Het Verhaal van Jonathan Johnson

Jonathan JonhsonEen paar jaar geleden zat ik nog als maagd zo’n zeven keer in de week de gehele dag achter de computer.

Ik had geen vrienden, ik had nog nooit een vriendin gehad, was nog steeds maagd en had nog nooit gezoend met een vrouw. De behoefte was wel heel groot om vrouwen te ontmoeten.

Ik had twee vrienden via ICT gevonden en ging met hen uit. Ik bestede elke avond veel geld uit omdat ik nuchter geen vrouwen durfde aan te spreken. Ik gaf ze complimentjes en kocht drankjes voor ze, maar niks werkte.

Na een half jaar elke week uit te zijn gegaan had ik drie vrouwen gezoend. Deze vrouwen wilde hierna niks verder van mij weten.

Naast dit had ik één date weten te krijgen die ik uiteraard verpest had. Tot ik op een gegeven moment dronken uitging en zes nummers op één avond bij elkaar raapte. Het waren vijf foute nummers.

Hoe mijn onderzoek begon

Na gefaald te hebben ging ik ‘openingszinnen’ intikken in Google, want ik dacht dat het daar aan lag. Ik kwam toevallig op een site met artikelen over vrouwen versieren.

Ik merkte dat ik enorm veel dingen fout deed, zoals complimentjes geven, drankjes voor hun kopen en denken dat de openingszin heel belangrijk is. Maar hier komen we later op terug!

Ik las boeken over vrouwelijke psychologie, marketing en zelfontwikkeling. Ook ging ik naar talloze seminars.

Op een dag had ik met twee jongens afgesproken de theorie in de praktijk te brengen. De jongens hadden al 10 vrouwen aangesproken en zeiden tegen mij dat het mijn beurt was.

Trillend en nuchter op mijn benen sprak ik twee vrouwen aan. Ik stelde een vraag over of ze mijn vrienden hadden gezien, het gesprek kon ik niet voortzetten.

Het komende half jaar ben ik eens in de twee weken uitgegaan met deze mannen en ik had twee keer seks voor het eerst in mijn leven.

Samen vrouwen ontmoeten en versieren

Op een bepaald moment ontmoette ik twee andere mannen die zich hier ook in wilden verbeteren.

Met hen begon ik vier dagen in de week uit te gaan, ze wilden net als mij heel goed worden. Nu gingen we pas echt enorm snel vooruit.

In het half jaar dat ik met deze twee nieuwe vrienden vier dagen in de week uitging heb ik meer dan vijftig mooie vrouwen gezoend en heb ik mijn eerste one-night-stands gehad.

Tussen die tijd en nu ben ik tien keer beter geworden en heb ik tientallen one-night-stands gehad en heb ik meerdere scharrels en vriendinnen tegelijk gehad.

Ik heb gemerkt dat ervaring, doorzettingsvermogen gezamenlijk met theorie er voor kan zorgen dat je enorm goed word met vrouwen en elke vrouw kan krijgen die je wilt.

In het ebook zullen wij alles delen wat wij weten zodat jij ook zoveel vrouwen kan krijgen als je wilt of je droomvrouw kunt vinden.