web analytics

Laat Haar Terug Komen voor Meer

Laten we zeggen dat alles op de avond goed is gegaan en het nu tijd is voor seks… Als je dit goed aanpakt heb je kans dat je het nog veel vaker mag doen, zelfs als je niet veel om haar geeft en haar verder weinig te bieden hebt.

Vrouwen houden namelijk van goede seks en als je haar het orgasme van haar leven bezorgd zal ze daar graag voor terugkomen.

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Versieren: je eigen ondergang

Dit is hoe veel mannen opereren die bezig zijn met het leren van “versieren”: Je bent bezig voor jezelf om zo handig mogelijk te worden in het aanspreken van vrouwen, het verleiden van vrouwen, met ze te zoenen en vervolgens mee naar bed te nemen. Het grootste probleem is dat je altijd voor jezelf bezig bent en niet perse geïnteresseerd bent in haar persoon. Ze is immers al de 5e die je aanspreekt op de avond, dat is wat het versierhandboek je vertelt te doen.

Hier probeerde ik in mijn vorige artikelen ook al het tipje van de sluier van op te lichten: je bent bezig met het behalen van je eigen doelen, je eigen ego aan het boosten en zij is niet meer dan een hulpmiddel. Je eigen prestatiedrang is tegelijkertijd je ondergang. Zodra een meisje door heeft dat je het voor jezelf doet en niet mede voor haar zal ze namelijk afknappen.

In de praktijk

Niet alle meisjes zijn even slim en gevoelig hiervoor dus laten we zeggen dat het gesprek en dergelijke allemaal goed gaat, ze heeft het hier niet door want zelf houdt ze ook van aandacht, vervolgens gaan jullie dansen en zoenen, ook allemaal goed want ze is een mens, ze heeft deze behoeftes nodig, ze heeft het al een tijd niet meer gedaan en ze wordt helemaal blij en opgewonden. Van onder begint er een warm gevoel op te bloeien en ze begint er aan te denken om die avond seks met je te hebben.

De discotheek of bar gaat dicht en nadat jullie nog wat bij elkaar blijven hangen terwijl het eigenlijk al tijd was om naar huis te gaan komt uit de mouw dat jullie de avond eigenlijk nog wel wat willen verlengen.

Zodoende wordt er afgesproken om naar een van jullie huis te gaan, waarschijnlijk onder het mom nog een drankje te doen, muziek te luisteren of je kat te laten zien, en jullie gaan onderweg. Denk nu niet dat je haar om de tuin hebt geleid met je muziek of drankje smoes, ze weet precies wat er aan de hand is. Alleen aangezien het niet uitgesproken is zit ze nergens aan vast en kan ze zich nog bedenken.

Jullie ploffen op de bank, je schenkt nog netjes een wijntje in, terwijl je de muziek aan zet aait ze je kat een paar keer en voor ze een slok van haar wijn heeft kunnen drinken beginnen jullie met zoenen en gaan de eerste kledingstukken uit. Alles gaat goed en van binnen wrijf je misschien in je handjes dat de buit binnen is. Jullie gaan naar de slaapkamer, haalt je gereedschap te voorschijn en doet je ding. Na niet al te lange tijd stap je voldaan uit haar slaapkamer en met een ogenschijnlijke vriendelijke afscheidskus wordt je gedag gezegd.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Korte termijn doelen vs Lange termijn resultaat

Op het eerste gezicht heb je hier succes gehad maar schijn bedriegt, er had namelijk nog veel meer ingezeten. Ik hoor namelijk niet anders van vrouwen dat mannen even hun eigen ding doen in bed en zodra ze klaar zijn de boel laten voor wat het is. Dit is het moment waarop de vrouw realiseert dat je het niet deed voor haar, maar alleen voor je eigen egoïstische doeleinden. Daarom zal ze tijdens de seks er al spijt van krijgen en bedenken hoe ze je daarna de deur uit zal werken, of zo snel mogelijk na de vrijpartij vertrekken. De volgende dag doet ze kil en afstandelijk en er komt geen vervolg.

Nu: wanneer je net zoveel aan haar wensen denkt tijdens de seks als aan die van jezelf zal het heel anders lopen. Ze zal van de seks genieten en de vrijpartij zal veel langer duren. Je zal nu zien dat ze je er niet uitgooit na de seks maar je bij elkaar blijft slapen, jullie zullen het misschien gelijk een 2e keer doen na het tandenpoetsen en ‘s ochtends nog en 3e en 4e keer.  In de loop van de week komt ze direct naar jouw huis voor nummer 5 t/m 9 en kan je in het weekend gewoon op zoek naar nieuw materiaal.

Ik zeg niet dat je echt om haar moet geven, maar dit is het verschil tussen echte liefde en versieren en waarom dat laatste altijd een stuk moeilijker zal zijn. Alleen door haar naar haar zin te maken zal zij ook meer plezier halen uit de de seks waardoor het voor herhaling vatbaar is.

Maar maar…

En voor de mannen die nu denken: “Oh nee dan moet ik energie stoppen in dingen waar ik helemaal geen zin in heb…”  Als je meer voor haar doet zal je ook zien dat ze meer voor jou doet en je zal zien dat de toekomst nog veel meer verrassingen in petto heeft!

 

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

3 Reacties op "Laat Haar Terug Komen voor Meer"

 1. ik had een leuk meisje ontmoet seks gehad met haar die avond, de volgende dag ben ik weer op met haar op pad gegaan ze vroeg die dag of ze weer bij me kon slapen kan ik er vanuit gaan dat ze het goed vond gaan.

 2. jean-paulllll gucci

  says:

  ik had een leuk meisje ontmoet, we hebben seks gehad
  die dag erna hebben we samen doorgebracht ze vroeg op diezelfde dag of ze nog een keer bij me kon slapen kan ik ervanuit gaan dat het goed is gegaan?

 3. Maarten

  says:

  Aangezien je de hele dag met haar hebt doorgebracht kan ik opmaken dat je haar echt leuk vindt, blijkbaar is dat andersom ook zo. Ik zie geen vuiltje aan de lucht ;)

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *