De Magie van Vrouwen Versieren met Behulp van Dansen

Eén van de normaalste zaken ter wereld is dat je met een dame gaat dansen in de discotheek, en het kan op verschillende manieren. En al die manieren zijn ook super geweldig om te doen! Als je natuurlijk weet hoe je de specifieke dans moet uitvoeren.

Dansen met een dame kan heel verleidelijk zijn, en soms dansen vrouwen ook om jou expres op te winden, een uitdaging bij wijze van om jou uit je stoel te krijgen of om van de bar af te halen.

Niet zo heel veel mannen durven te dansen met vrouwen, tenzij ze het al kunnen. Dansen met een vrouw in de discotheek kan zo ongelooflijk goed in je voordeel werken, je kan de dame waarmee je danst er zelfs bijna mee hypnotiseren. Oefening baart kunst, dus om dit goed onder de knie te krijgen moet je natuurlijk met veel vrouwen gaan dansen!

Is het ook alleen maar dansen, of zit er ook meer achter? Wat betekent het om echt met een vrouw te dansen? Hoe goed moet je kunnen dansen en hoe lang duurt het voordat ze je leuk gaat vinden?

In het volgende artikel deel ik mijn perceptie over vrouwen versieren in combinatie met dansen. Veel leesplezier…

Dansen en seks

Vrouwen relateren dansen aan seks, punt. Vooral in de discotheek, je zou het een beetje kunnen vergelijken als je eerste sollicitatiegesprek voor een nieuwe baan. Spannend, en een beetje uitvogelen of het wel klikt. Zoals ik in de introductietekst een beetje vertelde zijn er veel verschillende vormen van dansen met een vrouw, en zeker een aantal spannende waarvan overduidelijk is dat het over seks gaat, namelijk:

  • Schuifelen, dit leer je niet zomaar in een studio en hier wordt haast geen les in gegeven. Schuifelen is wat je doet met een dame wanneer jullie in elkaars armen zitten (de man vaak de handen op de heupen, dichtbij haar kont) en zij dan rustig heen en weer schommelt met haar kont en heupen, waarbij jij een beetje volgt, en je kan ook een beetje leiden af en toe.
  • Dancehall, kan heel ruig en wild zijn maar is het dichtst gerelateerd aan droog neuken en het lijkt soms wel op een verkrachting! En als je met een vrouw danst die heel goed is in dancehall, verkracht zij jou. Dancehall kan sensueel zijn, maar ook heel wild. Als je het niet zo vaak hebt gedaan, of totaal niet, dan kan het best lastig zijn om te volgen. Laat je dan te allen tijden leiden, dat vinden de dames die het kunnen (soms) niet zo erg.
  • Schuren, zie ik persoonlijk als een combinatie van Schuifelen en Dancehall, alleen is dit wat meer sensueel en kan je hier heel opgewonden van raken. Wanneer je met een dame aan het dansen bent die echt goed met haar heupen kan draaien waarbij ze met haar kruis en kont tegen jou aanrijdt heb je grote kans dat je in een trance raakt.

Let op!

Oefening baart kunst! Echt waar, wees niet verlegen om thuis even die heupen los te schudden en een beetje te oefenen. Wanneer je goed kan dansen zal de vrouw het alleen maar meer waarderen.

De relatie met seks ?

Wanneer je vrouwen ziet dansen met mannen moet je eens kijken naar hoe ze hun lichamen van boven naar beneden rollen en hoe ze hun heupen heen en weer bewegen tegen de kruis aan van de man. Voor en achter. De handen van de man gaan helemaal over de rug heen, subtiel in haar nek strelen en wanneer het echt heet wordt houd de man de vrouw bij de kont, kan hij haar meer tegen zich aan duwen, enz., enz.

Als je dit zo leest, zie je het al voor je hoe het zich relateert aan seks?

Andere dansstijlen

  • Salsa, is een vrij sociale dans en super leuk om te doen! Hier wordt veel les in gegeven in Nederland en het is zeker een aanrader om een aantal lessen te gaan volgen om een beetje een gevoel voor ritme te krijgen, als je dat nog niet hebt. Onthoud ook dat wanneer je salsa gaat dansen dat de vrouw het dan ook alleen ziet als dansen!Dit is een dans die vrouwen niet zo snel relateren aan seks. Eerder een dansje doen voor de leukheid, en als ze echt een pro is, is het voor de dans en niet per se om nummers uit te wisselen. Als je een vrouw wilt versieren door middel van Salsa? Maak dan een goede overgang van dansen > naar een leuk gesprek > opbouw naar seksuele spanning.
  • Zumba, vrij moeilijk maar ook leuk om te doen. Hier heb je ook speciale avonden voor en uiteraard heb je er zeker ook van gehoord.
  • Breakdance, Daag de vrouw uit om een battle met je aan te gaan! De verliezer betaalt de drankjes. Ik heb vaak verloren en het heeft me heel veel geld aan baco’s gekost, hahaha.