Reviews

Vandaag Vrouwen Versieren eBoek Reviews / Ervaringen

Klik hier voor het Vandaag Vrouwen Versieren eBoek

hoii Oscar ik wilde jullie laten weten dat ik met behulp van jullie tips de vrouw van mijn dromen heb gevonden. en daarom wilde ik je bedanken voor al die goede tips.

Bedankt groetjes twan

Me zelfvertrouwen is enorm toe genomen ik heb al 9 nummers in 1 week verzameld dat is een stijging van 500% vergeleken met de afgelopen 2 jaar.

groet Lucas

Het eboek is te gek dankzij het eboek heb ik nu een relatie met een leuke vriendin. Dankjewel.

Groetjes, Karel

Na het lezen van het E-boek Vandaag Vrouwen Versieren is mijn leven totaal verandert in een positieve kant.

Justin

Dit e-book is een openbaring voor me geweest. Helemaal top. Heb direct na het lezen een ticket besteld voor een singelsparty.

Jaap uit Grunnen

Ik heb sinds 2 maanden een relatie, mede door jullie eboek en programma’s. Het zal overigens al een cliché overkomen maar ik heb bijzonder veel aan alle informatie gehad en het blijkt dus echt te werken, top!

Uiteraard dank voor alles!

Met vriendelijke groeten, Patrick

Beste Jonathan en Oscar,

Ik heb inmiddels beide boeken van jullie (plus alle extra’s) aangeschaft en ik was onder de indruk van het werk dat jullie er in hebben gestopt.

Groeten, Marcel

Klik hier voor het Vandaag Vrouwen Versieren eBoek

Hey Jonathan,

Prachtig waar jullie mee bezig zijn!

Jullie boek heeft me werkelijk geholpen met het verstaan van vrouwen en het versieren van vrouwen.

Vandaar dat ik ook denk dat jullie volgende programma een meesterwerk wordt.

Groetjes, Sammy

Sinds ik dit boek gelezen heb (en dit is een maand of 2 gelelden) heb ik het bed al gedeeld met 3 vrouwen. Dit is voor mijn doen (gebaseerd op de resultaten voordat ik het boek had gelezen (moeilijke zin) erg veel. Daarvoor had ik misschien 1 bedpartner per jaar, en dat was dan geen vast vriendin.

Edwin

Interessant materiaal ,alles wat ik van jullie heb geleerd werkt voor 100%

Vriendelijke groet

Johnny uit de achterhoek

Ik was op zoek hoe je beter met vrouwen kan omgaan toen ik dit boek tegen kwam. ik had het gratis stukje gelezen en dat had me overtuigt om dit boek te kopen. ik heb het nu een paar keer gelezen en begrijp nu veel beter hoe het allemaal moet en als ik uitga herken ik ook situaties. het aanspreken gaat nu al wat beter dankzij dit boek.

Alexander

Ik wil jullie complimenteren met het werk dat jullie hier leveren. Ik denk dat heel veel mannen een enorme boost hebben gekregen in hun zelfvertrouwen alleen al door het lezen van jullie boek.

Hiram

Ik zit met een probleem en dat is dat het produkt te goed werk,pfff ,want ik woon samen maar de vrouwen komen ook op me af als ik samen met me vrouw ben,hoe moet ik me gedragen als me vriendin bij is?,ze is al een keer weggelopen terwijl ik niks deed.

Hamer

Heb tussen Kerst en Oudjaar een vrouw leren kennen waar ik helemaal gek op ben (en zij op mij ) en heb sinds die tijd al een hele leuke tijd met haar. Heb haar weten te verleiden en versieren dankzij jullie. Daarvoor ben ik jullie dankbaar.

Ik denk echt dat dit voor langere tijd is en ben momenteel ff klaar met het jagen op vrouwen.

In elk geval bedankt voor alle hulp en tips en wie weet kom ik hier later nog weer eens terug.

Groetjes, Marcel

Klik hier voor het Vandaag Vrouwen Versieren eBook

Dag Oscar en Jonathan,

Ik moet zeggen dat ik zeer te spreken ben over de manier dat jullie dit boek geschreven hebben. Ik merk nu al dat ik gemakkelijker in contact kom met vrouwen waardoor het leven al een stuk leuker wordt. Ook merk ik aan mezelf dat ik een stuk socialer wordt. Dus de methode van jullie werkt voor mij inderdaad echt.

groet, Erwin

Hey jongens,

Ik vind het boek erg interessant en er staan een hoop dingen in waar je normaal niet bij stilstaat. Het is wel grappig om je eigen gedrag te analyseren. Met meiden die ik al ken gaat het allemaal fantastisch, maar vreemden op straat aan spreken is nog ff een stapje te hoog. Terwijl ik in principe alle informatie bij de hand heb om het te kunnen doen slagen. Kortom, dit boek is de bom:)

– Michael uit Zaandam, Nederland, 24 jaar

Ik heb geleerd meer zelfvertrouwen uit te stralen en niet (wanhopig) te proberen in de smaak te vallen. De ASV vond ik ook heel duidelijk en leerzaam. Ik deed het gewoon verkeerd. Ik vind het boek echt leerzaam.

– S.K. uit Antwerpen, België, 30 jaar

Ik ben anders gaan denken na het lezen van jullie eBooken. En het heeft me ook geholpen, niet alleen bij meiden maar ook sociaal denk vermogen. En dat heeft me ook meer zelfvertrouwen gegeven :).

– Kristiaan

Ik vind dat jullie zeer goede en handige informatie in jullie e-book hebben staan en dat ik er echt wat aan heb.

Ik ga nu dus proberen met jullie e-book om het echt te gaan doen en een champ te worden in het versieren van vrouwen!

– Champ (nickname), Groningen, 18 jaar

Ik ben aardig te spreken over jullie boeken. Er staan veel nuttige dingen. Ik heb het pakket met vandaag vrouwen versieren. 50 openingszinnen etc. Dat aantrekkingskracht creëren heb ik wat van geleerd. ik herken nogal wat fouten die ik maak. Maar ook dingen die ik uit mezelf vaak wel goed doe.

– Rick, Groningen, 21 jaar

Jullie boek heeft mij wel mijn ogen doen openen en ik ben mij nu ook erg bewust geworden over hoe ik overkom ik had ook een beetje een nice guy attitude dat heb ik zeker wel aan gepast. Ik snap nu dat aantrekkingskracht zwaarder weegt als aantrekkelijkheid. Ook merk ik dat die dubbele signalen werken daar kwam ik dat avondje stappen achter. Iig bedankt voor de tips het lukt mij aardig om met je tips zoals je zelf oppeppen voor het uitgaan d.m.v muziek en je op de positieve signalen te focussen.

– Rick

Een maand en half geleden tikte ik op google iets over vrouwen versieren in en belande uiteindelijk via een andere site op die van jullie en besloot na enkele weken jullie boek te kopen. Grappig genoeg het 1ste weekend na ontvangst van het boek sprak een maat van mij 2 meisjes aan op een fuif en bood hun een drankje aan. Zelf durfde ik ze in het begin nog niet aan te spreken tot ineens 1 van de 2 me zelf aansprak. En toen heb ik natuurlijk wat tips uit jullie boek proberen toe te passen en uiteindelijk is het gelukt om hun nummer te verkrijgen. Het is zowiezo al een handig boek met goeie tips bedankt daarvoor :).

– TopStar (nickname), België, 21 jaar

Klik hier voor het Vandaag Vrouwen Versieren eBook

Na het lezen van het e-book ben ik een stuk wijzer geworden op het gebied van vrouwen. Het boek is lekker makkelijk te lezen en zegt direct de issues die fout gaan en op welke wijze je hiermee om moet gaan. Bedankt daarvoor.

Grtz. Daan

Ik heb vooral geleerd om de vrouwen niet teveel achter hun kont te zitten. En in plaats daar van veel met ander mensen en vooral vrouwen bezig te zijn om juist haar jaloers te maken. En een relaxe houding neer te zetten.

– D.A. uit Heemskerk, Nederland, 27 jaar

Hey jongens!

Bedankt voor de geweldige tips! 🙂

Ik moet zeggen dat ik nooit heb mogen klagen met aandacht van vrouwen en vriendinnen krijgen, maar het kan altijd beter en meer, toch!? ;-D haha Ik heb veel geleerd en afgelopen zaterdag een aantal dingen in praktijk gebracht en idd, het werkt! haha goed man.

grtz Boris

Hallo

Ik wil jullie even complimenteren en eigenlijk ook een extra bedankje meegeven voor jullie spectaculaire tips en tactieks. Ik heb de e-book sinds een maandje gekocht en inmiddels 4x uitgelezen, en heb in die maand elke week een meisje gescoord in de clubs en zelfs een avond waar ik 2 meiden scoorde. Ik heb inmiddels 4 nieuwe nummer op mijn telefoon waarmee ik whatssapp. Dit is best een prestatie als ik mezelf vergelijk met vroeger. Kortom helemaal top jullie zijn geweldig, keep up the good work!

gr. A-J

Via via ben ik in aanraking gekomen met Vandaag Vrouwen Versieren. Door velen goede verhalen besloot ik het e-book te kopen en heb hem binnen 2 dagen uitgelezen.

Ieder man denkt altijd wel te weten hoe je een vrouw moet versieren, maar pas als je je er écht in verdiept kom je erachter hoeveel fouten je maakt en hebt gemaakt in je leven, bij het versieren van vrouwen. Dit e-book bevat boordevol essentiële informatie die je nodig hebt om je droomvrouw te versieren, en is super makkelijk en begrijpelijk geschreven.

Alle stappen die je nodig hebt om een vrouw te versieren komen aanbod en zijn eigenlijk direct toe te passen bij de eerste beste avond als je uit gaat. En wanneer je dit boek precies volgt zul je enorm verbaasd zijn omdat het gewoon WERKT!! Op de 2e avond dat ik de stappen die dit boek beschrijft heb toegepast, zag ik meteen het resultaat. Resultaat dat ik in de afgelopen jaren van gedroomd had. Het is een absolute MUST als je beter wilt worden met vrouwen.

– P.F., Nederland, Amsterdam, 24 Jaar

heejj

jullie boek is briljant ik ben er elke week wel mee bezig ;D ik weet nu in heel veel situaties wat ik t beste kan doen en dat pas ik ook toe als ik uitga bijv. Ik merk ook dat ik in het verleden fouten heb gemaakt, nahja ik ben nog 18 dus alle tijd ;p alleen heb ik nog even een duwtje in de goede richting nodig, zodat ik heel veel mogelijkheiden creeer voor mezelf bijv. onbekende vrouwen op straat aanspreken heb ik nog nie gedaan ik heb nu geen vriendin ik probeer eerst heel goed hierin te worden en aan mezelf te werken Ik merk btw ook heel vaak dat je in tv series en ook gwn bij gesprekken van andere mensen die je opvangt de dingen kan herkennen die jullie beschrijven in jullie ebook heel vaag miss maar dat gevoel heb ik. zoals hoe een vrouw reageert op grappige arrogantie of gemixte signalen en degelijke.

die dingen die ik dan herken geven me nog meer het gevoel dat wat in jullie ebook staat heel dichtbij de perfecte kunst van t versieren komt ;D maar als dit te vaag is moet je t maar melden dan leg ik t nog uit wel gek eigenlijk dat ik een persoonlijk mailtje stuur naar 2 gasten die ik niet ken maja ;p dan kunnen jullie dit natuurlijk in die lijst zetten van mooie persoonlijke reactie op julle ebook ; )

tyvm iig mvg Edin

Hey boys,

Sinds iets meer dan een maand is het uit met mijn ex (6 jaar relatie). Ze had direct een ander en ik was hier erg door van slag, mijn toch al niet al te sterke zelfvertrouwen was echt met de grond gelijk gemaakt. Ik besloot dat ik niet langer me alleen en eenzaam wilde voelen en dat het tijd was om zelf actie te gaan ondernemen.

Ik ben nooit goed geweest in vrouwen versieren, de 2 exen die ik heb zijn op zeker moment op mij afgestapt en ik niet op hen. Als ik uitging voelde ik me altijd zeer kansloos, ik had werkelijk geen idee hoe je dat deed, een meisje voor een one-night-stand regelen. Een week of 2 geleden kocht ik dit e-book. Ik vond het een enorme openbaring.

Al bij het lezen voelde ik me sterker. Sinds de aankoop van het boek ben ik 3 keer uitgeweest, de eerste avond gebeurde er weinig, de tweede avond heb ik één telefoonnummer geregeld (maar niet gezoend) en de derde avond heb ik een meisje mee naar huis genomen voor ehhh you know what :).

Vooral het “be aplha”-principe is denk ik evident. Ik deed het niet vlekkeloos, het meisje zei op zeker moment tegen me “jij neemt ook niet echt initiatief”, maw ik had haar al eerder uit mezelf kunnen zoenen.

Toen dat eenmaal gebeurde was ik alsnog weer op de juiste weg bezig; gouden tip uit het boek, stel geen vragen maar doe mededelingen. In dit geval ging de laatste dialoog in de club als volgt: ik:”laten we gaan” zij:”ehh waarheen?” ik:”naar mijn huis” zij: “ok, is goed, even mijn vriendinnen gedag zeggen”.

Ik voel me weer happy en zelfverzekerd! Dank voor dit boek!

Groeten, Stefan (30), Amsterdam

Hallo Jonathan en Oscar,

Ik vond jullie boek zeer interresant en leerzaam. Door het grote aantal voorbeelden van dingen die je tegen een vrouw kunt zeggen maakt het een goede gedetailleerde cursus, waarmee het mij veel zelfvertrouwen geeft. Er staan tevens veel bruikbare technieken in vermeld, waarvan ik het vertrouwen heb dat ze zullen werken. Ik zal echter nog veel van deze technieken moeten oefenen om te zien welke voor mij het beste gaan werken. In ieder geval raad ik dit boek aan elke man aan, die problemen heeft met het versieren van vrouwen.

– M.K. uit Nederland, 25 jaar

Klik hier voor het Vandaag Vrouwen Versieren eBook

Tot nu toe ben ik nog altijd heel tevreden over mijn aankoop bij jullie. Ik sla het e-book er regelmatig op na om te kijken waar ik fout ben gegaan. Want als het goed gaat merk ik het vanzelf. 🙂

Tot nu toe is het mij elke keer dat ik om een telefoonnummer vroeg ook gelukt om het telefoonnummer van het meisje in kwestie te krijgen.

Ik vraag het niet aan elke vrouw, maar tot nu toe heb ik elke keer dat ik om haar nummer vroeg (vragen is het niet, ik ga er vanuit dat ik ‘m krijg, zoals ik van jullie geleerd heb) ook effectief haar nummer gekregen.

Eén keertje een e-mail adres, maar daar heb ik toen niet genoeg connectie mee opgebouwd, dus dat is niks geworden (of het lag aan mijn e-mail).

Ik wil ook nog effe meegeven dat jullie nieuwsbrieven (‘Aanvaard het gewoon’ om er maar eentje te noemen) op de juiste momenten aankomen. Elke keer als ik met vragen zat kwam er een nieuwsbrief binnen op het juiste moment. Perfect gewoon. En dan nu dit bonusboekje over internet dating.

In persoon lukt het tegenwoordig veel beter dan vroeger, maar op internet heb ik blijkbaar geen geluk (lees: ervaring). In ieder geval, ik ben dik tevreden. Ga zo verder.

– K.S. uit Antwerpen, België

Was aangenaam verrast ! Ik heb diverse keren gehad dat ik de situatie die jullie beschreven enorm herkende !! Ja en dan gaan alarmbellen rinkelen ! Fouten die ik maakte waar ik normaal geen oplossing voor had werd nu als hapklare maaltijd aangeboden. Ben nu dan ook al een paar weken actief bezig om jullie tips en advies van het E-book in de praktijk aan het uitvoeren en moet zeggen ik zie duidelijke stijging en progressie.

Ik grijp ook ontzettend vaak terug naar jullie E-book als ik het ff niet meer weet of wou kijken wat ik fout had gedaan. Dat is wel wat ik moet zeggen, alleen het lezen van het E-book heeft geen zin, je moet ermee de praktijk ingaan. Gelukkig geven jullie dit ook goed aan in het boek. Dus kortom tot op heden ben ik zeer tevreden !! Ben ook erg benieuwd naar het bonusboekje ! Hoe meer studiemateriaal des te beter !

– B. Nederland

Beste Oscar en Jonathan!

Ik wil toch nog even iets vertellen aan jullie. Ik had laatst met een meisje gezoend die ik al een jaar kende, we waren zegmaar al vrienden. Maar deze avond was er wel echte aantrekkingskracht zegmaar, het was heel leuk!

Na deze avond begon ik haar leuk te vinden, maar ze had helaas tijdelijk geen telefoon. Na een tijdje wel, dus had ik haar opgebeld of ze een keertje wou winkelen met me, maar ze wou niet.. Op die ene avond was er wel echte spanning, maar we hebben minutenlang staan zoenen en ik denk dat daardoor de spanning bij haar is verdwenen.. Dat las ik net in jullie boek dat dat zo kan gaan!

Wel geniaal hoe jullie dat aanpakken door eventjes te zoenen en daarna teggen dat ze nu wel genoeg heeft gehad voor vanavond! Wat me nu wel gaaf lijkt om te proberen bij haar is om de steel haar kaarten techniek toe te passen door te zeggen dat we beter gewoon vrienden kunnen blijven. Waarschijnlijk spreek ik haar binnen kort wel weer.. dus lijkt het me wel geniaal om dit na een gesprekje te zeggen met een halve glimlach op m’n gezicht!

Ik heb de laatste tijd veel in mezelf geinvesteerd en dat heeft zeker geholpen, want een week na bovenstaande ging ik weer met vrienden uit en toen overkwam me iets wat ik nog nooit had meegemaakt. Op 1 of andere manier gebruikte ik mijn lichaamstaal voor het aantrekken van meisjes. Ik had die avond super veel oogcontact maar nog niet echt veel gesprekken en dergelijks, maar het voelde wel alsof er een waas was opgetrokken uit m’n hoofd!

De laatste tijd heb ik steeds meer gesprekken met nieuwe meisjes, die duren meestal een kwartiertje en laatst was er een meisje die ik amper kende die echte oprechte interesse in me had en de hele tijd aan MIJ vragen zat te stellen ipv andersom!

Super!

Groetjes Mark.

Het E-book (vandaagvrouwenversieren) vond ik erg goed. praktisch direct toe te passen hulpmiddelen, tips, en advies. Weinig aan te vullen op de inhoud. alle van belang zijnde onderwerpen komen aan bod.

mijn tactiek is dat ik graag naast een meid ga zitten als ik een date heb, dus niet saai tegen over elkaar. zo kan je heel goed elkaars body-language lezen, en kan je kino wederzijds toepassen. veel beter dan tegenover elkaar zitten.

voorstel voor strandwandeling of boswandeling doe ik ook graag, is ze al gauw wat enthousiast. nouja eigenlijk verder geen tips..

– Sander, Oud-Beijerland

Ik heb een aantal e-boeken bij jullie gekocht en gelijk met heel veel interesse natuurlijk doorgenomen. Er staan een heleboel dingen die ik nog niet wist. Ik weet nu een beetje hoe je je moet gedragen.

Mijn gedachten waren altijd dat je vrouwen altijd complimenten moest geven en drankjes moest aanbieden om aandacht te krijgen van hun. Nu lees ik dat ze eigenlijk daar helemaal niet op zitten te wachten. Blijf het nog wel moeilijk vinden om vrouwen op straat uit het niet aan te spreken.

Na het lezen van de ervaringsverslagen kreeg ik inderdaad een soort boost. Ik ga nu naar de zelfde gelegenheden die daarin staan om het zelf te ervaren.

– Sunil

Klik hier voor het Vandaag Vrouwen Versieren eBook

Ik moet zeggen dat ik zeer te spreken ben over de manier dat jullie dit boek geschreven hebben. Ik merk nu al dat ik gemakkelijker in contact kom met vrouwen waardoor het leven al een stuk leuker wordt. Ook merk ik aan mezelf dat ik een stuk socialer wordt. Dus de methode van jullie werkt voor mij inderdaad echt.

– Arwin

Heel hartelijk bedankt voor julie aandacht. Ik hield niet van internet, maar met mijn situatie ben ik gaan zoeken. En vond die van jullie en ik mag zeggen geweldig heb die boeken nog niet gelezen en mijn start naar een geweldig leven is begonnen.

Nu zeg ik, je bent nooit te oud om nog heel veel te leren. Mijn droomvrouw die ik al die jaren in haar zocht kon ik niet vinden. O, wat was ik toch niet op mijn plaats.

Ik wist niet eens dat er een g-spot bestond en die vrouw houdt zoveel van me en kon al die jaren niet geven wat ze vroeg he jongens nogmaals bedankt, weet je wat ik geweldig vind, jullie hebben die kennis niet verborgen gehouden maar met gezond denkende mannen gedeeld.

– Steph

Het e book is echt goed.zoveel dingen zijn zo herkenbaar.en aan de keren dat k succes heb is dat (toevallig) volgens jullie omschrijving gegaan!!!net nog.een scharrel van me die eigelijk serieuze verkering wou maar van mij kant niet goed kwam wou geen sex meer.vanaaf kwam ze om me haar te knippen en heb k het hijgen in de oor en beetje trekken aan de haar toegepast…ze werd helemaal wild en heb er keihard geneukt.achteraf zij ze dat ze het echt niet van plan was.waarop k zei,ik ook niet maar voelde zo n spanning dat k mezelf niet in kon houden.k kon de truc heb een meer toegepast,maar door het lezen ervan ga je het weer toepassen.heb zondag een vrouw van 42 in het zwembad ontmoet.ben zelf 28.volgende week gaan we wat drinken.dus voor die tijd lees k het ebook nog even door maar als je tips hebt..zijn ze welkom.

groet A – Andreas

Om eerlijk te zijn had ik serieus het idee om na het lezen van dit boek mijn geld terug te vragen. Maar na slechts één weekend uit en nog niet eens het hele boek gelezen te hebben kan ik dit echt niet maken!! Ik heb die €40 er al uit gehaald doordat de vrouwen nou mij drank aanbieden ipv andersom. Ik heb echt mijn leukste weekend uit ooit gehad, leuke gesprekken gehad met zeker wel 20 vrouwen, 2 gezoend (en had er wel meer kunnen doen maar had er geen zin in hahaha). Het enige klote gevoel wat ik heb na het lezen van dit boek is dat ik al begin 20 ben en een hoop vrouwen ben misgelopen. Nogmaals bedankt Jonathan en Oscar voor het schrijven van dit boek. Het beste boek dat ik ooit gelezen heb!

Meneer Anoniem, omgeving Utrecht

Beste Jonathan en Oscar,

Ik had het boek gekocht met het idee van het zal toch wel weer niet helpen. Niks bleek minder waar te zijn, het boek is gewoonweg fantastisch! Alle technieken staan er duidelijk in uitgelegd. De ASV zoals jullie het noemen is ook erg belangrijk om te weten. Voorheen had ik er nooit zo over gedacht, maar als je het zo leest is het eigenlijk best logisch! Bedankt voor de hulp!

– Job, Amsterdam

Goededag,

Ik vind julie boek duidelijk en overzichtelijk. Je kunt er direct me aan de slag door julie iedeen en adviezen gelijk in het dagelijks leven te gebruiken. Waar door je al een ander beeld van je zelf afgeeft aan de buiten wereld. Ik heb al van verschillende mensen gehoord dat ze mij veranderd vinden. Vrolijker, meer me zelf, en ja zelfs grappig!

Op gebied van de vrouwen moed het nog komen maar ik ben nu terverden met mezelf. Als ik iemand zie die mij aanspreekt stap ik er op af en ga een praatje maken. Blijf niet meer twijfelen van wat zouden ze van mij vinden. Ik ben meer gaan doen.

Met vriendelijke groet,

– Wim uit Ottoland, Nederland, 24 jaar

Beste Jonathan en Oscar,

Ik vond jullie boek erg leerzaam. Ik keek er nooit op deze manier tegenaan, maar na het lezen van jullie boek sta ik opeens heel anders tegenover vrouwen. Ik vond jullie adviezen erg nuttig en ik ben nu aan het uitproberen wat voor mij het beste werkt. Ik heb vooral moeite om een gesprek gaande te houden met een vrouw. Maar dat kwam mede omdat ik dacht dat je niet zomaar het gespreksonderwerp moest veranderen. Na het lezen van jullie boek heb ik gemerkt dat dat juist een goede strategie is.

Ik vond het boek leuk om te lezen. Het feit dat jullie er niet een lang verhaal van maken(maar steeds hele korte stukjes) vond ik eerst heel vreemd, maar later eigenlijk wel lekker om te lezen.

– Gr Eric

Hallo Jonathan & Oscar,

Dit is mijn eerste reactie op jullie materiaal.

Mij spreekt erg aan dat jullie specifiek ingaan op het snel creëren van aantrekkingskracht direct na het aanspreken. Ik had al veel gelezen over versiermethoden en -technieken (zoals hoe je leuke gesprekken voert). Probleem hiervan is dat die alleen toepasbaar en effectief zijn als de vrouw voldoende interesse in je toont. Jullie tips helpen daarbij.

Misschien stuur ik later nog een uitgebreidere review, als ik meer geoefend en vaker gelezen heb.

– R.K., Nederland

Heej Jonathan & Oscar

Super bedankt voor alle tips in jullie e-Book, dat heeft mij weer de nodige portie zelfvertrouwen gegeven wat ik nu juist nodig had. Ik was gelukkig geen verlegen gast, maar ik wist me geen raad met vrouwen aanspreken. En nu ik jullie e-Book heb gelezen weet ik wat er fout is gegaan. Ik forceerde vaak gesprekken met vrouwen, waardoor ik gauw hun interesse verloor. En tot nu toe heb ik jullie boek nog maar 2 keer gelezen en meer succes geboekt in 2 week tijd dan in 2 jaar tijd 😉

Dus reuze bedankt voor dit geweldige e-Book.

Groetjes Julian

Klik hier voor het Vandaag Vrouwen Versieren eBook

Hoi Jonathan en Oscar,

Ten eerste bedankt dat jullie dit boek geschreven hebben en jullie kennis met andere willen delen! Ik ben er ontzettend blij mee want heb m’n contacten met vrouwen enorm zien toenemen. Ik was vroeger erg verlegen en durfde amper een vrouw aan te kijken zelfs als ik wist dat zij mij leuk vond, laat staan ermee praten! Nu heb ik dankzij jullie boek een brok zelfvertrouwen gekregen en durf nu steeds vaker vrouwen aan te spreken :-). Met als gevolg leuke contacten, waar helaas nog niet de ware tussen zit maar wat niet is gaat vast nog wel komen! Soms maak ik nog wel eens een foutje merk ik op, maar duik dan weer gelijk in jullie boek om te kijken wat ik fout heb gedaan en de volgende keren beter kan doen of zeggen. Ik ben nog maar een beginnerling en moet nog van mijn fouten leren maar dat gaat gelukkig steeds beter :-))).

Groetjes Michel

Beste Jonhatan en Oscar,

Ik heb jullie boek nog niet helemaal uit gelezen. Dat komt omdat ik de laatste tijden het een beetje te druk had. Maar de stukken die ik heb gelezen hebben me zeker wat meiden opgeleverd ! Ik heb al 3 meiden versierd en verleid.. Ze kunnen van me niet weg 😉 En dit alleen zonder dat ik boek helemaal uit heb gelezen.. Na het uitlezen kan ik voor de vrouw van mijn dromen gaan !

Een beetje te vroeg.. Maar hiermee bedoel ik dan ook dat het mij zeker tot daar gaat lukken.

Ze noemen me op school ook wel ”player” en dit zins kort omdat ze zien dat ik gerust met de meiden kan praten.. En ze zo kan verleiden. En dit allemaal te bedanken aan jullie e-book !

Heel erg bedankt ik ben er zeker blij mee en ik adviseer het ook aan iedereen !

Groetjes, – Ali uit Den Haag, Nederland

Toen ik de site van Jonathan en Oscar vond en dan het e-book bestelde, zag ik wel een patroon in wat ze vertelde, het is inderdaad inwerken op het onderbewuste van de vrouw door speciaal uit de hoek te komen en te “verwarren” door ze te ” verrassen”, …. Ik zag mezelf ook wel in dat gevoel van “angst” om vrouwen aan te spreken (zo toe klappen en niet durven), waardoor ik dus nooit vrouwen aansprak en dan enkel thuis vocht om toch eens van de grond te komen.

Ik ben meteen de tips van Oscar en Jonathan gaan toepassen en ik heb nog nooit in mijn leven zo snel en zo veel sex gehad dan de laatste twee weken, ik begin er ook meer en meer plezier aan te beleven, als ik bij macdonalds kom, spreek ik de vrouwen aan achter de kassa, kom ik in een supermarkt spreek ik zoveel mogelijk vrouwen aan, op straat aan de bushalte of gewoon in het gemeentehuis, en pas toe wat er verteld werd, in het begin was het niet gemakelijk, werd je dan afgewezen omdat ze bvb niet kon lachen met mijn humor, en dat is wel even het moment waar ik dan even denkt dat de techniek van Jonathan en Oscar mis zit, maar opeens, begonnen de slaagkansen te verbeteren en begin echt wel in te zien dat er iets mis was met de manier van aanspreken…… ook elke keer je die angst overwint en naar de vrouw toe stapt, geeft je meer zelfvertrouwen en heb je minder angst bij de volgende keer…..

Ook op de datingsites, kreeg ik vroeger geen enkel reactie of heel af en toe ééntje waar uiteindelijk niets van kwam, maar nu krijg ik zeker 8 op de tien antwoorden en beland ik in hun bed binnen de week, de paar die dan niet kunnen lachen met je humor laat je dan gewoon voor wat het is, steek er geen energie in, dat zijn vrouwen die psychologisch zelf bout missen maar de rest…….. ZALIG gewoon….. THANKS to Oscar en Jonathan.

Ik kan dus maar 1 goede raad geven, doe gewoon kwakkeloos wat er in de “handleiding” (e-boek) staat en bezorg er een persoonlijk geurtje aan…., GARANTIE verzekerd !!!

Mensen, ik ben nu toch wel een veel gelukkiger man….

Dominique

Review Vandaag Vrouwen Versieren

Vandaag Vrouwen Versieren had misschien net zo goed “Ontketen de echte man in je” kunnen heten. Enig probleem is dat het dan niet meer met drie keer een V begint en het iets minder marketbaar is. Vrouwen versieren spreekt meer aan dan een echte man zijn, toch?

Toch is dit de kern van het meesterwerk van Jonathan en Oscar voor mij. De echte man in jezelf vinden. Vandaag Vrouwen Versieren is veel meer dan weer een goedkoop tip-boekje. De kracht is dat het de kern aanpakt, namelijk jou. Jou en je overtuigingen, jou en je houding en als laatste jij en je angst om actie te ondernemen.

Dankzij de heldere, eye opening en simpele uitleg heb je een handvat om jezelf bij de wortel aan te pakken.

Wat voor een resultaten geeft het?

– Je legt sneller contact met vrouwen

– Doordat jij de man leert te zijn die stiekem altijd al in je zat voelen vrouwen zich aangetrokken tot je ZONDER dat jij daarvoor een vrouw hoeft te imponeren, op een voetstuk te plaatsen of nog erger probeert om te kopen

– Zelfs in de mannenwereld zul je de voordelen ervaren doordat je jezelf neerzet als een alpha man

– Als laatste, en misschien wel het allerbelangrijkste, je leert te genieten van het hele spel dat versieren heet. Vrouwen versieren wordt niet alleen meer een middel om een doel te bereiken maar een spel op zich waar je van kan genieten. Zelfs voor de niet-players en mannen zoals ik die opzoek zijn naar de ene vrouw waar je gewoon een lange termijn relatie mee kan hebben is dit heel nuttig! Serieus, leer jezelf maar eens de overtuiging aan zoals het boek beschrijft: Ik ben erg kieskeurig als het gaat om vrouwen. Er is overvloed op de wereld, ook in vrouwen, ook voor jou.

Jonathan en Oscar dankjewel voor jullie inzet en werk en de bereidheid dit te delen met miljoenen andere mannen!

En nu mijn succesverhaal…

Een half jaar geleden kwam ik uit mijn eerste serieuze liefdesrelatie. Dit was een heftige break-up en ik was er kapot van. Na een tijdje kwam ik in aanraking met het boek Win je ex terug. Gelukkig deed dit boek veel meer dan mij Ex terug winnen, het deed mij mijzelf helpen terugwinnen. Ik pakte weer mijn leven op en leerde mijn focus te richten op mijn leven en mijn leuke dingen.

Nu hebben Jonathan en Oscar het nog een stapje verder genomen door een website, boek en workshop te maken over vrouwen versieren. Oftewel hoe zorg je er zelf actief weer voor dat je leuke vrouwen ontmoet en versiert!

Op moment van schrijven heb ik de site van Jonathan en Oscar bezocht en hun boek is in mijn bezit lees ik en pas ik toe in mijn leven. De resultaten zijn enorm, ik geniet voor het eerst echt van het ontmoeten van verschillende vrouwen. Het subtiel of juist heel direct tonen van mijn interesse. Het is meer een spel nu, doordat ik de juiste instelling en overtuigingen leer te begrijpen.

Mijn doel is niet zoveel mogelijk vrouwen in bed krijgen, ik ben iemand waarbij het hart ook betrokken moet zijn. Mijn doel is dus om de vrouw te versieren (jaja en dan in bed te krijgen) waarvan mijn hart sneller gaat kloppen.

Het grote verschil is gewoon dat mijn kansen nu verdrievoudigt zijn doordat ik contact weet te maken met vrouwen en aantrekkingskracht weet op te wekken en misschien wel het belangrijkste ik kan een man zijn die zichzelf neerzet (en niet zichzelf wegcijfert voor zijn vriendin zoals in mijn vorige relatie)

Praktijkervaring is essentieel voor succes dus in de toekomst ga ik ook een workshop bij Jonathan en Oscar volgen.

Met vriendelijke groet, Jos uit Nijmegen. 24 jaar

Het Ultieme Versier Programma Reviews

Klik hier voor Het Ultieme Versier Programma

Beste Jonathan en Oscar,

Hierbij wil ik jullie hartelijk bedanken voor de grote kwaliteit van jullie producten.

Ik heb met name baat gehad van het ultieme versier programma! Jullie hebben niet alleen mijn verwachtingen waargemaakt, maar met grote mate overtroffen!

Ik heb in het verleden meerdere producten over vrouwen versieren aangeschaft maar niets komt ook maar in de buurt bij de kwaliteit van wat jullie hier leveren.

Het is een schat aan informatie, een grote hoeveelheid video’s van live voorbeelden en interviews.

Het resultaat: ik ben een stuk socialer geworden, heb veel succes gehad bij het uitgaan en in de datingscene.

Andere zaken in mijn leven zijn er ook op vooruitgegaan en dit terwijl het programma nog niet eens volledig af is.

Bedankt – David

“Het ultieme versierprogramma in combinatie met het ebook was waarschijnlijk het beste product dat ik dit jaar online heb gezien.”

Ik mocht als een van de uitverkorene gratis een kijkje nemen achter de schermen van het nieuwe programma van Jonathan en Oscar. Ik moet zeggen dat het ultieme versierprogramma er heel goed uitziet. Het is goed opgebouwd en de informatie die je er kan leren is van de hoogste kwaliteit.

Als je wilt leren om vrouwen te versieren dan moet je dit zeker proberen. Je loopt praktisch geen risico en ik verzeker je dat dit werkt. Als dit niet werkt dan heb je er gewoon niets aan gedaan. Zo simpel is het.

Ik denk dat ik genoeg gezegd heb en ik laat het voor de rest aan jou over. Het ultieme versierprogramma in combinatie met het ebook was waarschijnlijk het beste product dat ik dit jaar online heb gezien. – Anoniem

“Deze twee mannen weten exact waar ze het over hebben en zijn in staat om het versier-proces op heldere en inspirerende wijze uit te leggen.”

Met hun versier- en instructie video’s hebben Oscar en Jonathan wederom bewezen met Vandaag vrouwen versieren aan de top van de Nederlandse versier gemeenschap te staan! Deze twee mannen weten exact waar ze het over hebben en zijn in staat om het versier-proces op heldere en inspirerende wijze uit te leggen. Het is daarnaast ook verfrissend om te zien dat deze meester versierders… ‘…not only Talk the Talk, … but also Walk the Walk’, ofwel het lef hebben om hun Infield demonstraties te tonen aan rest van de wereld.

Als RESULTAAT de naam van het spel is, dan LEVEREN deze mannen keer op keer. Ik durf daarom ook met volle overtuiging te zeggen dat iedereen die succesvol wilt worden met vrouwen, in goede handen is bij Jonathan Johnson & Oscar Oliver. Keep up the good work guys and keep picking up! – Cheva, Dating Expert

30 Wetten Van Het Verleiden Reviews

Klik hier voor 30 Wetten Van Het Verleiden

Beste Jonathan en Oscar,

Onlangs had ik de 30wetten gekocht van jullie en binnen 2 weken heb ik ‘bijna’ het meisje waar ik al een jaar over zat te dromen. Niet alleen voor seks, maar ook voor een serieuze relatie want ik ben echt gek van haar.

groetjes Tinus

Ik heb vannacht mijn vriendin de gelukkigste vrouw gemaakt op deze planeet. Dat moest ik jullie even vertellen van haar. – Björn, Nederland, Leeuwarden, 38 jaar

Jonathan en Oscar hebben het meest uitgebreide boek over seks geschreven dat ik tot nu toe gelezen heb.

Ga zo door jongens!

– Anoniem, België

Bedankt voor alle adviezen in dit ebook, dat heeft mij een hele hoop zelfvertrouwen.

Ik had geen idee dat ik nog zoveel kon leren over seks. Ik dacht eigenlijk dat ik het altijd wel goed deed in bed.

Ik heb mijn vriendin gisteren meer orgasmes gegeven dan in de laatste 3 maanden.

Nogmaals bedankt en ga zo door!

– Christoph, Nederland, Eindhoven, 25 Jaar

bedankt voor het advies over de sex posities. ze hebben erg geholpen en het heeft onze relatie geholpen. mijn vriendin is erg blij dat ik nu haar g-spot raak tijdens de sex. ze zij tegen me dat ze nog nooit zo heftig was klaargekomen… ik ben heel blijf met alle technieken die julle vertellen in het boek.

– Karel, Nederland, Amsterdam, 32 Jaar

Geavanceerde Lichaamstaal Technieken Reviews

Klik hier voor de Geavanceerde Lichaamstaal Technieken

Beste mannen even een snelle review hoor… van wat ik tot nu toe heb gezien kan ik zeggen dat het me erg verbaasd heeft hoe diepgaand jullie dit programma hebben gemaakt.

Ik was eerst wat sceptisch aangezien ik al wat wist over lichaamstaal maar toen ik tijdens het uitgaan jullie technieken gebruikte voelde ik gewoon de vrouwen naar me kijken.

Jongens, het is weer een top product, keep up the good work!

-K. Tempers uit Limburg

Hallo Jonathan,

Ik voelde me vereerd toen je me emailde en aangezien de andere producten veel nut voor me hadden, had ik deze review al kunnen schrijven voor ik het programma binnen had 😛

Sinds het bekijken van het product heb ik het idee dat er geen enkel verschil meer is tussen mij en een natural alpha male. De technieken zijn diepgaand maar toch simpel toe te passen. Vooral de informatie over het herkennen van interesse signalen had voor mij nut.

Doordat ik nu herkende dat een vrouw mij leuk vond, heb ik haar kunnen zoenen. Verbaal liet ze geen interesse zien maar ik zag door haar non- verbale communicatie dat ze wel degelijk interesse had. Vroeger was ik binnen 5 minuten weggelopen maar door de nieuwe verkregen theorie was ik toch wat zekerder van mijn zaak.

Ik hoop snel weer van jullie te horen!

Groetjes Pim -P. van L. uit Den Haag

Vandaag Vrouwen Versieren Cursus Reviews

Jonathan geef ik een 9.9 tja, moet ik dat uitleggen? Zijn levensstijl en hoe ie in het leven staat en met andere mensen omgaat heeft me wel geraakt. Jonathan gaat maar door, kon zich goed in mij verplaatsen, heb me erg vermaakt in a-dam ‘ s avonds.

Jonathan merkte op: je denkt teveel na als je praat, nu ook met mij. De 1e seconde dat ik iemand wilde aanspreken had ik geen angst maar ik ging telkens nadenken na 1 of 2 seconden is het dan voor mij al te laat.

– S.V. Nederland, 25 jaar

…Eenmaal in de stad begon het toepassen van de theorie. Ik was toegewezen aan Oscar. Een relaxte jongeman die over veel praktijkervaring bezit. Zijn relaxte en ongedwongen houding maakte het approachen wat gemakkelijker. Hij wees een dame aan en dan moest je gaan. De drempel om te openen, voelde als hoog, maar elke keer bleek dat de opener over het algemeen zeer blij werd ontvangen door de dames. Het hing van de vrouw af wat ze er verder mee deed.

– J. Nederland, 20 Jaar

Ik had Jonathan als coach.Jonathan was de eerste om om club game te verbeteren en was daar ook heel accuraat mee. Let op je houding, Let op je lichaamstaal, ga voor die kissclose en doe het gewoon!

– B. Nederland, 28 Jaar

Eigenlijk had ik het gevoel dat de tijd te kort was, maar ja… 🙂 Ik vond de indeling goed, het is een goede cursus voor iedereen, iedereen kan er wel iets uithalen denk ik.

Eigenlijk zou zo’n cursus verplicht moeten zijn voor alle mannen, en zeker diegenen die niet zo goed zijn op sociaal vlak of/en met vrouwen. Het kan iemand alleen maar beter maken! Dus ja, ik raad het iedereen aan…

– B. Nederland

Voordat ik Jonathan’s 1 on 1 training deed had ik al een eerdere workshop gevolgd bij een concurrent samen met een grote groep mensen. Omdat het te massaal was en geen plaats was voor individuele begeleiding besloot ik toen een 1-on-1 workshop van 12 uur lang te volgen (bestaande uit een gedeelte daygame en clubgame) bij Jonathan omdat ik goede verhalen over hem had gehoord.

Wat zo bijzonder is van zijn aanpak is dat hij ook echt naar je luistert. Niets was gek genoeg om te vragen of hij wist wel een methode om je te laten slagen. Ik had voornamelijk last van het koud op straat benaderen van vrouwen. Een goed gesprek voeren is minder een probleem maar het zomaar benaderen vanuit het niets was voor mij echt rampzalig.

Jonathan adviseerde directe openingszinnen en er gewoon voor te gaan ook al zou dat betekenen dat ik af en toe flink door hem werd gepusht en moest gaan rennen om het meisje aan te spreken :))

Aan het eind van de middag na een fantastische training had ik zonder het te weten al zeker 15 mooie vrouwen aangesproken, enkele nummers gekregen en zelfs een instant date wat ik nog nooit eerder had gehad. Het gevoel dat toen bij mij bovenkwam is moeilijk te omschrijven maar het is te vergelijken met een overwinningsgevoel.

Zoals eerder gezegd, had ik al wel een groepstraining gevolgd maar ik moet bekennen dat ik veel meer van de 1-on-1 training heb opgestoken. Ik ervaar dat ik nu makkelijker met vrouwen kan praten en of dat nu in een disco of op straat is, het maakt niet uit zolang je maar in jezelf blijft geloven.

Wat Jonathan zo bijzonder maakt is dat hij ook echt om zijn studenten geeft. Niet alleen is Jonathan een fantastische leraar die weet waar hij over praat maar zeker ook een ontspannen persoonlijkheid waardoor ik me ook echt op mijn gemak voelde.

Als je me zou vragen of hij mijn leven heeft veranderd zou ik volmondig JA zeggen. Vroeger durfde ik nooit zomaar vrouwen aan te spreken (laat staan oogcontact te maken) en nu spreek ik dagelijks enkele vrouwen aan, geef ze complimentjes, etc. Hoe dan ook, ik heb nog een lange ‘journey’ te gaan maar ik ben op de goede weg.

Nogmaals bedankt voor de persoonlijke feedback die je bent blijven geven na de training.

– J. Nederland, 22 jaar

Het begon allemaal aan het centrale station in Amsterdam. Ik had daar om 2 uur afgesproken met Oscar. Daarop gingen we naar een kleine bar in de omgeving voor een uur theorieles in verband met vrouwen aanspreken op straat. Hij vroeg me eerst wat mijn doelen waren en wat ik wilde bereiken met deze cursus. Mijn doel was voornamelijk om mijn aanspreekangst te overwinnen en daar heeft Oscar daarna bij de praktijjk ook heel goed rekening mee gehouden. Oscar leerde me daarna hoe ik een vrouw moest stoppen en wat ik tegen haar moest zeggen. Hij leerde me een directe opener omdat dit de beste manier van openen zou zijn op straat. Hij was ook heel eerlijk en gaf toe dat daygame een number game is. Daarop vertrokken we naar de Dam in Amsterdam.

Op de weg naar de Dam gaf Oscar eerst een demonstratie. Eens op de Dam wees hij vrouwen aan en vroeg mij om hen aan te spreken zoals hij het me geleerd had. Ik had het moeilijk om aan deze opdrachten te beginnen omdat mijn aanspreekangst enorm grroot was. Oscar was echter wel in staat om mij iedere keer zodanig te pushen dat ik het uiteindelijk toch deed. De eerste 3 vrouwen sprak ik eigenlijk op een indirecte manier aan door de weg te vragen en daarna probeerde ik het gesprek wat te rekken. Dit als kwestie om mijn openingsangst wat te overwinnen. Daarna probeerde ik het op de directe manier. Op zich was de directe manier niet makkelijk voor mij omdat ik nogal onzeker overkwam. Sommige vrouwen reageerden positief, anderen waren wat minder positief, maar wat vooral van belang was voor mij was dat ik op einde van de dag verschillende vrouwen op straat had aangesproken en hiermee had ik op zich al het doel bereikt waarvoor ik me had ingeschreven.

Om 18.00 h ben ik met Oscar gaan lunchen in een gezellig restaurant in Amsterdam. Het eten was zeer lekker en tijdens het eten gaf Oscar mij nog een hele hoop uitleg over vrouwen versieren. Na het eten vertrokken we naar een leuke bar in Amsterdam. We kwamen er aan om 8 uur en Oscar gaf mij theoretische uitleg over vrouwen aanspreken in clubs. Vervolgens gingen we naar een eerste club om daar vrouwen aan te spreken. Oscar vroeg mij verscheidene keren om vrouwen aan te spreken maar ik durfde het niet. Hij besloot dan van zelf de vrouwen aan te spreken zodat ik er wat later bij kon staan en hij mij kon voorstellen zodat ik de technieken die hij mij geleerd had kon oefenen. Door dit een paar keer te doen, had ik daarna wel genoeg vertrouwen om zelf vrouwen aan te spreken. Ik moest nog wel steeds gepusht worden door Oscar maar uiteindelijk deed ik het wel altijd zelf. Het laatste anderhalf uur van de avond begon Oscar wat meer door te pushen omdat ik altijd met uitvluchten afkwam om niet te openen en het daardoor soms wat lang duurde vooraleer ik in actie schoot. In dat laatste half uur heb ik mijn grenzen heel wat kunnen verlengen en heb ik heel wat vrouwen aangesproken. Op het einde van de avond heb ik nog een gesprek gehad met Oscar waarin hij de zwakken punten heeft opgesomd waaraan ik nog moest werken.

Ik kan dus besluiten dat ik in deze workshop mijn hoofddoel bereikt hebt. Ik had enorme aansprekingsangst en heb in het verleden zelf bijna nooit op eigen initiatief een vreemde vrouw aangesproken. In deze workshop heb ik er in totaal 25 aangesproken en ik kan dus zeggen dat de workshop voor mij geslaagd is. Voor wat betreft Oscar kan ik enkel lovende dingen schrijven. Hij was een zeer sympatieke persoon die echt enorm veel rekening hield om mij goed te begeleiden, zowel tijdens de praktijkoefeningen als tijdens de lange pauze tussen daygame en nightgame in. Er moet zeker ook niet getwijfeld worden aan de versierkwaliteiten van Oscar. Ik heb hem verschillende vrouwen zien aanspreken en in de meerderheid van de gevallen waren de vrouwen onmiddellijk gecharmeerd door hem. Zonder echt veel vrouwen aan te spreken of moeite te doen, heeft hij tijdens de praktijklessen verschillende nummers gescoord. Van sommige vrouwen wou hij zelfs het nummer niet omdat hij ze te saai vond. Ik ben enorm tevreden dat ik de workshop bij hem heb gevolgd. Voor mensen die net zoals mij te kampen hebben met aansprekingsangst vind ik deze workshop zeker een echte aanrader.

Positieve punten:

– Oscar weet hoe hij zijn studenten moet pushen om over de aanspreekangst te komen. – Oscar geeft zeer goed advies en hij ziet ook meteen wat de fouten zijn die de studenten maken. – Oscar kan zelf ook heel makkelijk vrouwen charmeren, vooral tijdens clubgame. Hij weet van A tot Z hoe je een vrouw moet verleiden dus hij kan je met veel meer helpen dan enkel de aansprekingsangst.

Negatieve punten:

– De lange pauze tussen daygame en nightgame zou toch best met iets meer actief opgevuld kunnen worden. Er moet wel bij gezegd dat Oscar tijdens deze pauze steeds bij zijn student blijft en hem dus niet alleen achterlaat wat op zich wel een pluim verdient.

– Diego, België, 30 jaar

Reviews Van Andere Dating Coaches

Twee coaches die ECHT WETEN waar ze het over hebben! Goede videos en nog veel betere tips!

– Satisfaction/HeartDoc

Ik heb meerdere malen met beide heren “het veld der verleiding” betreden. We hebben vaak als elkaars “wingman” gewerkt en hebben samen vele successen behaald. Als ik ze zou moeten omschrijven met een aantal woorden zeg ik “makkelijk, simpel, effectief, straight to the point en vakkundig”. Ik weet zeker dat iedereen die op zoek is naar “meer succes met vrouwen” bij Vandaag Vrouwen Versieren in goede handen is!

– Rick Dutch