Laat Je Dromen Uitkomen

Als je veel vrouwen wilt versieren, moet je een interessante levensstijl hebben. Vrouwen vallen op mannen die hun zaakjes goed voor elkaar hebben.

Heb jij je zaken goed voor elkaar? Weet jij precies wie je bent en wat je wilt in het leven? Zoek dit dan eerst uit, en probeer je dromen uit te laten komen, om zo meer vrouwen te kunnen versieren.

Ik heb het ook geprobeerd, vrouwen te versieren zonder dat je echt gelukkig bent. Je hebt een leven waar je je alleen maar focust op vrouwen, vrouwen en nog eens vrouwen.

Het probleem is echter dat je veel moeite moet doen om vrouwen te versieren, terwijl er zoveel mannen zijn die de vrouwen voor het oprapen hebben. Sommige van deze mannen zijn niet knap, maar toch gaan de vrouwen uit zichzelf naar de mannen toe.

Hoe komt dit?

Wat hebben deze mannen wat anderen niet hebben?

Deze mannen hebben succes in het leven. Ze wisten wat ze wilden hebben, en hebben hun kansen gepakt.

Hoe vaak heb je het wel niet gehad, dat je graag wat wilde hebben, maar de kans niet hebt gepakt? Waarom heb je dat niet gedaan? Durfde je het niet? Pak die kans! Hoe vaak heb je het gehad dat je een meisje wilde aanspreken, maar dit niet durfde te doen, en had je dat achteraf toch liever wel gedaan?

Heb je het wel eens gehad dat je in de klas een antwoord wilde geven op de vraag van een leraar, maar het antwoord niet hebt durven te geven omdat er zoveel leerlingen in het lokaal zaten?

Als je telkens van die kleine dingen niet doet, dan ga je telkens negatiever denken, en durf je het de volgende keer ook niet, maar heb je hier wel een rotgevoel over. Want je had het graag wel gedaan.

Pak je kansen!

Probeer dan ook om al die kleine dingen wel te doen. Zo durf je telkens meer, en zo durf je wél vrouwen aan te spreken.

Maar wat heeft dit te maken met je dromen waarmaken?

Als jij je dromen waarmaakt, word je hier een gelukkiger mens van, en straal je dit uit. Je straalt uit dat jij wel de kleine kansen durft aan te pakken. Dat jij er wel voor durft te gaan, iets wat andere mannen niet durven.

Wat wil je graag? Wil jij een succesvolle schrijver worden? Pak dan die kans! Als jij er met al je motivatie achter staat, zul je vast en zeker succes halen. Want wanneer je iets graag wilt, pak je die kans!

Wees niet bang om te falen, je hebt het in ieder geval geprobeerd, iets wat niet iedereen kan zeggen.

Als jij een saaie baan hebt, en met tegenzin naar je werk gaat, zul je dit ook uitstralen. Wil jij niet je dromen waarmaken, en van je hobby je werk maken, om zo rijk en succesvol te worden?

Als je rijk en succesvol bent, komen al die vrouwen vanzelf naar je toe ;).

Kortom: pak dus de kansen die je tegenkomt in het leven. Wat wil je graag doen om je geld te verdienen? Wat maakt jou gelukkig?

Kijk eens naar mensen als David Beckham, Robbie Williams, Hugh Hefner, en vele andere succesvolle mannen. Hoeveel vrouwen kunnen deze mannen krijgen?

Maak je dromen waar, en versier vrouwen!