web analytics

Risky rendevous: Sexy Plaatsen Om Je Geliefde Te Beminnen

Soms kun je je seksleven nieuw leven inblazen door het hele scenario eens rigoureus om te gooien. Wat als je eens zou beginnen om van plaats van te veranderen. De liefde bedrijven op een onbekende plek of een plekje waar je nog nooit aan had gedacht, kan heel enerverend zijn. De dichter Carlos Drummond de Andrade beschreef het eens zo mooi in het gedicht: ‘De vloer is bed’. De vloer is bed wanneer de liefde overmant. Op hoogpolig tapijt of op het hardst parket, als liefde om naar bed te gaan niet wachten kan, vormen wij lijf aan lijf het vochtige ballet. Om uit te rusten van het liefdesspel gaan we naar bed.

Voor de meest prikkelende plekjes begeef je je echter uit de slaapkamer…

Nu de dagen lengen en de zonnestralen straks weer door de wolken schijnen, is vrijen in de buitenlucht een heerlijke bezigheid. Kleed elkaar met liefde en aandacht uit en zoek een fijn plekje in het gras. Geniet hoe de zon jullie lijven verwarmt. Kus en knibbel, verstrengel en geniet. Mocht je de pakkans willen verkleinen, kan je natuurlijk ook wachten tot het schemert. Of je verkiest het water boven het land, want het is toch heerlijk om samen te gaan naaktzwemmen en elkaar te vinden onder water. Een gevoel van gewichtsloosheid en vrijheid zorgen voor een ultiem hoogtepunt.

Na deze heerlijke middag, zet je weer koers naar huis. Hup de auto in. Je bent ontspannen en verlangt naar nog een vrijpartij. Zet je auto liever niet op de parkeerplaats naast de (snel)weg tenzij je het fijn vindt dat andere mensen meegenieten of dat je geen bezwaar hebt tegen een politieman die tegen je voorruit tikt. Aangezien we niet allemaal over een ruime auto beschikken in de categorie Cadillac of Hummer en we niet allemaal onze benen in onze nek kunnen leggen, is er nog een optie. Seks op de motorkap. Vermijd nu zeker de openbare parkeerplaats. Til je liefje op de motorkap, waarna zij haar benen om je heen kan slaan. Een absolute aanrader. Of waren jullie op de fiets? Rijd dan gewoon een bloemenveld in om alles nog eens fijn over te doen.

De Denen zijn overigens enorme voorstanders van seks in de vrije natuur. Zij maakten een seksatlas met de mooiste plekjes om van elkaar te genieten. De Deense natuurbescherming wil op deze wijze mensen naar buiten lokken voor een zo veelzijdig mogelijk gebruik van de natuur. Een ideetje voor de kabinet Rutte? Een andere geliefde plek van de buitencategorie is natuurlijk het strand. Seks on the beach is echter niet overal aan te raden. In Turkije, Griekenland en Oost-Europese landen kun je namelijk een celstraf riskeren en als je in Spanje strandseks hebt en je wordt betrapt, kun je een fikse boete verwachten (een slordige 75.000 euro). Dus allemaal op vakantie naar Denemarken.

Aangezien de kou er nu nog voor zorgt dat alles eraf vriest, is het binnen beter vertoeven.

De volgende plekjes zorgen voor binnenpret:

 • Onder de warme douche waar je elkaar lekker inzeept. Zorg voor een degelijk antislipmatje
 • Op het minuscule toilet in het vliegtuig. Vraag de stewardess om je te vergezellen
 • De vergaderruimte op je werk, seksend met de spanning om betrapt te worden door je baas. Tenzij je het met de baas doet
 • In het pashokje van een kledingwinkel. Liefst in een winkel waar je nooit meer wilt komen, mocht je betrapt worden
 • In de trein, in een lege coupe of tijdens de spits. Dat ligt aan hoe hoog de nood is
 • In de lift van een wolkenkrabber, dan heb je tijd genoeg voor een vluggertje
 • In de lift van een gebouw van 5 hoog, druk in dit geval wel op de stopknop
 • In de bibliotheek, heel zachtjes en gezellig tussen de boeken
 • In het speeltuintje op de hoek, al klauterend in het klimrek of swingend op de schommel
 • In de sauna, om samen de temperatuur nog hoger te laten oplopen
 • Op een begraafplaats, daar kan je ongestoord je gang gaan. Ehm, tja…

Tee Hee. Let this be a lesson to us all!

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *