web analytics

Waarom een Vrouw Hoop Geven tot Verdriet Kan Leiden

Daar zit ik dan, alleen in een hotel, buiten mooie zonneschijn, hoge temperaturen, en ik zit hier alleen in mijn hotelkamer.

Mijn “vriendin” ligt vermoedelijk bij het zwembad, te showen met haar lichaam, prooi voor alle hongerige mannen.

Waarschijnlijk heeft ze geen probleem om ze toe te laten, want van mij heeft ze voorlopig genoeg. En dat zal nog wel even zo blijven.

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Tinder

Ik leerde haar een half jaartje geleden kennen via Tinder, de grootste zegen in versierland sinds jongerenheugenis. Natuurlijk zit ieder meisje erop omdat het haar “grappig” leek, ze nieuwsgierig was, of ze een weddenschap had verloren met vriendinnen, maar ze houden alleen zichzelf voor de gek…

Routine

De eerste date had ik totaal geen verwachtingen. Ze was mooi, lief, open en vol van vertrouwen. Ze was zo gek om helemaal vanuit Groningen naar Amsterdam voor me te komen. Routine klus als het was voor mij presteerde ik natuurlijk nog om te laat te komen en met deze vrij respectloze behandeling begon de dag. In plaats van me er op af te keuren vond ze het heel normaal om een keertje te laat te komen en maakte zich er verder niet druk over. Ook had ik van te voren al uitgelegd dat ik het erg fijn vond vrijgezel te zijn en er vele seksuele contacten op nahield. Ook dat vond ze logisch als seksueel aantrekkelijke jongeman en maakte er geen probleem van. Bovendien zou het toch niet serieus worden gezien de afstand.

Heerlijk vrij van verwachtingen hebben we de grootste lol gemaakt en zo is de dag zonder probleem of vraagtekens bij mijn levensstijl verlopen. Zo leuk was het dat we nog een keer afspraken, en nog een keer, en nog een keer… Juist omdat er geen verwachtingen waren en er geen eisen werden gesteld aan elkaar groeiden we in zeer korte tijd zeer snel naar elkaar.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Mr Right

Maar er is een probleem… Namelijk ik heb altijd al geweten dat zij niet voor mij the 1 and only was. Ik heb er geen verklaring voor maar ik denk dat het voor de meeste mannen wel herkenbaar is dat ze dit vanaf het begin wel weten en dit niet gaat veranderen. Vrouwen staan naar mijn ervaring hier iets anders in en willen geen tijd verspillen aan een man mits het niet de vader kan worden van haar toekomstige kind. Bovendien hebben ze ook nog en biologische klok waar ze rekening mee moeten houden.

Natuurlijk had ik dit direct in haar gezicht tegen haar kunnen zeggen, en waarschijnlijk was het dan per direct afgelopen; klaar was het met de leuke tijd. Maar de leuke tijd was zo leuk dat ik besloot om het toch maar niet helemaal duidelijk te zeggen. Ik probeerde het haar wel te zeggen om het slechte gevoel bij mezelf af te kopen, maar ik verpakte het altijd zo mooi om toch dat sprankje hoop bij haar in leven te houden en ze niet mij me weg zou gaan.

Een andere omgeving

Zodoende stapte we een paar dagen geleden het vliegtuig in om samen op vakantie te gaan. De eerste dag leek er niks aan de hand, maar er was toch een duidelijk onderbuik gevoel aanwezig dat er iets niet klopte. Ik was natuurlijk met haar maar alle andere sexy geklede dames bij het zwembad waren toch ook wel erg interessant. Ik speel met haar in het zwembad, eet met haar, heb seks met haar en zeg constant dat ik van haar houdt. Maar diep van binnen zit een verlangen dat ik eigenlijk niet in deze positie wil zitten.

“Ik weet niet of het komt door de compleet andere omgeving of het constant samen zijn, maar uiteindelijk kan ik de leugen niet meer voor mezelf en voor haar ophouden.”

Naarmate je meer van iemand gaat houden kan je er ook niet meer tegen om haar te zien lijden onder het verschil waarmee je in de relatie staat en dat je haar niet kan geven wat zij nodig heeft.

Van alles naar niks in een paar seconden

Zodoende kwam de waarheid naar boven zit ik hier nu alleen op mij hotelkamer. Ik hoef waarschijnlijk niet uit te leggen hoe kil en afstandelijk een vrouw in een keer kan zijn nadat ze er achter is gekomen dat je niet de loyale en eerlijke man was waar zij altijd van onder de indruk was. Ik zal de vakantie nog uit moeten zitten maar een erg goed gevoel zal ik er niet meer bij krijgen.

Het was weer een wijze les, om altijd eerlijk te zijn en geen egoïstische keuzes te maken. Ik heb ooit een keer gelezen: Als je weet dat een meisje niet de ware is verspil dan niet je eigen tijd en vooral niet HAAR tijd. Grappig hoe logisch en duidelijk zulke informatie is als we het aangereikt krijgen maar het niet (willen) zien als we er zelf midden in zitten.

Onbewust

Waarschijnlijk ken je de situatie waar iemand veel voor je doet omdat hij of zij je leuk vindt, en het gevaar is dat je dat in eerste instantie waarschijnlijk helemaal niet door hebt. Je geniet van de leuke tijd samen, maar helaas is hij gebaseerd op onrealistische verwachting en kan daarmee instorten als een kaartenhuis wanneer de waarheid naar boven komt. Wanneer je jezelf in zo’n situatie vindt is het handig jezelf eens achter de oren te krabben of je zijn of haar liefde wel verdient en je niet stiekem gebruikt maakt van andermans onwetendheid.

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

3 Reacties op "Waarom een Vrouw Hoop Geven tot Verdriet Kan Leiden"

 1. ton

  says:

  Onverdiende liefde bestaat niet, ieder mens verdiend liefde.

  achteraf makkelijk gezegd, misschien had je niet met vakantie moeten gaan met haar.
  dat was eerlijker naar haar maar vooral naar je zelf geweest.
  nu heb je een resultaat wat onplezierig is, maar dst is een leer moment voor je.

  Good luck. Je komt er wel overeen. .

 2. Berg

  says:

  Prachtige blog en zeer herkenbaar.

  Wat we hier zien is een jongeman die bewust een vrouw aan het lijntje houdt en daar zelf uiteindelijk ook ongelukkig van wordt, juist omdat ie haar ziet lijden onder de situatie.

  Wij als mannen hebben het in dat opzicht lastig. Wat je vaak hoort is dat vrouwen een man soms erg leuk kunnen vinden (maar niet verliefd zijn) en het de kans willen geven om het wellicht wat te kunnen laten worden. Terwijl wij mannen vaak direct die 'vonk' moeten voelen (dit is de toekomstige moeder van mijn kinderen) willen we ons 100% committeren en ervoor gaan.

  Heel anders ligt het bij de vrouw die we leuk vinden maar waarbij wij geen vonk voelen. En hier wringt de schoen. Velen van ons hebben, dankzij het vrijgezellenbestaan, wellicht niet vaak seks, terwijl de behoefte er wel is. Hoe fijn is het dan als een leuke vrouw laat zien dat ze je leuk vindt? Mannen denken dan vaak, mwoah, ze is leuk, maar voel geen vonk. Maar heb wel zin in een leuke tijd en we zien wel. Het begin van een scharrel vaak en vaak ook het begin van verdriet bij de vrouw en schuldgevoel bij de man op lange termijn.

  Deze laat de vrouw denken dat hij mogelijk wel een relatie ziet zitten (middels woorden en gedrag) terwijl hij dondersgoed weet dat hij slechts seks en een leuke tijd wil, puur om in zijn eigen behoefte te voorzien, terwijl de vrouw denkt dat ze naar iets toewerken... Ik kan mij indenken dat je na afloop van dat proces, beiden niet gelukkig bent. De vrouw voelt zich gebruikt, de man voelt zich een oneerlijke klootzak.

  Zelf heb ik een aantal regels, wellicht hebben jullie er wat aan.

  Behoefte aan snelle seks:

  Het beste is om gewoon te gaan stappen en iemand voor een avond op te pikken. Of desnoods via internet een seksdate regelen. Er zijn echt meer dan genoeg vrouwen die opgepikt willen worden.

  Vrouwen die een one-nightstand willen, zullen die signalen uitzenden. Als de seks goed is en de klik ook, kun je een 2e keer afspreken. Als het goed is, zijn jullie dan beiden nuchtig en kun je in gesprek gaan. Zeg dan eerlijk dat je op dit moment geen relatie zoekt en geniet van het vrijgezellenleven. Als ze seks met je wil, heeft ze wellicht ook plezier in of behoefte aan een scharrel, 2e keer seks of seksrelatie. beiden partijen weten waar ze aan toe zijn.

  Een vrouw vind jou leuk, jij twijfelt

  Wellicht ziet ze er wel leuk uit, dus je kan altijd met haar afspreken. Als je dan alsnog geen vonk voelt en niet 'enthousiast' bent over haar (maar zij wel over jou) laat het dan bij 1 date. Beiden partijen stappen er niet hetzelfde in.

  Een vrouw vind jou leuk, jij haar ook

  Dit is een inkoppertje. Uiteraard spreek je met haar af en ga je vlammen! Als ze een 2e date wil, zoen met haar of wellicht meer. Heb goede seks met haar en zie wat er verder gaat gebeuren. Beiden partijen stappen er hetzelfde in.

 3. ton

  says:

  Beiden partijen stappen er niet hetzelfde in. Dat is de spijker op zijn kop.

  Vaak heb je dat op het eerste moment nog niet helemaal door of laat je je door het moment meeslepen, als de adreline door je heen vliegt.

  Goed aanvullende coomment van berg! Thanks.
  have fun en enjoy. Life is beautiful.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *