5 Tekenen dat je Relatie ten Einde is + 2 Herstel Tips

Het einde van een relatie is iets dat meestal niet uit de lucht komt vallen. Meestal waren er al een hoop signalen dat het niet goed ging in jullie relatie, en had je het achteraf dus wel zien aankomen. Veel mensen hebben dan ook al voordat hun relatie écht uitgaat wel door dat het eigenlijk al klaar is.

Soms is het echter minder duidelijk. Bepaalde mensen voelen dit van nature wat minder aan, en herkennen niet de tekenen dat het niet meer goed gaat. Als jij wil weten hoe je kan zien dat het (bijna) afgelopen is met je relatie, dan leer ik je dat in dit artikel. Daarnaast geef ik je twee tips over het herstellen van je relatie, als blijkt dat dat nodig is. Dit artikel is als volgt ingedeeld:

  • Hoe weet ik dat mijn relatie (bijna) ten einde is? 5 tekenen
  • Hoe herstel ik een falende relatie? 2 hersteltips

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Hoe weet ik dat mijn relatie bijna ten einde is? 5 tekenen

Om te voorkomen dat jij erdoor wordt verrast als je relatie ineens tot een abrupt einde komt, helpt het om de voortekenen te herkennen. Daarom zal ik nu de belangrijkste van die voortekenen geven, namelijk de volgende vijf:

  1. Jullie ontlopen elkaar (bewust of onbewust)
  2. Jullie hebben amper seks
  3. Je voelt je eenzaam, ook als je niet alleen bent
  4. Je fantaseert vaak over andere vrouwen
  5. Jullie maken geen toekomstplannen meer

Teken 1: Jullie ontlopen elkaar (bewust of onbewust)

Als een relatie uitgaat, dan betekent dat kennelijk dat twee mensen niet langer bij elkaar willen zijn. Vaak weten ze dit onbewust al veel langer voordat ze dit zich realiseren, en dat kun je aflezen aan hun gedrag. Als koppels elkaar steeds meer beginnen te ontlopen, dan is dat een teken dat er iets goed mis is, want blijkbaar stellen jullie elkaars gezelschap niet meer zo op prijs.

Een relatie betekent natuurlijk niet dat je 24 uur per dag op elkaars lip moet zitten. Als je dat te lang volhoudt, dan kan ik je garanderen dat je relatie snel tot een einde komt. Een beetje tijd voor jezelf is zo nu en dan heel gezond, en de behoefte om af en toe alleen te zijn is dan ook niet wat ik bedoel als ik het heb over het ontlopen van je partner.

Wat ik wel bedoel, is dat je eigenlijk iets in de keuken wil halen, maar het toch maar niet doet, omdat je partner daar op dit moment bezig is. Of dat je eigenlijk naar huis wil gaan, maar toch nog wat langer wegblijft omdat je je bedenkt dat je partner ook thuis is. Ik heb het over het aanpassen van je gedrag, enkel en alleen om je partner te ontlopen.

“Stellen die niet meer samen willen zijn, blijven meestal ook niet samen.”

Het kan zijn dat je dit bewust doet, maar een groot deel van de tijd gebeuren dit soort dingen onbewust. Het is daarom goed om nu alvast te kijken of je jezelf (of je partner) in dit gedrag herkent, want op het moment dat koppels zich van dit gedrag bewust worden, kan het al te laat zijn om hun relatie te redden.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Teken 2: Jullie hebben amper seks

Aan het begin van een relatie kunnen veel stellen moeilijk van elkaar afblijven. Te weinig seks is iets wat in dat stadium maar zelden voorkomt, en als het wel voorkomt, komt het bijna altijd door externe omstandigheden. Naarmate een relatie vordert, is het echter heel normaal als dit wat afneemt, en je dus minder vaak seks hebt.

Daar is op zichzelf niks mis mee, maar er is een verschil tussen wat minder seks en (bijna) helemaal geen seks. Volwassen mensen hebben nu eenmaal een druk leven, maar als jullie bijna nooit meer tijd vrijmaken om seks te hebben, dan is planning waarschijnlijk niet jullie probleem. Waarschijnlijk voelen jullie je dan simpelweg niet meer aangetrokken tot elkaar.

Dat dit er vaak toe leidt dat een relatie uitgaat, zal ik je niet hoeven uitleggen. Aantrekkingskracht tussen jou en je partner zijn een belangrijk onderdeel van een relatie, en bovendien is seks een eerste levensbehoefte. Als dit cruciale onderdeel niet meer aanwezig is in je relatie, betekent dit meestal dat die relatie niet lang meer standhoudt.

“Waarschijnlijk wil je nog wel seks, alleen niet meer met je partner.”

Het kan dus een reden zijn dat je relatie uitgaat, maar het is meestal ook een symptoom van een dieperliggende reden. Indien jij en je partner nog een goede relatie hadden, dan zouden jullie toch wel moeite doen om seks met elkaar te hebben? Als je stopt met het hebben van seks, is er meestal dus al iets flink mis.

Teken 3: Je voelt je eenzaam, ook als je niet alleen bent

In een goede relatie stel je elkaars gezelschap op prijs, en heb je steun aan elkaar. Je vindt het fijn om samen te zijn, en je geniet van de momenten die je met je partner hebt. Als het echter niet goed gaat met je relatie, dan zal je steeds minder hebben aan het gezelschap van je partner. Vaak komt het dan voor dat je je eenzaam voelt, ook als je helemaal niet alleen bent.

“Een goede relatie helpt eenzaamheid juist tegengaan.”

Eenzaamheid is namelijk iets anders dan alleen zijn. Om eenzaamheid tegen te gaan, heb je niet alleen gezelschap nodig, maar ook een zekere intimiteit. Als jullie het nooit meer over diepgaande onderwerpen hebben, maar alleen uit gewoonte elke avond samen tv kijken op de bank, dan zal dat weinig doen om eenzaamheid te verhelpen.

Ook fysiek contact is hierin heel belangrijk. Dit hangt natuurlijk samen met de vorige tip, maar ik heb het niet alleen over seks. Ook knuffels en kleine aanrakingen zijn van groot belang om je met iemand anders verbonden te voelen. Mis je dit in je relatie, dan is er een grote kans dat eenzaamheid niet lang op zich zal laten wachten.

Overigens wil ik wel nog even benoemen dat er ook andere redenen kunnen zijn dat je je eenzaam voelt, en dat dit niet altijd hoeft te betekenen dat je relatie tot een einde aan het komen is. Je zou natuurlijk ook andere, psychologische problemen kunnen hebben die tot gevoelens van eenzaamheid leiden. Denk dus altijd goed na of er geen andere oorzaak van je eenzaamheid zou kunnen zijn, voor je je onnodig druk maakt om je relatie.

Teken 4: Je fantaseert vaak over andere vrouwen

Als jij niet meer gelukkig bent in je huidige relatie, dan is de kans groot dat je in je hoofd al op zoek bent naar alternatieven. Je doet het waarschijnlijk niet bewust, maar mannen wiens relatie bijna ten einde loopt, gaan steeds vaker fantaseren over andere vrouwen. Voordat jij definitief hebt besloten dat je relatie geen toekomst heeft, zijn je hersenen alvast vooruit aan het plannen.

“Jij durft de bladzijde nog niet om te slaan, maar je onderbewuste is al een hoofdstuk verder.”

Daarmee wil ik natuurlijk niet zeggen dat je nooit aan andere vrouwen mag denken. Dat je als man af en toe aan een andere vrouw denkt, is natuurlijk. Je kan niet al je seksuele impulsen onderdrukken, en dat is ook helemaal niet gezond. Het gaat er echt om dat je dit heel vaak doet, dat je continu seksuele fantasieën hebt over vrouwen die je ziet langslopen.

Wat een goede indicatie is, is of je nog opgewonden raakt van het idee van seks met je eigen partner. Als je heel veel fantaseert over andere vrouwen, is dat vaak omdat je je eigen partner niet meer aantrekkelijk vindt. Dat is op zichzelf natuurlijk al een heel slecht teken voor je relatie, zoals ik bij teken twee ook al heb benoemd.

Teken 5: Jullie maken geen toekomstplannen meer

Als je dit artikel tot nu toe een beetje goed hebt doorgelezen, dan heb je al opgepikt dat je onderbewuste vaak veel sneller doorheeft dat je relatie ten einde loopt. Eén van de manieren waarop zich dit uit, is door het niet langer maken van toekomstplannen. Wanneer je op steeds kortere termijn gaat plannen met je partner, dan is dat een slecht teken.

Als je in een goede relatie zit, dan heb je waarschijnlijk veel meer zin in de toekomst. Je hebt het immers naar je zin hebt met je partner, en kunt niet anders dan je toekomst met die partner voorstellen. Dit zorgt ervoor dat je plannen voor de toekomst maakt, omdat je er vertrouwen in hebt dat je die toekomst ook echt met je partner zal beleven.

“In een goede relatie denken de meeste mensen niet eens na over de mogelijkheid dat het uitgaat.”

Doe je dit niet meer, dan heb je kennelijk, bewust of onbewust, geen vertrouwen in jullie toekomst. Als het ineens als een enorm commitment voelt om over een paar maanden een dagje uit te plannen, dan is dat vaak omdat je er onbewust rekening mee houdt dat jullie over een paar maanden niet meer samen zijn. Dat dat niet bepaald een goed teken is, zal ik je niet hoeven uit te leggen.

Hoe herstel ik een falende relatie? 2 tips

Ik heb je nu de belangrijkste signalen laten zien, waaraan jij kan herkennen of je in een falende relatie zit. Als dat het geval is, dan kun je twee dingen doen. Je kan accepteren dat je relatie ten einde is, en het in het belang van jullie beiden niet langer uitrekken. Het kan echter ook zo zijn dat je helemaal niet wil dat het uitgaat, en dat je je relatie wil herstellen.

Er zijn natuurlijk situaties waarin het heel moeilijk is om een relatie te redden, maar het is pas uit als het uit is. Wanneer jij het herstel van je relatie een zo groot mogelijke kans wil geven, dan heb ik een tweetal tips voor je die dat makkelijker zullen maken. Het redden van een falende relatie is nooit simpel, maar het is zeker niet onmogelijk.

Tip 1: Ga in relatietherapie

Ik begin maar meteen met een vrij controversiële tip. Hoewel de meeste mensen in theorie niks tegen relatietherapie hebben, zijn ze vaak niet snel bereid om het zelf te doen. Er heerst het idee dat therapie iets is voor mensen waar iets mis mee is, en er heerst toch nog wel een taboe rondom therapie. Toch is het in een situatie als deze vaak de beste optie.

Want laten we wel wezen: als jij in een falende relatie zit, dan is er daadwerkelijk iets mis. Niet per se met jullie als individuele personen, maar zeker wel met jullie relatie. Als jullie er met zijn tweeën uit hadden kunnen komen, hadden jullie het dan ooit zo ver laten komen? Of moeten jullie erkennen dat er externe hulp nodig is om je relatie weer te lijmen? Ik durf te wedden dat het de tweede optie is.

Tip 2: Maak tijd voor elkaar

Indien jullie je relatie willen herstellen, dan is dat iets wat jullie samen moeten doen. Je lost dit probleem niet op door ervoor weg te rennen. Jullie zullen daarom tijd voor elkaar moeten maken. Alleen als je samen tijd doorbrengt is jullie relatie te redden, want het hele idee van een relatie is dat je kunt genieten van elkaars gezelschap.

Het is daarin ook belangrijk dat jullie leuke dingen doen. Wat vaak goed helpt, is weer op dates gaan zoals je dat waarschijnlijk aan het begin van je relatie deed. Op die manier kun je weer opnieuw verliefd worden op elkaar, omdat je wordt herinnerd aan de redenen dat jullie in de eerste plaats op elkaar zijn gevallen.

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d