Overdag Vrouwen Aanspreken En Versieren

Je ziet op straat een heel mooie vrouw lopen, maar je durft haar niet aan te spreken omdat je niet weet hoe je haar moet versieren. Je weet ook niet wat je moet zeggen, en daardoor ga je er maar niet naar toe, en laat je de kans om haar beter te leren kennen gaan.

Dat is jammer, want misschien was zij wel een hele leuke vrouw, en hadden jullie samen nog een mooie tijd kunnen hebben.

In dit artikel zal ik je leren hoe je overdag vrouwen kunt aanspreken, en vervolgens kunt versieren!

Vrouwen aanspreken

Als je op straat een mooie vrouw ziet lopen, kun je haar niet versieren op de manier hoe je dat zou doen ‘s avonds in de bar.

Je moet het op een andere manier aanpakken.

Het gebeurt niet vaak dat vrouwen aangesproken worden door mannen, en al helemaal niet om versierd te worden. Je kunt dit natuurlijk in je voordeel gebruiken. Een vrouw zal je namelijk niet afwijzen op straat, iets wat ze misschien wel zal doen in een bar, omdat er dan al zoveel mannen haar proberen te versieren!

Maar hoe kun je nou vrouwen aanspreken en versieren op straat? Ik zal je dit gaan uitleggen.

Als je een mooie vrouw ziet lopen die jij wel graag beter zou willen leren kennen, is om er gewoon naar toe te stappen, en te vragen waar de dicht bijzijndste bank is (of iets anders wat je kunt zoeken, maar een bank is eigenlijk altijd wel goed).

Je vraagt haar dan een normale vraag, waar ze eigenlijk wel antwoord op moet geven. Hier is helemaal niks geks aan.

Je kan ook direct zijn, en gewoon zeggen dat je haar wel even aan moest spreken.

Ook als ik vraag waar de dichtstbijzijnde bank is, stel ik me daarna altijd even voor. Ik laat weten dat ik haar aan het versieren ben. Vrouwen vinden dit leuk, omdat zij overdag eigenlijk nooit versierd worden. Er wordt alleen maar naar hen gekeken en misschien gefloten, maar er is meestal geen enkele man die er daadwerkelijk op af durft te stappen.

Het is voor een vrouw ook moeilijk om jou overdag  ‘af te wijzen’, zeker als zij al stilstaat. Dan zal ze zeker met jou een praatje maken.

Je bent haar aan het versieren

Het is dan ook belangrijk dat je laat zien dat je haar aan het versieren bent, want zo kun je bijvoorbeeld een eerste afspraakje regelen, of haar telefoonnummer scoren.

Ik ga meestal voor het telefoonnummer, omdat ik haar dan na een aantal dagen zelf kan bellen om te vragen of ze wat te doen heeft, en met me wil afspreken.

Als ik een vrouw heb aangesproken, maak ik gewoon een praatje met haar, met een duidelijke ‘versiertint’, ik laat dit alleen maar in het begin merken, en vervolgens praat ik gewoon over de stad zelf, of over wat ze hier aan het doen is.

Vervolgens geef ik haar mijn telefoon, en laat haar haar telefoonnummer intypen, omdat ze me een leuke vrouw lijkt, waar het me leuk mee lijkt om een andere keer nog wat mee af te spreken.

Vrouwen zullen hier positief op reageren, en negen van de tien keer hun nummer geven!

Wil je nog meer informatie over het versieren van vrouwen?