Je Mag Ze Altijd Laten Gaan

Denk aan het concept van vissen, er zijn altijd meer vissen in de zee en je mag de kleinere altijd laten gaan voor een grote. Wanneer jij een vrouw ontmoet en jij voelt dat het of allemaal te lang duurt, je niet van het hard-to-get spelletje houdt of je merkt dat ze gewoon te terughoudend is? Dan mag je haar nummer gerust wissen.

Als jij een goede grip hebt op de realisatie dat er genoeg vrouwen op de wereld zijn, genoeg vrouwen die aan jouw seksuele voorkeur en behoeftes meer dan het uiterste kunnen voldoen, dan kan je de dame die je net ontmoet hebt, die je net iets te bescheiden lijkt, loslaten.

Soms plakken mannen net iets te lang voor hun eigen bestwil bij één vrouw, met de hoop dat ze er een miezerige date uit kunnen halen. Een vrouw kan het ook druk hebben, vaak is het zo dat ze en werken en een studie tegelijk volgen en dat als prioriteit stellen. Om op een date te gaan met een man die ze maar net ontmoet hebben staat laag op hun to-do lijstje.

Werk en studie zijn natuurlijk niet de enige factoren die in de weg zitten. Vage excusen verzinnen speelt ook een grote rol, en ik kan begrijpen dat dit heel vervelend kan zijn, dus vandaar: In dit artikel deel ik mijn perceptie over dat jij de prijs bent, de excusen van vrouwen en dat er altijd iemand anders is die op je zit te wachten.

Veel leesplezier…

Vermoeiend

De excuusjes die vrouwen vaak verzinnen kunnen heel erg vermoeiend zijn, maar is het hun schuld dat ze die verzinnen? Het kan beargumenteerd worden dat het inderdaad vervelend is wat ze doen, maar het ligt niet helemaal aan de vrouw natuurlijk. Mijn eerlijke mening en advies zou zijn: Had je maar een iets betere introductie gemaakt toen je haar hebt ontmoet.

Als jij haar echt gemeend vertelt dat ze er sexy uitziet, of dat ze een leuke uistraling heeft en jij ook een geweldig persoonlijkheid uitstraalt, dan kan ze er zelfs moeite mee hebben om ‘nee’ te zeggen voor een date. Ik heb het al wel eens eerder gezegd, maar stel nou dat een mooie vrouw wordt aangesproken door een celebrity? Denk je nou echt dat ze ‘nee’ zou zeggen? Dat haar werk en andere bezigheden op dat moment uitmaken? Hell no! Uiteraard speelt er meer bij de celebrity. Beroemd, rijk, bekend, zelfverzekerd, populair, dit allemaal keer tien als het een rockster is.

Maar het feit dat tijd geen rol speelt in zo’n situatie is het belangrijkst om te weten. Ze maakt er dan tijd voor want het is haar tijd ook waard. Je kan dan zeggen: ”Hey, ze moet ook voldoen aan mijn eisen en ze moet ook mijn tijd waard zijn.” Ik ben het dan helemaal met je eens, Maar aan de andere kant: ze is harstikke mooi, ze is leuk en jij krijgt (als alles goed verloopt) er seks met deze mooie vrouw voor terug. Naar mijn mening is het veel simpeler met mannen: natuurlijk is het jouw tijd waard als je weet dat je kan neuken met haar. Heel weinig kom het voor dat mannen ‘nee’ zeggen tegen seks met een super mooie vrouw.

Wat ze eigenlijk zegt…

De meest voorkomende excusen zijn;

  • Ik moet naar het ziekenhuis, want mijn…
  • Ik heb een verjaardag.
  • Ik voel me niet zo lekker.
  • Ik moet werken.
  • Ik moet een cadeautje uitzoeken voor mijn nichtje/neefje.

Als ze zegt dat ze naar het ziekenhuis moet dan verwacht ze eigenlijk dat je sympathie zal tonen voor haar situatie en het dan begrijpt waarom ze jullie date ineens heeft geannuleerd. Ze weet dan op dit moment niks anders te verzinnen en als ze dit excuus verzint is ze naar mijn mening het meest angstig om je de waarheid te vertellen: dat ze geen zin heeft of te bang is. Als ze ineens een verjaardag geplanned heeft staan, wat ze je niet verteld had toen jullie vorige week nummers uitwisselden, dan betekent dit helaas dat ze echt geen zin heeft.

Als ze je een sms stuurt met daarin dat ze zich ziek meldt, dan was ze aan het twijfelen maar heeft ze besloten om toch niet te gaan. Dat ze moet werken kan wel waar zijn, maar als ze je echt leuk had gevonden en het haar tijd waard was had ze het zeker niet erg gevonden om een nachtje bij je te blijven en vanuit jouw huis naar haar werk toe te gaan. In het geval van het cadeautje uitzoeken, dat is eigenlijk ook gewoon een bullshit excuus, als ze je echt leuk vond nodigde ze je uit om mee te gaan naar de stad waar jullie dan ook een drankje konden doen. Echt waar? Ze gaat de stad in om een cadeautje uit te zoeken, ze heeft dan echt wel de tijd om op z’n minst vijftien minuten met jou te gaan zitten voor een drankje.

Wat vrouwen vaak verwachten is dat je sympathie toont voor hun situatie: ”Hij vindt me leuk, dus hij begrijpt het wel.” Nou, nee. Nogmaals als je een goede grip hebt op de realisatie dat er meer vissen in de zee zijn kan je gerust verder vissen. Persoonlijk tolereer ik deze excuusjes niet echt meer, dus ik kap het al af wanneer ik één van deze hoor, maar over het algemeen, als je merkt dat ze twee à drie keer met zo’n excuus komt, benader gerust een andere dame.

Hiermee Omgaan

Vrouwen zijn nou eenmaal zo, je kan het als vervelend zien of als een leuke uitdaging waarbij je het dan als een spelletje ziet. En gelukkig zijn niet alle vrouwen zo vervelend en vaag. Het kan zijn dat alles vlekkenloos gaat. Ze lacht, ze geeft je zelfs een kusje na het wisselen van telefoonnummers en alles lijkt echt super goed te gaan, de kans op seks is groot! Maar dan ineens verbreekt ze het contact tussen jullie of komt ze met één of meer van de welbekende excuusjes. Dan laat ik het bij: ”Tsja, vrouwen kunnen nou eenmaal zo vaag zijn.” En ga dan gerust verder met een andere dame, wie weet komt ze later nog wel terug en vertelt ze je wat er aan de hand was, maar tot die tijd hoef jij je niet gek te laten maken.

Je kan ook altijd met een goed en charmant antwoord komen op het excuus, maar ik ben voorstander van het volgende:

Slimme mensen gaan slim met problemen om, maar intelligente mensen voorkomen problemen zodat ze in eerste instantie niet met problemen hoeven te werken.

Zorg er dus voor dat wanneer je een vrouw benadert, dat ze na afloop nog steeds over jou zit te dagdromen!

Groetjes, Arellius