Niet Durven, Maar Doen!

Veel mannen beloven zichzelf van alles, maar doen het niet. Dit geldt voor veel dingen.

Hoe vaak heb jijzelf al eens gehad dat je graag een mooie vrouw wilde aanspreken, maar het niet hebt gedaan? Veel mensen hebben deze gewoonte. Het is juist belangrijk om er geen gewoonte van te maken, want wanneer je dingen uit blijft stellen, blijft dit in je hoofd zitten en heeft dit een negatieve invloed op je. Je moet juist doen!

Niet denken maar doen!

Beste mannen, het is zo enorm belangrijk om juist te doen in plaats van de hele dag zitten te dagdromen.

Ik ken verschillende mensen die maar al te gauw een eigen bedrijfje willen opzetten, maar dit simpelweg niet doen omdat ze niet durven. Als ze het niet zullen doen, zullen ze er nooit achter komen of het wel of niet een succes gaat worden.

Er zijn ook veel mannen die op een avondje stappen maar al te graag een leuke vrouw willen aanspreken, maar dit niet doen, omdat ze dit niet durven.

Waarom zou je die leuke vrouw niet aanspreken? Wat heb je te verliezen? Je kent haar niet, dus haar kwijtraken kun je niet.

Als je die leuke vrouw aanspreekt heb je alleen maar te winnen.

Je wint je zelfvertrouwen. Je hebt haar aangesproken.

Wanneer ik vrouwen aanspreek, haal ik veel meer voldoening uit het feit dat ik haar zojuist heb aangesproken. Was het geen leuk gesprek, of negeerde ze me? Jammer dan voor haar. Ik heb haar aangesproken en uitgenodigd om in mijn fantastische wereld te komen. Jammer dat ze daar geen deel van uit wil maken.

Probeer niet om dingen uit te stellen. Ze zullen je alleen maar tegenhouden. Als je dromen hebt, probeer die dan zo snel mogelijk waar te laten maken. Dit geldt voor alles.

Wil jij al die mooie vrouwen versieren, maar denk je dat je dat kan doen door niks aan jezelf te doen? Dan heb je het fout.

Oefening baart kunst

Juist door veel vrouwen te aan te spreken, word je goed in het versieren van vrouwen.

Pas als je met veel vrouwen hebt gepraat, krijg je de kunst van het versieren onder de knie, en dan nog ben je hierin niet perfect. Iedere vrouw is anders en zal anders reageren. Het is juist het oefenen, en het doen, dat er voor zorgt dat jij die geweldige vrouw aanspreekt.

En zo is het eigenlijk met alles. Je leert eigenlijk pas goed te zijn, en weinig zenuwen te hebben, doordat je het al zoveel gedaan hebt.

Stel dus niet langer dingen uit, en ga er meteen mee aan de slag.

Als je in de kroeg een leuk meisje ziet, twijfel dan niet en ga er meteen naar toe. Spreek haar meteen aan. Als je een tijdje twijfelt ga je alleen maar excuses bedenken om haar niet aan te spreken. En als je haar meteen aanspreekt komt dit ook nog eens veel natuurlijker en echter over.

Daarom zeg ik: niet durven, maar doen!

Direct de beste versiertechnieken bemachtigen en direct vrouwen versieren?

Je kunt vandaag nog actief worden met vrouwen versieren.

Je kan vandaag nog de technieken leren waarmee jij de vrouwen van je dromen kunt versieren.

Deze tips staan omschreven in de nieuwste artikelen!