Ik Kom Altijd Maar In De Friend-Zone

Het is een welbekend probleem. Mannen die altijd maar in de friend-zone komen. En we weten allemaal hoe lastig het is om weer uit de friend-zone te komen.

Ook heb je altijd van die mannen, die nooit in de friend-zone komen. Maar wat doen die mannen nou anders? Hoe komt het dat die nooit in de friend-zone komen, en jij wel?

In dit artikel zal ik je leren om nooit meer in de friend-zone te komen!

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen door te zeggen dat de beste manier om niet in de friend-zone te komen, is door haar veel aan te raken. Al vanaf het begin af aan, moet je haar veel aanraken.

Hoe doe je dat op een goede manier?

Dat zal ik je uitleggen.

Aanraking!

Als je met een vrouw aan het praten bent, raak haar dan vanaf het begin af al aan aan. Als je bijvoorbeeld iets tegen haar zegt, leg dan je hand op haar schouder. Doe dit telkens opnieuw, zodat ze gewend raakt aan jouw aanraking. Als je dit een tijdje hebt gedaan, kun je jouw hand op haar bovenrug leggen. Doe dit ook weer een tijdje, totdat ze er aan gewend is. Vervolgens leg je je hand op haar onderrug. Doe dit ook weer een tijdje, net zolang totdat jij en de vrouw er aan gewend zijn.

Je kunt merken dat het goed gaat, als zij jou ook begint aan te raken.

Als ze dat doet, weet je dat het goed zit.

Maar waarom is die aanraking zo belangrijk? Als je haar een tijdje aanraakt, raakt ze gewend aan jouw aanraking. Haar schouder is nog onschuldig, maar als je haar begint aan te raken op haar rug, is het al snel duidelijk dat je meer wilt zijn dan alleen maar vrienden.

Daarmee komen we met het volgende puntje: je moet duidelijk maken dat je niet alleen maar vrienden met haar wilt zijn.

Dit doe je door af en toe opmerkingen te maken waarin je dat duidelijk maakt. Een voorbeeld hiervan is:

“Volgens mij zou het toch nooit wat worden tussen ons. Jij bent veel te lief voor mij.”

Zeg dit natuurlijk wel een glimlach op je gezicht ;).

Een andere zin die je kunt zeggen is:

“Volgens mij ben jij echt zo’n heel wild meisje in bed!”

Door het over seks te hebben, maak je de mogelijkheid om seks te hebben meteen een stuk groter. Dit komt doordat je het over seks hebt. Je hebt het samen over seks, waarmee je eigenlijk duidelijk maakt dat je seksueel bent geïnteresseerd in haar.

Durf risico te nemen!

Ook moet je risico’s durven nemen. Als zij bijvoorbeeld weggaat, neem dan het risico om haar gewoon te zoenen. Laat haar haar armen over jouw schouder leggen, kijk haar diep in de ogen, en zoen haar.

Durf het risico te nemen! Als je geen risico neemt, is de kans veel groter om in de friend-zone terecht te komen.