Ontdek Wat Seksuele Aantrekkingskracht Is

In dit artikel ontdek je wat seksuele aantrekkingskracht is.

Hoe kan het zo zijn, dat ons hart bij het zien van de ene vrouw totaal overslaat, terwijl je de andere vrouw compleet doodstaart als ze voorbij loopt?

In dit artikel zal expert Dennis zijn kijk op seksuele aantrekkingskracht met jou delen.

Wat is seksuele aantrekkingskracht?

Deze vraag is niet eenvoudig te beantwoorden.

Vrouwen zijn complexe wezens en het liefst zien wij mannen ze met een uitgebreide handleiding, zodat we begrijpen wat ze bedoelen met:  “Er is niets”.

Helaas komen onze droomvrouwen niet met een dergelijk papiertje in hun hand naar ons toe gerend, en kunnen we niet meer dan ons best doen.

Dat een vrouw soms zegt: “Je best doen is niet genoeg”, daar moet je maar mee leren leven.

Eigenlijk is dat een kwestie van op de reset drukken. Waarvan ik hoop dat je hem ooit gaat vinden. Voordat het echter zo ver is, moet er eerst een partner gevonden worden.

Stel dat er tien vrouwen op een rij staan, waarom zit er dan altijd één bij die direct alle aandacht naar zich toetrekt?

Dit is vaak niet eens de knapste vrouw, maar toch heeft ze iets. De aantrekkingskracht tussen de geslachten is mooi en heeft iets mysterieus.

Waarom vinden mannen de ene vrouw erotisch aantrekkelijk en de andere niet?

Praten over vrouwen, is iets wat mannen onder elkaar graag doen.

Soms komt er dan een bepaalde dame in het gesprek voor, waar iemand van zegt: “Dat vind ik nou zo’n mooie vrouw, die heeft echt iets speciaals”, terwijl de rest van de groep zich afvraagt of het niet eens tijd wordt om een afspraak te maken bij de opticien.

Seksuele aantrekkingskracht heeft echter niet alles met uiterlijk te maken.

Het is wel zo dat mooie vrouwen aantrekkelijker worden gevonden dan “lelijke” vrouwen.

De schoonheid van een vrouw wordt vaak voor een deel mede bepaald door de mate van symmetrie van het lichaam.

Dat wil zeggen dat de linker- en rechterkant van het lichaam vrijwel hetzelfde zijn. Maar als een vrouw er mooi en perfect symmetrisch uit zou zien, dan wil dit nog lang niet zeggen dat iemand zich tot deze vrouw seksueel aangetrokken voelt.

Behalve uiterlijk, is geur ook nog een oorzaak van seksuele aantrekkingskracht. Dieren produceren feromonen (geurstoffen), die ze afscheiden om seksuele partners te lokken.

Sommige theorieën beweren dat dit bij mensen feitelijk net zo is. Plat gezegd betekent dit, dat de seksuele aantrekkingskracht van vrouwen dus uit een geur komt.

Wat ik me dan afvraag, kan ik één specifieke vrouw “ruiken” tijdens een rokerig feestje?

Het schijnt trouwens ook dat de zin in seks gestimuleerd kan worden door het ruiken van deze feromonen.

Nu heb je eindelijk een grondig én wetenschappelijk  (Urdy,  1998) excuus om seks te hebben met een vrouw.

Helaas is het nog steeds niet duidelijk wat seksuele aantrekkingskracht nu precies is. Misschien is dat ook wel beter zo, want anders zou het versieren van een vrouw wel heel gemakkelijk gaan!

Seksuele aantrekkingskracht, de een zegt dat het komt door een mooi uiterlijk, de ander zegt vaginageuren en de romanticus onder ons gelooft heilig in Cupido met zijn pijl.

Deel hieronder wat jij vindt van seksuele aantrekkingskracht.