Hoe Je Vrouwen Versiert Via Facebook

We kunnen vandaag de dag veilig aannemen dat iedereen die niet onder een rots heeft geleefd een Facebook account bezit. In de Westerse samenleving is Facebook volledig geïntegreerd.

Je wordt gek aangekeken als je niet zou weten wat het is.

Lees in dit artikel waar je op wilt letten als je vrouwen probeert te versieren via Facebook.

Facebook Als Online Imago

De meeste vrouwen en jonge meiden zijn dol op Facebook. Deze groep vindt het belangrijk om zichzelf zo goed mogelijk te presenteren in de vorm van gefilterde selfies (het liefst met een ‘duckface’) en romantische quotes.

Wij mensen zijn sociale wezens en vinden het belangrijk hoe andere mensen naar ons kijken. Dit zegt voor veel mensen namelijk iets over hun eigenwaarde en zelfvertrouwen.

De hoeveelheid likes die je krijgt van mensen in je vriendenlijst is voor veel vrouwen een graadmeter geworden hoe ‘populair’ je bent.

Vrouwen genieten volop van de online validatie die ze krijgen van anderen.

Er is een nieuwe generatie van vrouwelijke validatiejunkies geboren.

Het zou naïef zijn te ontkennen dat mensen niet worden beïnvloed door anderen maar de ultieme bron van zelfvertrouwen  kan alleen intern worden gekregen.

Als man wil je je eigenwaarde niet laten afhangen van de goedkeuring van anderen.

Met deze wetenschap begrijp je natuurlijk dat Facebook een belangrijke rol speelt in het leven van vrouwen. Het is hun online visitekaartje.

Begrijp dus dat vrouwen er alles voor over hebben om dit image in stand te houden.

Publiekelijk over een one night stand praten op hun profielpagina staat gelijk aan online zelfmoord plegen.

Haar ouders, broers en zussen en beste vriendinnen lezen tenslotte mee en een vrouw wilt NOOIT als een slet overkomen, ook al is ze dol op seks en vind ze je aantrekkelijk.

De beste analogie voor Facebook met betrekking tot vrouwen versieren is om het te zien als een online Vriendenboek.

Tegenwoordig zie je ook vaak dat vrouwen hun facebook aan je geven in plaats van hun nummer. Als ze er geen legitieme reden voor heeft (smartphone die kapot is) dan kun je er vanuit gaan dat ze niet serieus met je is.

Friendzone Op Facebook

Facebook vrienden worden doet me altijd denken aan de friendzone. Het is namelijk te algemeen en mijn ervaring is dat vrouwen minder snel op date met je gaan dan wanneer ik met ze zou whatsappen.

Daarnaast geef je al een groot deel van je mysterie weg. De vrouw ziet namelijk ALLES. Van je jeugdfoto’s tot de vrienden die jullie gemeenschappelijk delen.

Vrouwen pluizen alles uit en dat roept weer vragen op in haar vrouwelijk brein die jij mag gaan beantwoorden.

Veel vrouwen geven hun facebook ook in de hoop dat ze er weer een fan bij hebben die hun foto’s en statusupdates liked. Jij wilt nooit die vent zijn!

Het doet me denken aan online masochisme. Je wordt een van haar volgelingen die zich onderwerpt aan haar hunkering naar validatie.

Het is de ultieme friendzone-positie en je zult niet eens meer opvallen tussen de likes van al die anderen.

Er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen.

Wanneer een vrouw stapelgek op jou is en iedere foto of update liked die je post, dan wil je zo nu en dan wel eens een like teruggeven zodat ze weet dat je haar nog steeds niet vergeten bent.

Maar alleen bij foto’s die je echt leuk vindt, doe dit niet dagelijks want dan krijg je de deksel op je neus en verliest het zijn werking.

Je wilt speciaal blijven en haar alleen validatie geven wanneer ze het verdiend. Het klinkt misschien allemaal vrij kinderachtig maar helaas is dit het spelletje dat we vandaag de dag moeten spelen om vrouwen online te versieren via Facebook.

De beste manier is om een vrouw te bevrienden die je al een keer ontmoet hebt.

Hoe moet het nou met onbekende vrouwen die op je Facebook tegenkomt?

Allereerst kun je kijken of ze gemeenschappelijke vrienden heeft. Op die manier kun je proberen bij  haar in de picture te komen door te reageren op de status van je vriend.

De kans dat ze je zal toevoegen is echter vrij klein.

Nee er wordt verwacht dat wij mannen altijd de eerste stap ondernemen en onze nek uitsteken.

In dat geval kun je haar privé een berichtje sturen op een indirecte manier. Zeg iets positiefs over jullie gemeenschappelijke vriend en vraag waar ze hem van kent.

Op deze manier kom je niet als een creep over die random vrouwen toevoegd op facebook en wordt je niet publiekelijk neergesabeld.

Dat laatste is iets wat je ten alle tijden wilt vermijden. Op Facebook wil je het redelijk netjes houden en niet te seksueel gewaagd zijn.

Bewaar dit soort chatgesprekken voor whatsapp. Wanneer jullie eenmaal wat berichten met elkaar hebben uitgewisseld kun je voorstellen om te appen  via de smartphone.

Als ze enigszins moeilijk doet kun je zeggen dat je niet veel op Facebook zit en liever met mensen via whatsapp communiceert. Van daar uit werk je weer verder naar een real-life ontmoeting.

Update Geregeld Je Facebook-account

Vrouwen versieren via Facebook werkt echter alleen als jij je profiel wekelijks update. Het laat zien dat je een cool leven leidt en leuk bent om mee om te gaan.

Plaats af en toe een interessante quote of post een foto waarin je iets gaaf doet zoals bungeejumpen, met de honden op strand wandelt of je motor van stal haalt.

Je wilt vrouwen het gevoel geven alsof ze iets missen wanneer ze niet met je omgaan.

Het is prima om foto’s te posten waar je met een aantrekkelijke vrouw op staat. Dit verhoogt je sociale waard en sekswaardigheid.

Belangrijk is wel dat het niet opvalt alsof je het in scene hebt gezet en met haar op de foto wilde omdat ze zo knap is. Dit kom erg wanhopig over

Vermijd ook foto’s waarop je staat te zoenen (of meer;) met een onbekende vrouw. Dit geeft je dat player-imago waar je moeilijk vanaf komt.

De opkomst van de smartphone en social media heeft ervoor gezorgd dat we onze methodes om vrouwen te versieren drastisch hebben moeten aanpassen.

We leven in een tijd waarin vrouwen het raar vinden als je haar zomaar opbelt in plaats van haar een appje te sturen.