web analytics

Kaal of Kammen…wie Biedt de Schaamluis nog onderdak?

Schaamhaar, oftewel haar waar we ons klaarblijkelijk voor moeten schamen. Nu ben ik het type ontaarde, schaamteloze, moderne hippie, dus ik heb geen enkele moeite met hier en daar wat schaamhaar. Maar waar vind je schaamhaar tegenwoordig nog? Is er dan niemand meer bereid om onderdak te geven aan de schaamluis? Je schijnt met schaamhaar tegenwoordig nog maar 1 ding te mogen doen: zoveel mogelijk verwijderen.

Maar hoe ga je de beharing in de schaamstreek te lijf?

Zelf heb ik een bescheiden Braziliaanse coupe oftewel een streepje in het weekend en doordeweeks wil het nog weleens groeien tot een Beckham. Toch lijken de meeste mensen geen enkele waarde meer te hechten aan hun schaamhaar. Als er ook maar iets zichtbaar wordt, dan wordt alles eraf gemaaid. Mannen onder 35 scheren niet alleen massaal hun ballen, het hele zaakje moet eraan geloven. Ze vinden het hygiënischer, geiler en je pik lijkt groter. Schijnt. Wat eigenlijk heb je als man helemaal geen realistisch beeld over hoe groot je penis nu eigenlijk is. Hoe dat komt? Je eigen penis zie je vrijwel altijd van boven en dit bovenaanzicht verkort optisch de penis. Toch fijn om te weten als je weer onder de douche staat met andere sportschoolgasten. Die van hun lijkt misschien wel groter dan die van jou, maar dat komt dus doordat je ze van voren ziet.

Anyway, we hadden het over het verwijderen van schaamhaar. Op zich niets nieuws. De Egyptenaren deden het al, net zoals de oude Grieken. Aangezien de mode altijd terugkomt, hebben de Nederlandse heren ook de haargrens verder verlegd. Toch wil ik ook even pleiten voor de comeback van dit haar. Feromonen blijven beter hangen in al dat haar en feromonen hebben een hele belangrijke taak: namelijk iemand aantrekkelijk maken voor de ander.

Wat overigens zeer gewaardeerd wordt, is als je wat schaamhaar laat staan, werk het dan wel netjes bij. Voor het uitzicht en vooral omdat de orale seks er zoveel fijner van wordt.

Dus pak het fonkelnieuwe scheermesje erbij en ga lekker aan de slag.

  • Als je lange schaamharen hebt of dit de eerste keer is dat je je schaamhaar gaat scheren, trim het dan eerst goed kort.
  • Neem een warm bad of douche en koel daarna de schaamstreek af.
  • Gebruik een (relatief) nieuw, kwalitatief goed scheermesje.
  • Breng scheerschuim in ruime proporties aan, voor een nog gladder resultaat. Ontneem echter niet al je zicht, anders wordt het zo’n bloederige bedoeling.
  • Scheer als eerste alle makkelijk bereikbare gebieden. Het haar op en rond de balzak is het lastigste gedeelte, bewaar dit voor het laatst. Je kunt het beste de balzak strak naar de zijkant trekken en dan het haar wegscheren. Hierbij kun je iets door je hurken zakken, om er goed bij te kunnen.
  • Spoel de zeep weg met lauw water.
  • Gebruik na het scheren lotion of talkpoeder, zodat de schaamstreek niet gaat jeuken. Vermijd alcoholhoudende aftershaves, tenzij je van pijn houdt.

Natuurlijk kan je ook kiezen voor harsen of laseren & IPL voor (semi)permanent en definitief ontharen. De dames in de lokale schoonheidssalon staan al te trappelen van ongeduld.

YouTube voorvertoningsafbeelding

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *