lief voor vrouwen? Test jezelf

Hopelijk besef je nu dat het écht niet goed is om te aardig te zijn als je een vrouw probeert te versieren. Maar hoe weet je nu of jij met dit probleem kampt? Het kan best zo zijn dat jij te aardig voor vrouwen bent, maar er kan ook een geheel andere reden zijn dat het je niet lukt om vrouwen te versieren.

Als jij twijfelt of je te aardig bent voor vrouwen, dan stel ik voor dat je deze korte zelftest doet. Deze bestaat uit een aantal vragen over jou en je flirtgedrag. Ze kunnen jou helpen om te bepalen waar bij jou het probleem ligt. Stel jezelf eens de volgende vragen:

  • Geef ik vrouwen continu onverhulde complimenten?
  • Ben ik bang om fysiek contact te maken met vrouwen (denk aan kleine dingen, zoals haar hand aanraken)?
  • Raken vrouwen meestal verveeld als ze enige tijd met me praten?
  • Blijven vrouwen soms wel lange tijd met me praten, maar flirten ze nooit met me?
  • Durf ik geen dubbelzinnige of seksueel getinte opmerkingen te maken (denk echt aan heel subtiele toespelingen)?
  • Praten vrouwen alleen met me als ik hun drankjes betaal?

Als het antwoord op veel van deze vragen “ja” is, dan is de kans groot dat je inderdaad te aardig bent voor vrouwen. Dit is dan waarschijnlijk de reden dat het je niet lukt om vrouwen te versieren. Natuurlijk kunnen er voor elk van deze verschijnselen ook andere redenen zijn. Blijf dus wel goed nadenken, en denk niet dat je bij één “ja” al te aardig bent voor vrouwen.

Als je zelf al denkt dat je te aardig bent, dan heb je waarschijnlijk gelijk.

3 tips voor als je te aardig bent voor vrouwen

Ik hoop dat je er nu achter bent gekomen of jij te aardig bent voor vrouwen, en dat je daardoor niet gaat wanhopen. Het is alleen maar positief dat jij nu weet waar je probleem zit. Dat betekent dat je er nu dus iets aan kan gaan doen! Daarmee zal ik je in de rest van dit artikel gaan helpen.

Ik ga je namelijk vertellen wat je kunt doen als jij te aardig bent voor vrouwen. Ik zal je een aantal tips geven die jou moeten gaan helpen als je te lief bent om vrouwen te versieren. Op die manier kun je hier eindelijk iets aan gaan doen, en word je hopelijk succesvoller wat betreft de dames. Ik zal de volgende tips kort bespreken:

  • Durf haar te plagen
  • Beperk je complimentjes tot een minimum
  • Werk aan je lichaamshouding

Tip 1: Durf haar te plagen

In het verleidingsspel is er weinig zo belangrijk als interessant en zelfverzekerd overkomen. Je wilt niet alleen laten zien dat jij beschikbaar bent, maar ook vooral dat jij de moeite waard bent. Zo zorg je dat vrouwen zich daadwerkelijk tot je aangetrokken voelen, en niet alleen uit medelijden met je blijven praten.

Een heel goede manier om dit te bereiken, is door een vrouw een beetje te plagen. Door haar een beetje uit te dagen laat je zien dat je gevat bent. Dit suggereert dat je ook grappig en intelligent bent. Bovendien kom je zelfverzekerd over en lijkt het of sterk in je schoenen staat. Hiermee bereik je een hoop meer dan met alleen lief zijn.

Vrouwen willen dat je ze uitdaagt, niet dat je ze naar de mond praat.

Maak wat grapjes over haar die misschien een tikkeltje gemeen zijn, maar natuurlijk niet té gemeen. Daarmee laat je zien dat je niet het idee hebt dat zij beter is dan jij. Zij moet misschien zelfs wel een beetje werken om jou aan de haak te slaan! Mensen zijn van nature aangetrokken tot dingen die ze niet kunnen hebben, dus dit is voor jou alleen maar positief.

Als je je afvraagt of een gemeen grapje misschien té gemeen is, kun je deze eigenlijk beter niet maken. Voel zelf een beetje aan hoe ver je kunt gaan. Maak bovendien ook nooit grapjes over dingen waar ze duidelijk onzeker over is. Want zodra je een vrouw daadwerkelijk hebt beledigd, kun je het verder wel vergeten.

Tip 2: Beperk je complimentjes tot een minimum

Complimentjes hebben de laatste jaren wat mij betreft een té slechte naam gekregen. Ze kunnen namelijk ook gewoon heel goed werken als je ze op de juiste manier gebruikt. Een welgeplaatst compliment kan ervoor zorgen dat een vrouw zich heel speciaal voelt. Hierdoor voelt ze zich meer bij jou op haar gemak en is ze sneller tot je aangetrokken.

Wanneer het echter mis gaat, is wanneer je te veel complimentjes geeft, zoals vaak het geval is bij mannen die te aardig zijn. Het hele idee van een compliment is dat je iemand zich speciaal laat voelen. Dan is het natuurlijk logisch dat je iemand niet met complimenten moet overspoelen.

Wanneer complimentjes niet meer speciaal aanvoelen, verliezen ze compleet hun werking.

Ik zeg daarom niet dat je volledig moet stoppen met het geven van complimentjes, maar wel dat je dit tot een minimum moet beperken. Probeer aan te voelen of een compliment nog enigszins landt bij een vrouw. Is dat niet het geval, stop hier dan verder mee. Een goede maatstaf is dat je ongeveer twee of drie complimentjes aan een vrouw kan geven op dezelfde avond.

Zorg ook dat je complimenten maakt over de juiste dingen. Een compliment dat altijd goed werkt, is zeggen dat een vrouw grappig is. Vrouwen zijn hierover vaak onzeker, omdat er het idee heerst dat de meeste vrouwen niet grappig zouden zijn. Hier ben ik het ergens wel mee eens, maar ik vind de meeste mannen ook niet grappig, dus dat heft elkaar weer op.

Als je een compliment wil maken over haar uiterlijk, kies dan iets in haar gezicht of kleding, en uitdrukkelijk niet haar borsten of billen of iets dergelijks.

Tip 3: Werk aan je lichaamshouding

Als je te aardig bent voor vrouwen, dan is hier natuurlijk een achterliggende reden voor. Vaak is dit een gebrek aan zelfvertrouwen. Je hebt geen vertrouwen in je eigen kunnen, en daarom stel je je maar onderdanig op.

Dit is een impuls die we miljoenen jaren geleden hebben ontwikkeld, en je ziet dit sterk terug in je lichaamstaal. Waarschijnlijk loop je een beetje met je hoofd naar beneden, je rug een beetje gekromd en een timide blik in je ogen.

Als jij zelf al suggereert dat je niet de moeite waard bent, dan zal een vrouw het waarschijnlijk met je eens zijn.

Als je je lichaamstaal aanpast, dan zie je er al een stuk zelfverzekerder uit, en dit zullen vrouwen ongetwijfeld ook opmerken. Loop met je rug recht en je hoofd omhoog en doe je best om relaxed te kijken. Dit kan al wonderen doen! Let er ook op dat je niet te veel met je handen beweegt. Dit is een teken van nervositeit dat vrouwen ongetwijfeld onbewust of bewust zullen oppikken.

Niet alleen zul je zo zelfverzekerder overkomen, er zijn onderzoeken die suggereren dat je je ook daadwerkelijk zelfverzekerder gaat voelen als je een houding aanneemt die daarbij past. Het idee “fake it ‘til you make it” is hier dus letterlijk van toepassing.

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen