Het Verhaal van Oscar Oliver

Oscar OliverIk was vroeger een erg introverte en verlegen jongen. Ik speelde dan ook voornamelijk computerspelletjes. Ik had er wel meer dan honderd die ik allemaal wel had uitgespeeld (of zelfs meerdere keren).

Ik had van jongs af aan het gevoel dat mij nooit was uitgelegd hoe je een date of een vriendin kon krijgen. Om me heen zag ik vrienden van me relaties aangaan met vrouwen, of gewoon voor een avondje met een vrouw zoenen of iets.

Zelf had ik geen flauw idee hoe dat in ze werk ging, ik was volledig ontwetend op dit gebied. Toen ik 16 á 17 was en nog geen enkele vrouw gezoend had, ging er wel een belletje bij me rinkelen dat ik op dit gebied flink achterliep in vergelijking tot mijn leeftijdsgenoten. Dit maakte me erg onzeker.

Toen ik bijna 18 werd, had ik een aantal dagen een vakantievriendinnetje waarmee ik uiteindelijk ook gezoend had. Op dit eerste meisje werd ik ook direct verliefd, wat eigenlijk voornamelijk kwam doordat ik gewoon geen andere ervaringen had gehad daarvoor.

Ik werd verliefd op het idee dat er eindelijk een meisje was die interesse in mij toonde.

Er was overigens ook helemaal geen sterke connectie tussen ons, omdat we allebei reuze verlegen waren en weinig initiatief namen. De meeste tijd zeiden we dan ook niks tegen elkaar of het ging alleen maar over onzin.

Ze maakte het een week later uit met de reden dat het niet aan mij lag maar aan haar. Ik snapte geen drol van haar redenering.

De eerste vrouw die ik versierde

Maanden later was er een prachtige meid met mij aan het flirten in de kroeg. Ik had ondertussen al wat boeken gelezen over vrouwelijke psychologie, zelfontwikkeling etc. en ik vond dat ik iets moest ondernemen.

Met de zenuwen die werkelijk gierde door mijn lichaam keek ik haar nog een keer aan en gebaarde met mijn vinger dat ze naar me toe moest komen. Ze kwam direct en ging al heel dicht tegen me aan staan.

Ik wist ondertussen al dat ik voornamelijk me moest gedragen als een man die eigenlijk niet zo heel geïnteresseerd in haar was. Ik keek soms de andere kant op en zei dingen als: “Ja misschien sms’en we elkaar wel, maar het kan ook zijn dat we elkaar nooit meer zien.” Het was de ‘take-it or leave it’ mentaliteit die goed aansloeg.

Ik kreeg een relatie met haar en werd ook ontmaagd. Ik was 19 rond die tijd, maar daarna vond ik het saai worden en maakte ik het uit. Ik had eigenlijk ook het gevoel dat zij mij gekozen had en ik weer is blij was dat iemand me leuk vond.

De jaren daarna heb ik me veel gefocust op mijn verlegenheid kwijt te raken door middel van vrouwen aan te spreken en gewoon vaker de deur uit te gaan.

Er waren vele avonden waarbij ik minstens 20 vrouwen had benaderd en naar huis ging met een aantal telefoonnummers waarbij ik een aantal vrouwen had gezoend of een one-night-stand had.

Ik werd steeds socialer en makkelijker in de omgang wat resulteerde in honderden nummers van vrouwen, soms had ik er wel 10 aan het eind van het weekend. Op zondag was dan mijn bel dag, waarbij ik één voor één vrouwen opbelden en gedurende de week met hen afsprak om wat te gaan drinken.

In het ebook vertel ik precies hoe ik meerdere telefoonnummers krijg op een avond en hoe ik dates opzet met deze vrouwen.

Wat doe ik op dit moment?

Op dit moment vind ik het mooi geweest met de vele verleidingen en richt ik me meer op het vinden van een fantastische vrouw voor een lange termijn relatie. Daarnaast ben ik veel bezig met mijn bedrijf en ben ik in 2012 afgestudeerd als sociaal psycholoog aan de Universiteit van Amsterdam.