Waarom Kwalificatie een Belangrijke Stap is bij het Verleiden

Deze post gaat over het kwalificeren van vrouwen.

Een belangrijke stap in het proces van vrouwen verleiden die nog te vaak wordt overgeslagen of fout wordt toegepast.

Let’s go!

Wat is kwalificeren en waarom moet dit

Kwalificeren is niets anders dan een vrouw laten blijken dat je haar leuk om redenen naast haar uiterlijk. Het doel hiervan is dus de connectie vergroten door haar ervan bewust te maken dat je haar waardeert om enkele persoonlijke eigenschappen.

Wanneer je dit niet zou doen is er voor haar geen reden om aan te nemen dat je haar leuk vindt om haar persoonlijkheid. Ze wordt haar hele leven al geconditioneerd om goedgekeurd te worden om haar uiterlijk, bijvoorbeeld door mannen die haar nafluiten of ‘psst meisje’ roepen van een afstandje.

Dat zijn dusdanig duidelijke signalen voor haar dat ze gewild is, nog zonder dat ze haar ware persoonlijkheid hoeft te laten zien.

Weet waarop je een vrouw kwalificeert

Nog voordat je überhaupt begint met het aanspreken en verleiden van mooie vrouwen, dien je te weten wat je zoekt in een vrouw. Wanneer je weinig ervaring hebt is dit nog vaak oppervlakkig, niet specifiek en selecteer je over het algemeen weinig. Dit is helemaal niet erg voor deze fase in je ontwikkeling.

Echter, wanneer je meer ervaring hebt, weet je beter wat je zoekt in een vrouw en kun je haar tijdens het versieren hier sneller en beter op ‘testen’. Persoonlijk houd ik van vrouwen met een positieve instelling, geen dramaqueens en meiden die zich bezighouden met persoonlijke ontwikkeling en/of zich een gezonde levensstijl aanmeten.

Geen liters Red Bull, geen stapels pakjes peuken in de handtasjes, maar vrouwen die bezig zijn met yoga, meditatie of ontwikkeling op een andere manier. Maak zelf je eigen lijstje. De nadruk ligt op haar persoonlijkheid en niet op haar uiterlijk.

Daar hoef je een vrouw niet op te kwalificeren omdat je dit al gelijk kunt waarnemen.

Het gaat met name om aspecten van haar persoonlijkheid die je echt doelbewust even naar boven dient te halen met gerichte vragen of eigen voorbeelden.

Het kwalificatieproces

Het kwalificatieproces werkt als volgt. Nadat je enige wederzijdse aantrekking voelt met die vrouw, ga je een wat dieper gesprek aan. Zo kun je het hebben over haar persoonlijke angsten, haar leukste dag van haar leven, waarom ze zich bezig houdt met wat ze nu doet etc.

Je wilt haar persoonlijkheid ontdekken. Wat je tegelijkertijd doet is ‘testen’ of zij juist die eigenschappen bezit die jij zo waardeert. Dit kun je doen door het stellen van vragen. Stel, je kwalificeert een vrouw op avontuurlijkheid.

Dan zou je een eigen verhaal kunnen omschrijven waarbij je bijvoorbeeld last minute met een aantal vrienden op vakantie ging en de dag van te voren je tas ging pakken en daarna de auto in stapte. Je kunt hierna de vraag stellen “ben jij ook zo avontuurlijk?”.

Omdat je zelf een persoonlijk verhaal –met natuurlijk een aantal duidelijke emoties hierin- hebt verteld zal zij ook iets meer gaan investeren. Aan het antwoord dat zij geeft kun je nagaan of die meid echt bij je past.

Is dat niet zo, dan is er nog niks aan de hand hoor. Als het goed is heb je een aantal puntjes die je graag wilt zien in vrouwen. Bijvoorbeeld avontuurlijkheid, zorgzaamheid, romantisch, ambitieus, persoonlijke hygiëne etc.

De ideale vrouw bestaat niet, dat weten we allemaal. Ga bij een misser dan ook gewoon lekker door.

Merk je dat je na 3-4 pogingen nog steeds geen echt goede binding hebt gemaakt, dan is het misschien tijd om het gesprek netjes te beëindigen en je tijd te besteden aan een vrouw die wel bij je past.

Een ‘screening-frame’ is aantrekkelijk!

Vrouwen vinden het aantrekkelijk als een man screent, middels kwalificeren. Waarom? Omdat ze hieruit zien dat je niet met iedere vrouw het bed deelt. Je hebt dus standaards.

En een man die standaard heeft, die heeft enige vorm van keuze. Dat is ook weer precies waarom zo’n random gast op straat kan fluiten wat die wilt, maar hij laat eigenlijk zien dat de vrouw al ‘binnen is’ zonder dat hij ook maar iets weet over haar persoonlijkheid.

Dat pikt de vrouw simpelweg op als een man met lage waarde. Zorg dat jezelf die man met hoge waarde bent en laat dit haar merken. Je vergroot vaak al je eigen aantrekkelijkheid door überhaupt te kwalificeren, los van de inhoud.

Vrouwen maken dit over het algemeen niet heel erg vaak mee.

Besteed je tijd goed! Het leven is kort.

Het is behoorlijk vervelend als je een avond aan het daten bent met een vrouw waar je geen enkele klik mee hebt, en dat je bij jezelf weet dat je dit achteraf eenvoudig had kunnen voorkomen.